forumowa delfinka[*] i Jej koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 11, 2015 10:10 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

Erin pisze:Przyjechać nie mogę, ale chociaż duchem będę.

zuzia96 pisze:Będę z Wami myślami...

alysia pisze:
Duzo sily dzisiaj. :(

Ogromne dzięki! Przekażę TŻ-towi delfinki wszystkie dobre słowa od Was.
A delfince w Jej ostatniej drodze powtórzę,że tyle tu ciepłych myśli dla Niej,tyle wsparcia dla Jej zwierzaków,tyle pozytywnej energii...
Ostatnio była trochę rozżalona na forum,ale jak sama napisała w swoim ostatnim poście na miau, stąd wyrosła i myślę,że nawet nie spodziewałaby się takiego odzewu w swojej sprawie i sprawie Jej zwierząt. Napewno byłaby bardzo,bardzo,bardzo,za każdy dobry odruch serca,Wam Wszystkim Kochani :1luvu: ,niezmiernie wdzięczna.

Powtórzę też w ciszy nad jej grobem,żeby była spokojna,że zadbamy o Jej zwierzęta.Że Wy w tym pomożecie...Bo gorąco na to liczę i w to wierzę! Bądźcie z nami,z Jej zwierzętami do ostatniej adopcji. One bardzo Was potrzebują. Same nie dadzą rady...

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Śro lut 11, 2015 11:51 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

Będę dziś z Wami:(
Wiadomo, takie życie ale żal kiedy ktoś odchodzi zbyt wcześnie.
Czytam blog, choć trudno go czytać, bo takie smutne zakończenie:((

Pomóc wiele nie mogę, ale może choć myślami wesprę.
Najbardziej żal mi tych kotów, które już drugi raz tracą opiekuna:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro lut 11, 2015 13:45 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

Delfinko, właśnie rozpoczyna się Twoja ostatnia podróż.
Bądź szczęśliwa z futerkami u jej kresu [*]

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lut 11, 2015 18:25 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

----------------------------------------------------------------------------------

delfinko[*] nie żegnamy,mówimy do zobaczenia!

i prosimy wygłaskaj nasze wszystkie futrzaki za TM...

Obrazek

Obrazek

to był wieniec od forum miau

----------------------------------------------------------------------------

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Śro lut 11, 2015 18:39 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

:cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro lut 11, 2015 19:11 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

Dziewczyny, dziękuję,ze byłyście i jesteście
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro lut 11, 2015 19:12 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

Piękny :cry:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lut 11, 2015 19:17 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

Niewiele warto to nasze życie :(
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro lut 11, 2015 19:29 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

niewiele :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro lut 11, 2015 19:44 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

Ale jest zawsze ta nadzieja ,nadzieja że kiedyś się spotkamy i pogadamy jeszcze o kotach .
Obrazek

Henia

Od: Pt mar 10, 2006 14:29

Post » Śro lut 11, 2015 19:51 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

tabo10 pisze:----------------------------------------------------------------------------------

delfinko[*] nie żegnamy,mówimy do zobaczenia!

i prosimy wygłaskaj nasze wszystkie futrzaki za TM...

Obrazek

Obrazek

to był wieniec od forum miau

----------------------------------------------------------------------------

Basia będzie żyła w naszych sercach, w myślach, we wspomnieniach. Jestem wdzięczna Basi, że pojawiła się w naszym życiu. Zostawiła po sobie DOBRO, o którym nigdy nie zapomnimy.

.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro lut 11, 2015 20:27 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

I tyle właśnie warte jest nasze życie, ile pozostawimy po sobie dobra, w jego wszelkich odmianach. I ile wydzielimy z siebie miłości. Tylko to tak naprawdę ma znaczenie.
Basia już nie cierpi. Jest wolna od bólu udręczonego ciała. Jest wolna od strachu, chorób, wszelkich trosk i zmartwień. Ufam, że jest szczęśliwa, tam gdzie teraz przebywa.
Nasze życie jest kruche, szybkie, łatwo je stracić i zepsuć. Łatwo zmarnować czas. Ale to wszystko, co mamy i co musi nam wystarczyć.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Śro lut 11, 2015 20:34 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

piękny wieniec. Dziękuję Wam dziewczyny
Obrazek

ksiezna_kluska

Od: Wto lut 03, 2009 17:04

Post » Śro lut 11, 2015 22:07 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

:cry:
Ostatnio edytowano Nie lut 15, 2015 6:46 przez kicikicimiauhau, łącznie edytowano 1 raz
kicikicimiauhau

Post » Śro lut 11, 2015 22:14 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

Wybaczcie, ja nie będę pisać nic o Basi, ja miałam czas żeby ją opłakać przez 7 miesięcy choroby. czasem płakałysmy razem. Ona się nigdy nie pogodziła z tym że odchodzi i mówiła że nie umrze. A prawda jest taka że wszyscy umrzemy. Zrobiłam wszystko żeby to odwlec w czasie i żeby to była dla niej znośniejsze ale śmierci nie da się oszukać i zakląć.

Co do zwierząt:
Kroi się dobry domek dla Pchełki, prawdopodobnie pojedziemy z nią w weekend, Pani mieszka niedaleko mnie i tabo.
Dwa koty pojadą do Bydgoszczy, do Matahari, tylko muszą przejść przegląd weterynaryjny, bo są to starsze kotki.
Bajka ma obiecany dom w Łodzi u Isiaji, leczymy uszy i będzie miała sanację paszczy w przyszłym tygodniu.
Login i Diana już po przeglądzie, mogą iść do adopcji, tylko ogłoszeń trzeba, spróbujemy jutro zrobić zdjęcia.
Zostaje kwestia dwóch dzikusków: Malusi i Maćka...One się nie nadają do wypuszczenia, za długo były w domu, nie poradzą sobie. Maciuś daje się głaskać przy jedzeniu, w doświadczonym, cierpliwym domu pewnie były miłym kotem. Malusia boi się wszystkiego, nie radziła sobie na wolności, myślę że może być wyrzuconą z domu kotką która zdziczała.
Ostatnio edytowano Śro lut 11, 2015 22:20 przez AnielkaG, łącznie edytowano 1 raz
AnielkaG

[poprzednia][następna]