Buraski z Namysłowa s. 11 kolejne potrzebują nowych domów :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 12, 2013 21:17 Re: Buraski z Namysłowa - cała 4 w swoich domach :)

I gdyby ktoś nie pamiętał to tak wyglądał Filipek gdy miał tydzień :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=158213]Obrazek

Marcyśka

Od: Nie lut 17, 2013 19:17

Post » Wto lis 12, 2013 21:30 Re: Buraski z Namysłowa - cała 4 w swoich domach :)

I oczywiście moja piękna Alusia na co dzień ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Marcyśka

Post » Nie lut 08, 2015 10:42 Re: Buraski z Namysłowa - cała 4 w swoich domach :)

Odkopuję wątek, bo w przyrodzie nie ma próżni...

Po zabraniu buraskow i znalezieniu im domow w tamtym miejscu, z ktorego zostaly zabrane pojawiaja sie regularnie kolejne koty. Ala ma juz 2 kolezanki ze swojego podworka - Kropke i Pusie. Pojawily sie nie wiadomo skad i zostaly przygarniete przez Marcele i jej mame.
Aktualnie w tamtym miejscu przebywa koteczka dorosla, oswojona, ktora okocila sie na dworze. Marcysia z mama ja dokarmiaja i planuja wysterylizowac. Tydzien temu udalo sie zlapac jednego maluszka, ktory dzis przeprowadzil sie do DT we Wroclawiu. Na dworze nadal mieszka drugi malec i jego mamusia. Kocieta urodzily sie na dworze, wiec sa nieufne. Maja okolo 3 miesiecy. Marcysia z mama beda teraz polowac na drugiego kociaczka.

A to maly Troll, ktory dzis przyjechal do Wroclawia, by szukac tu stalego domku:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Śro lut 11, 2015 7:39 Re: Buraski z Namysłowa s. 11 kolejne potrzebują nowych domó

Maluszek sie troche pochorowal... Dzis jedziemy do weterynarza.

michalinadzordz

Post » Sob lut 14, 2015 18:32 Re: Buraski z Namysłowa s. 11 kolejne potrzebują nowych domó

Dzisiaj byłam u kotków jak codziennie i tylko matka przyszła.Zostawiam jedzenie w krzakach która są bardzo rozległe ,matka zawsze wychodzi z ich głębi i może tam się ukrywa drugie maleństwo jednak kompletnie nie mam do ich dalszej części dostępu. :( :( Mama jest bardzo ufna ,prosi o głaskanie nawet mruczy.Jestem pewna ,że ktoś się jej pozbył bo po co mieć takie kochane zwierze w domu :evil: Dla mamy jest gotowe miejsce w fundacji Azyl Nadziei w Opolu ,gdy małe się złapie kotka będzie tam zawieziona i wysterylizowana.Jednak jest mi smutno ,ponieważ rok temu pojechał tam złapany przez mnie i mamę czarno-biały kocurek ,który do tej pory nie znalazł domku.

Marcyśka

Post » Śro lut 18, 2015 21:37 Re: Buraski z Namysłowa s. 11 kolejne potrzebują nowych domó

Mały burasek z Namysłowa od poniedziałku jest w swoim stałym domku. Dostał na imię Gustaw i zamieszkał na Psim Polu z koleżanką o pięknym imieniu Chanel :) Na razie się docierają, jest trochę syczenia, ale nie ma łapoczynów. Duzi, którzy go adoptowali są świetni, jak pojechałam do nich na wizytę przedadopcyjną o 23, to wyszłam o 23 :twisted: Maluszek będzie miał raj na ziemi :)

michalinadzordz

[poprzednia]