Amica pisze:Kubie, który jak już pisałam ma problemy z zaparciem, pomogła FortiFlora (ale niestety kosztuje majątek więc nie dałam rady podawać mu non stop). Duphalac po dłuższym czasie powodował u niego wymioty, siemię lniane (podawałam strzykawką) tak mu obrzydło, że wypluwał je.Teraz Kuba dostaje Biopron 9 (to probiotyk o podobnym działaniu jak Azodyl) i wypróżnia się prawie codziennie.
Kasia, Metacam to bardzo silny środek przeciwbólowy, bardzo szkodliwy dla nerek i wątroby. Na bolące stawy może lepszy byłby po prostu jakiś suplement diety, typu Arthrofos cat?
30 saszetek a 112 zeta

no ale czego się nie robi dla koteczka?
Biopron stosowałam u Puti, usiłowałam znaleźć zamiennik azodylu. Ale niestety on zupełnie inaczej działa, nie nadawał się. Natomiast teraz przy antybiotyku Ignaś dostał właśnie biopron.
felin pisze:Gadałam z Witkiem - chwilowo nic nie wie (nie spotkał się z Marcinem z jakiegoś powodu), ale obiecał, że w ciągu kilku dni ustali i da mi znać.
Ale na jelita też działa reiki?
Bungo pisze:Ignaś powoli zaczyna zasługiwać na jakieś dzieło epickie - Homer by się przydał
Normalne koty?
Moje są
względnie normalne. I lakcid, owszem, wypiją - jak do łyżeczki z rozrobionym proszkiem dodam ciut zapachu waleriany

Ech, ja nie jestem niestety nawet córką Homera, że tak sparafrazuje Gravesa
Ale może faktycznie obudzi we mnie natchnienie?