Moli25 pisze:Toffik jest superwidać nie straszne mu śniegi "po kolana"
bo to "dziki" kot
pierwsze ok 1,5 roku życia spędził na dworze, do mnie trafił jako dorosły, niedługo będzie 3 lata - 25 lutego
Moderator: Estraven
Moli25 pisze:Toffik jest superwidać nie straszne mu śniegi "po kolana"

klaudiafj pisze:Ale masz się super, że możesz wypuścić koty do ogródkaTofik cudnie wygląda w tym śniegu, puchaty jest bardzo
Widać, że założył odpowiednie futro
![]()
A to czerwone duże materiałowe to co to? Mikołaj zgubił swój worek z prezentami![]()

barbarados pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
Ogródek dobra rzecz . I z piesami można posiedziec . I koty na spacer i wietrzenie wyprowadzić

agusialublin pisze:Oj dupinki towarzystwu pomarzły![]()
cześć Miruśjak niedziela minęła?

aannee99 pisze:Taki ogródek to mi się od zawsze marzy super sprawa

Ewa L. pisze:Cześć Mireczko!

klaudiafj pisze:Ja chorowałam na ogródek i jeszcze trochę mi zostałoZawsze chciałam dać możliwość kotom wąchać kwiatki i biegać za motylami, czy wędrować w śniegu
Oczywiście na małej odległości, ale jednak. Aż uzmysłowiłam sobie ile w ogródku jest pająków i że to idzie do domu :/ I zrezygnowałam
Mam straszną arachnofobie. Teraz mieszkam na 3 piętrze w kamienicy, mam dwa wloty do domu i uważam, że pająków jest tu okropnie dużo
Czasem mam paranoje, mam też wszystkie kąty obczajone i małż nawet w środku nocy musi biegać z pająkami na dwór - uważam, że mieszkam za blisko ziemi
Ale co roku tych pająków jest mniej. W kamienicy naszej ogólnie jest tego miliardy, nawet w ścianach. W moim bloku prawie nie było, nawet w piwnicy. Uwierzycie, że ja nie umiem nawet siedzieć na trawie, żeby nerwowo nie rozglądać się dookoła? A w dzieciństwie jak chodziliśmy na ogródek to ja to pamiętam jako jeden wielki koszmar. Całe dnie koszmaru, a w nocy śniły mi się jeszcze pająki ach
Ale jakaś część mnie marzy o ogródku dla kotów. Chciałabym widzieć jak koty wąchają kwiatki, jak skaczą za motylami
Mireczko pewnie Ty to oglądasz prawda?
Ps. na zdjęciu Rudzia siedzi znowu w jakimś kącie umorusana cała, co to jest za dziecko![]()
![]()

mir.ka pisze:barbarados pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
Ogródek dobra rzecz . I z piesami można posiedziec . I koty na spacer i wietrzenie wyprowadzić
i na nocne sikanie z Kają mam teraz niedaleko

Słodka jest Myszolandia pisze:Też zazdraszczam Mirusi tego ogródeczka![]()
Chociaż kawałeczek mi się marzy![]()
Rude + białe =![]()
Hejka miśki![]()
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, nfd i 18 gości