Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lut 09, 2015 10:37 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Moli25 pisze:Toffik jest super :ryk: widać nie straszne mu śniegi "po kolana" :1luvu:

bo to "dziki" kot :mrgreen:
pierwsze ok 1,5 roku życia spędził na dworze, do mnie trafił jako dorosły, niedługo będzie 3 lata - 25 lutego :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lut 09, 2015 10:40 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

klaudiafj pisze:Ale masz się super, że możesz wypuścić koty do ogródka :love: Tofik cudnie wygląda w tym śniegu, puchaty jest bardzo :D Widać, że założył odpowiednie futro :mrgreen:
A to czerwone duże materiałowe to co to? Mikołaj zgubił swój worek z prezentami :?: :s2:

to jest kaptur z agrowłókniny, taki ozdobny, z pomponem, były jeszcze oczy i nos ale szybko odpadły, bo przyklejane :( , jest nim okryta hortensja ogrodowa :)
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon lut 09, 2015 10:42 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

barbarados pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ogródek dobra rzecz . I z piesami można posiedziec . I koty na spacer i wietrzenie wyprowadzić :ok:

i na nocne sikanie z Kają mam teraz niedaleko :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Pon lut 09, 2015 10:44 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

agusialublin pisze:Oj dupinki towarzystwu pomarzły :mrgreen:
cześć Miruś :D jak niedziela minęła?

nie tak bardzo pomarzły, bo nie jest zimno, mrozik w okolicach zera :)
niedziela była spokojna, leniwa, ale już minęła :(
Obrazek

mir.ka

Post » Pon lut 09, 2015 10:56 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Taki ogródek to mi się od zawsze marzy super sprawa :D
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon lut 09, 2015 12:27 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Cześć Mireczko! :)
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lut 09, 2015 13:32 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

aannee99 pisze:Taki ogródek to mi się od zawsze marzy super sprawa :D

jeszcze możesz mieć, ja mam go dopiero od 7 lat w wcześniej tylko balkon :)
Obrazek

mir.ka

Post » Pon lut 09, 2015 13:33 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Ewa L. pisze:Cześć Mireczko! :)

:1luvu: :201461 :201461
Obrazek

mir.ka

Post » Pon lut 09, 2015 13:49 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Ja chorowałam na ogródek i jeszcze trochę mi zostało :) Zawsze chciałam dać możliwość kotom wąchać kwiatki i biegać za motylami, czy wędrować w śniegu :) Oczywiście na małej odległości, ale jednak. Aż uzmysłowiłam sobie ile w ogródku jest pająków i że to idzie do domu :/ I zrezygnowałam :) Mam straszną arachnofobie. Teraz mieszkam na 3 piętrze w kamienicy, mam dwa wloty do domu i uważam, że pająków jest tu okropnie dużo :( Czasem mam paranoje, mam też wszystkie kąty obczajone i małż nawet w środku nocy musi biegać z pająkami na dwór - uważam, że mieszkam za blisko ziemi :) Ale co roku tych pająków jest mniej. W kamienicy naszej ogólnie jest tego miliardy, nawet w ścianach. W moim bloku prawie nie było, nawet w piwnicy. Uwierzycie, że ja nie umiem nawet siedzieć na trawie, żeby nerwowo nie rozglądać się dookoła? A w dzieciństwie jak chodziliśmy na ogródek to ja to pamiętam jako jeden wielki koszmar. Całe dnie koszmaru, a w nocy śniły mi się jeszcze pająki ach :) Ale jakaś część mnie marzy o ogródku dla kotów. Chciałabym widzieć jak koty wąchają kwiatki, jak skaczą za motylami :) Mireczko pewnie Ty to oglądasz prawda?
Ps. na zdjęciu Rudzia siedzi znowu w jakimś kącie umorusana cała, co to jest za dziecko :1luvu: :1luvu: :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon lut 09, 2015 15:16 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

klaudiafj pisze:Ja chorowałam na ogródek i jeszcze trochę mi zostało :) Zawsze chciałam dać możliwość kotom wąchać kwiatki i biegać za motylami, czy wędrować w śniegu :) Oczywiście na małej odległości, ale jednak. Aż uzmysłowiłam sobie ile w ogródku jest pająków i że to idzie do domu :/ I zrezygnowałam :) Mam straszną arachnofobie. Teraz mieszkam na 3 piętrze w kamienicy, mam dwa wloty do domu i uważam, że pająków jest tu okropnie dużo :( Czasem mam paranoje, mam też wszystkie kąty obczajone i małż nawet w środku nocy musi biegać z pająkami na dwór - uważam, że mieszkam za blisko ziemi :) Ale co roku tych pająków jest mniej. W kamienicy naszej ogólnie jest tego miliardy, nawet w ścianach. W moim bloku prawie nie było, nawet w piwnicy. Uwierzycie, że ja nie umiem nawet siedzieć na trawie, żeby nerwowo nie rozglądać się dookoła? A w dzieciństwie jak chodziliśmy na ogródek to ja to pamiętam jako jeden wielki koszmar. Całe dnie koszmaru, a w nocy śniły mi się jeszcze pająki ach :) Ale jakaś część mnie marzy o ogródku dla kotów. Chciałabym widzieć jak koty wąchają kwiatki, jak skaczą za motylami :) Mireczko pewnie Ty to oglądasz prawda?
Ps. na zdjęciu Rudzia siedzi znowu w jakimś kącie umorusana cała, co to jest za dziecko :1luvu: :1luvu: :D

a Twoje koty nie polują na pająki? moje jak jakiegoś spotkają to zaraz robią z nim porządek czytaj zabijają i zjadają , ble obrzydlistwo
kiedyś widziałam jak we trójkę szły za jednym wyjątkowo dużym, coś okropnego :strach:
kwiatków koty nie wąchają ewentualnie w niektórych się wytarzają :lol: np w kocimiętce

co się śmiejesz z Rudzinki jak wychodzi do ogródka kopać to jak ma wygladać :(
Elenka teraz to nie ma wcale ochoty na wychodzenie, jeszcze w pierwszym roku pobytu u mnie była kilka razy, ale później już nie chciała wychodzić, nawet jak drzwi otwarte to się od nich odsuwa :( , widać jeszcze pamięta jak to było na "wolności" i woli nie ryzykować :cry:
Obrazek

mir.ka

Post » Pon lut 09, 2015 19:52 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

mir.ka pisze:
barbarados pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ogródek dobra rzecz . I z piesami można posiedziec . I koty na spacer i wietrzenie wyprowadzić :ok:

i na nocne sikanie z Kają mam teraz niedaleko :wink:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon lut 09, 2015 19:56 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Też zazdraszczam Mirusi tego ogródeczka :oops:
Chociaż kawałeczek mi się marzy :oops:

Rude + białe = :1luvu:

Hejka miśki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lut 09, 2015 22:24 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Oj jak ja bym chciała mieć taki ogródek :201494
w lecie cudnie musi być :D
cześć Miruś :piwa:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon lut 09, 2015 22:34 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Nie śmieje się, lubią ją za to, że lubi "brudne" interesy :1luvu: :1luvu: Słodka jest :D
A moje nie interesują się pająkami. Tylko mi pokazują czasem, że jest. Ale ja mam 6 zmysł i jak wchodzę do pokoju to zawsze wyczuje, że pająk się na mnie patrzy i m. musi wynosić :)
Moje wąchają kwiaty - szczególnie Kitusia :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto lut 10, 2015 10:58 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Myszolandia pisze:Też zazdraszczam Mirusi tego ogródeczka :oops:
Chociaż kawałeczek mi się marzy :oops:

Rude + białe = :1luvu:

Hejka miśki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

witajcie Myszeczki :1luvu: :201461
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]