Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olcia-gda pisze:mam dzieci w wieku 6 lat córeczka i 4 latka synek. W domu mamy też 2 świnki morskie, stąd też zależy mi na jak najmłodszym kotku.
olcia-gda pisze: Nie dziwie sie ze ludzie najpierw szukaja gdzie moga a na koncu zwracaja sie do fundacji i na różne fora, bo wszystkich mierzycie jedną miarą
ASK@ pisze:A może tak potencjalny dom napisze co oferuje . Czy dom niewychodzacy? Jak zabezpieczono okna i balkon? Jaka karma będzie dawana? Czy jest drugi kocik bo taki maluszek sam raczej źle się wychowuje(to moje zdanie). Stosunek do kastracji?... jest wiele pytań . A"dom"tylko określa wiek kota jaki jest preferowany nic nie pisząc co sama oferuje .
olcia-gda pisze: Chyba olx jest faktycznie lepszym rozwiązaniem,tam prtzynajmniej nikt na nikogo na dzien dobry nie naskakuje.
olcia-gda pisze:jedna miara znaczy sie ze szukam małego,to pewnie dla węża. Pytam o stpsunek do dzieci to pewnie zabawka.. wiec akurat wiem że nie ma tu obniżonych kryteriów adopcyjnych.
Dom byłby niewychodzy, balkon jeszcze nie osiatkowany ale w planach jak najbardziej, drugiego kota nie ma, sa świnki morskie. Karma mokra i sucha, poprzedniego kota karmiliśmy głównie royalem bo innej nie chciał,więc to zalezy od kota co by chciał jeść.Kastracja jak najbardziej a nawet bez niej ani rusz.
olcia-gda pisze:moje dzieci nie sa mocno specyficznym gatunkiem ludzia. Od małego były ze zwierzętami, uczone że nie wolno nikogo krzywdzić itp. Nasze świnki są z nami prawie 2 lata wiec dzieci miały 4 lata i 2 lata jak sie pojawiły i żadne nigdy nie skrzywdziło wzaden sposb zadnego z prosiaczków. Więc mam nadzieje że się wszyscy szybko zaprzyjaźnią.
Nie zmienia to faktu że szukamy jednak małego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], IrenaIka2 i 181 gości