Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Arcana pisze:Pojedyncza siatka chroni tez skutecznie przed owadami?
Arcana pisze:Mozna bezpiecznie otwierac okna uchylnie? Kot sie nie zmiesci? To faktycznie moskitiery będą dobrym rozwiązaniem
Arcana pisze:Asiu, mając w oknie moskitiere, mozna otwierac okno uchylnie bez niebezpieczenstwa, ze kot sie zaklinuje w oknie? No chyba tak, bo może sie zlapac moskitiery, prawda?
Tajga ma lepek jak orzeszek, uprzedzalam DS, ze sie wszedzie wcisnie. Te ograniczniki musialyby byc ustawione na centymetrową szczelinę.
Tajga tymczasem laskawie zapomniala mi wizyte u wetki i nawet grzecznie dala uszyska do smarowania. Troche zdziwiona, ze stołowka nagle ograniczona do suchego w misce.
Odwolalam dzis wizyte PA, bo i druga koteczka u Krystyny zle sie czuje. Wytrzymaly 2 tygodnie od szczepienia, a teraz cos sie dzieje. Szkoda, domy czekają, a Krystyna nawet dzis nie dotrze do lecznicy w Zamosciu.
Arcana pisze:Super, Kasiu, to poprosze o namiaryTo jedna siatka czy podwojna? Moze mają strone internetową.
Mam linki do jakichs firm robiacych wzmocnione moskitiery, ale zwatpilam po przeczytaniu tego co zalinkowalam.
Ze zlych wiadomosci - mala koteczka u Krystyny znow nie je, wymiotuje pianą... Ona na pewno wymaga intensywnego leczenia, a u Krystyny nawet z dojazdem do lecznicy w Zamosciu jest zawsze problem. A wczoraj pisalam chlopakowi, ze jest lepiej, ech. Dzis mam wizyte PA dla drugiej kocinki - siostry tej chorej. Tego chyba nie bede odkladac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Marmotka, Silverblue i 171 gości