Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Baltimoore pisze:Stefanka robi się coraz piękniejszaI Sonia wygląda na zadowolonego kota
![]()
A jak Aniu Twój łokieć?
Anna61 pisze:Byłam dzisiaj wreszcie ze Stefanką na pobraniu krwi na badania na TSH i T4, wyniki za kilka dni.
Muszę napisać, że kotka była w takim stresie, że dawno nie widziałam aby tak kot dygotał mi na rękach ze strachu jak tylko zobaczyła gdzie jest.
Normalnie wyć mi się chciało, bo jak wytłumaczyć kotu, że już żadna krzywda jej się nie stanie?
michalinadzordz pisze:Aniu czy Bisia miała korektę powiek operacyjną? Wyciągnęłam w niedzielę ze schroniska kotkę z małooczem, na razie ma mega koci katar, więc jeszcze nie decydujemy co dalej robić, ale na tę chwilę Pani doktor proponuje operację korekty powiek... troszkę się boje, na razie nie wiemy czy kicia w ogóle widzi na to oczko. Najłatwiej jest usunąć, ale póki jest szansa, to chyba warto zawalczyć...
michalinadzordz pisze:U mojej malej jest galka oczna ale jest maloocze. Na razie jest tak silny herpes wirus, ze Pani okulistka nie mogla za wiele o tym oku powiedziec. Dopiero za 2 tyg. ustalimy cos konkretniej.
Baltimoore pisze:Bardzo smutno z powodu Jasieńka
Anna61 pisze:Ja to zrobiłam, płakać mi się chce jak patrzę na Bisię, kocham ją, i mam wielką nadzieję, że na wiosnę będzie szczęśliwa na trawce i gdy zobaczy piękny otaczający nas świat.
Modjeska pisze:Odzyskanie wzroku to dopiero początek, teraz musi się nauczyć z niego korzystać![]()
![]()
Potem dopiero będzie zabawa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Kasiasemba i 293 gości