Z ostatniej chwili newsy z kociarni:
Remont dobiega końca hurrrrra!

Dziś Maciek z Wieśkiem zamontowali sznurki na pranie pod sufitem i zrobiłam inauguracyjne rozwieszanie
Oprócz tego mamy już wymalowaną na tip top kuchnię

zamontowany zlew i pralkę i szafki

i 3 poziomy półek w składziku
Szczerze to przydałby mi się taki facet co "umi" tak wszystko zrobić sam!
Zapasy mokrego hyperalergenica i gastro się skończyły

także Coco dziś o suchym pyszczku na gastro jechała.
Gienek po badaniu okazał się, że miał gorączkę i dostał antybiotyk do aplikacji w zastrzyku i czekam na wyniki badań krwi.
Paulinka znów miała zaropiałe i zaklejone to oczko bida

Nawet nie wstała do jedzenia, nie okupywała karmnika i misek
Teodor dzis przeszedł samego siebie i prawie na plecy mi wchodził jak kucała przy sprzątaniu i ciągle "barankował" a jak się zaczęłam z nim bawić to tak się rozkokosił, że ma podobnie jak miał Antek -zaczynał człowieka gryźc i drapac cholernik!
Aga przyniosła zdalnie sterowana mysz, podobno w Thibo są w promocji, i na kociarni zrobiło się wesoło

nawet Matyldziątko raczyło ruszyć swoje 4 litery i zapolować na sterowaną myszkę
Jadzia i Cycek dziś pięknie skonsumowali leki w wędzonej rybce od Marty, która karmiła ją dzis z godzine jak nic a wcześniej Aga próbowała nasze chorowitki przekonać do jedzenia na surowe mięsko i nie chciały nic ruszyć!.Jadzi ma teraz full pakiet leków do aplikacji
Dziś Marta tak wyymyziała Jadzie na kolankach, że jak nigdyy nawet można było ją głaskać po głowie i nic ani drgnęła.Az szkoda było nam psuc jej tego relaksu i aplikować kroplówki.
A Cyckowi na mizianie się też zebrało i sam się do człowieka garnął.
A i przydałby się duże miski na wodę bo teraz cały zapas jest u Tajfuna i seniorów a na ogólnym brakuję.
Podsumowując nastala dobra passa dla naszych futrzaków Bagera, Zdzisiek w nowym domku a Elwirka, Coco i Kera z Ferbim już maja zaklepane domki i prawie jedną łapką są w nowych domkach
Ja też mam nadzieję wyadoptowac moje koleżance od Yorka któregoś z naszych kotów ale to jeszcze chwila
p.s zostawiłam worek ze śmieciami szczelnie zamknięty na korytarzu przy płytach bo spieszyłam się na mpk także przepraszam jakby co kogoś kto jutro będzie robił wywóz śmieci