Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Tak się schowałam, że duża prawie umarła ze strachu, bo nie mogła mnie znaleźć
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Tak się schowałam, że duża prawie umarła ze strachu, bo nie mogła mnie znaleźć
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Dziękuję, jolabuk5![]()
wykończą mnie
MalgWroclaw pisze:Dziękuję, jolabuk5![]()
wykończą mnie
betell pisze:MalgWroclaw pisze:Dziękuję, jolabuk5![]()
wykończą mnie
I to własne koty. Mogłyby mieć troszkę litości dla swojego człowieka... Zawsze moim przypominam - troszkę litości.
MalgWroclaw pisze:Dostałam enzym na trawienie. Już wiem, jak duża szykuje i się chowam, ale duża mi podaje do pysia, strzykawką![]()
Pralcia
betell pisze:MalgWroclaw pisze:Dostałam enzym na trawienie. Już wiem, jak duża szykuje i się chowam, ale duża mi podaje do pysia, strzykawką![]()
Pralcia
A to nie jest taki proszek? Nie da się mieszać z karmą? Z sosikiem na przykład. Pytam, bo pamiętam enzymy na trawienie w proszku.
MalgWroclaw pisze:betell pisze:MalgWroclaw pisze:Dostałam enzym na trawienie. Już wiem, jak duża szykuje i się chowam, ale duża mi podaje do pysia, strzykawką![]()
Pralcia
A to nie jest taki proszek? Nie da się mieszać z karmą? Z sosikiem na przykład. Pytam, bo pamiętam enzymy na trawienie w proszku.
To jest proszek, zapakowany tak, jak niektóre antybiotyki - w kapsułkę. Podaję strzykawką, rozpuszczone w wodzie. Mam pewność, że wylądowało w brzuszku. I to właściwym brzuszku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 9 gości