❤Yuki,Syriusz(*) Oskar i Forest- Karmelek(*)i Milo

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 24, 2015 11:54 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

:1luvu: :201461 :201461 :201461 :201461 :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob sty 24, 2015 19:47 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Annaa pisze:Obrazek

jeszcze jakiegos piwka obok brakuje i impreza w toku :ryk: :ryk: :ryk:
Extra są
Filmiki kręć i to dużo,jeno uprzedź przed wrzuceniem,żeby każdy zdążył sie wysiurać wpierw :ryk:
Hej Ziomy :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob sty 24, 2015 20:41 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

hej hej :D ściągnęłam Nurisiowi motylki na smartfona.... mam go z głowy, zahipnotyzowany :D
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob sty 24, 2015 20:46 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

U nas nic nie działa na kota :lol: próbowałam wczoraj :lol: tylko laser jest najlepsza zabawka 8)
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob sty 24, 2015 20:49 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

nie no na Nurisia działa wszystko :D potem pokażę też Melindzie :D
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob sty 24, 2015 21:17 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

:1luvu: :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob sty 24, 2015 21:40 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Aniu mam nadzieję, że znajdziesz chwilkę by u siebie parę słów napisać :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie sty 25, 2015 12:35 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Hej kochane :1luvu: :1luvu:
Wczoraj zajrzałam na forum tylko na moment, ale dziś nadrobię wszystkie zaległości i zajrzę do Was :201494
A u mnie totalny brak czasu i siły.To chyba przez tą porę roku...rano ciemno, w dzień ciemno, po wyjściu z pracy ciemnooooo :(
Już tak bardzo chciałabym słoneczko, chociaż dziś jest trochę lepiej bo popadał śnieg i jest trochę przyjemniej i widniej.
Koty na szczęście zdrowe, gorzej było ze mną.Jak bardzo nie cierpię chodzić do lekarzy to teraz byłam zmuszona pójść.
Myślałam, że mam zapalenie ucha(taki ból) ale okazało się, że zrobił mi się w uchu ropień :strach: na szczęście sytuacja już opanowana i po kilku kiepskich dniach dochodzę do siebie.

I straciłam wyłączność na tablet :ryk: Karmelkowi tak bardzo spodobały się biegające robale i piórka, że wciąż tylko czeka żeby mu włączyć...ba on domaga się na całego :roll: siada obak mnie i cały czas trąca mnie łapką...no daj pograć :mrgreen:
Bardzo zainteresowana jest też Yuki :) a reszta jak tylko zorientuje się, że włączyłam to też przychodzi popatrzeć.

Tak sobie siedzimy czasem wieczorami :)
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie sty 25, 2015 12:37 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Dobra zabawa zbliżyła do siebie nawet zaciętych wrogów..Yuki i Karmel zapomnieli na chwilę o kłótniach :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Annaa

Post » Nie sty 25, 2015 12:39 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Yuki bardzo zafascynowana :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Annaa

Post » Nie sty 25, 2015 12:41 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Jak widać potrafią siedzieć blisko siebie bez awantur :)
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Annaa

Post » Nie sty 25, 2015 12:51 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Annaa pisze:Hej kochane :1luvu: :1luvu:
Wczoraj zajrzałam na forum tylko na moment, ale dziś nadrobię wszystkie zaległości i zajrzę do Was :201494
A u mnie totalny brak czasu i siły.To chyba przez tą porę roku...rano ciemno, w dzień ciemno, po wyjściu z pracy ciemnooooo :(
Już tak bardzo chciałabym słoneczko, chociaż dziś jest trochę lepiej bo popadał śnieg i jest trochę przyjemniej i widniej.
Koty na szczęście zdrowe, gorzej było ze mną.Jak bardzo nie cierpię chodzić do lekarzy to teraz byłam zmuszona pójść.
Myślałam, że mam zapalenie ucha(taki ból) ale okazało się, że zrobił mi się w uchu ropień :strach: na szczęście sytuacja już opanowana i po kilku kiepskich dniach dochodzę do siebie.

I straciłam wyłączność na tablet :ryk: Karmelkowi tak bardzo spodobały się biegające robale i piórka, że wciąż tylko czeka żeby mu włączyć...ba on domaga się na całego :roll: siada obak mnie i cały czas trąca mnie łapką...no daj pograć :mrgreen:
Bardzo zainteresowana jest też Yuki :) a reszta jak tylko zorientuje się, że włączyłam to też przychodzi popatrzeć.

Tak sobie siedzimy czasem wieczorami :)
Obrazek

Obrazek

Karmelek nawet miau podczytuje :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie sty 25, 2015 12:55 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Tak podczytuje ze mną w oczekiwaniu na zabawę :ryk:

Ufff..na razie wyłapałam Wasze nowe wątki a w ciągu dnia zajrzę do reszty :ok:
Obrazek

Annaa

Post » Nie sty 25, 2015 13:00 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Annaa pisze:Tak podczytuje ze mną w oczekiwaniu na zabawę :ryk:

Iza , Kuba i ja założyliśmy 20 a Sylwia wczoraj ( podstępnie zmuszona bo jej wątek wykończyliśmy :twisted: :twisted: :twisted: )
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie sty 25, 2015 13:04 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Ewa L. pisze:
Annaa pisze:Tak podczytuje ze mną w oczekiwaniu na zabawę :ryk:

Iza , Kuba i ja założyliśmy 20 a Sylwia wczoraj ( podstępnie zmuszona bo jej wątek wykończyliśmy :twisted: :twisted: :twisted: )

Widziałam :ryk:
Strasznie pędzicie, wystarczy nie być na forum chwilę i trudno nadrobić.
Obrazek

Annaa

[poprzednia][następna]