Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annaa pisze:Hej kochane![]()
![]()
Wczoraj zajrzałam na forum tylko na moment, ale dziś nadrobię wszystkie zaległości i zajrzę do Was![]()
A u mnie totalny brak czasu i siły.To chyba przez tą porę roku...rano ciemno, w dzień ciemno, po wyjściu z pracy ciemnooooo![]()
Już tak bardzo chciałabym słoneczko, chociaż dziś jest trochę lepiej bo popadał śnieg i jest trochę przyjemniej i widniej.
Koty na szczęście zdrowe, gorzej było ze mną.Jak bardzo nie cierpię chodzić do lekarzy to teraz byłam zmuszona pójść.
Myślałam, że mam zapalenie ucha(taki ból) ale okazało się, że zrobił mi się w uchu ropieńna szczęście sytuacja już opanowana i po kilku kiepskich dniach dochodzę do siebie.
I straciłam wyłączność na tabletKarmelkowi tak bardzo spodobały się biegające robale i piórka, że wciąż tylko czeka żeby mu włączyć...ba on domaga się na całego
siada obak mnie i cały czas trąca mnie łapką...no daj pograć
![]()
Bardzo zainteresowana jest też Yukia reszta jak tylko zorientuje się, że włączyłam to też przychodzi popatrzeć.
Tak sobie siedzimy czasem wieczorami![]()
Annaa pisze:Tak podczytuje ze mną w oczekiwaniu na zabawę![]()
Ufff..na razie wyłapałam Wasze nowe wątki a w ciągu dnia zajrzę do reszty
Ewa L. pisze:Annaa pisze:Tak podczytuje ze mną w oczekiwaniu na zabawę![]()
Ufff..na razie wyłapałam Wasze nowe wątki a w ciągu dnia zajrzę do reszty
Iza , Kuba i ja założyliśmy 20 a Sylwia wczoraj ( podstępnie zmuszona bo jej wątek wykończyliśmy![]()
![]()
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości