No cóż, ceny tych przekąsek niskie nie są, ale to normalka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Hej Piękne
Już wróciłam i film super, serio, najlepsza część!
Jadłam ten popcorn karmelowy i pycha!!! On jest w cinema city, ale w kubku obok przekąsek. W ogóle czasu nie było więc ja pobiegłam po przekąski i wzięłam duży popcorn, popcorn karmelowy, nesti i małą cole i zapłaciłam 37 zł aża ten popcorn był ogromny i jak mnie mąż zobaczył to mnie wyśmiał, że ja taka mała a ten popcorn taki wielki
A tak to polecam film, bo efekty wizualne rewelacyjne
kalair pisze:Moli25 pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:To Twój mąż Marto jak mój - myśli że całe ciacho dla niego do jednej kawy
Mój też. Mnie się w ogóle piec nie opłaca!![]()
Marta-nie tknęłaś!?![]()
![]()
Klaudia, drapak macie cudny, A oczka Kitusiowe przekochane, kocham takie foteczki!![]()
Ino powąchałam i smakiem się obeszłam, blachę pizzy też wrąbał, ale taka okrągłą blachę do pizzy mam28 cm
ja nawet nie popatrzyłam. teraz się zawzięłam i musze zrzucić to co sobie założyłam
![]()
A że tak zapytam[póki Klaudia w kinie], ileż to dziewczę waży, że się odchudzać musi?, hę?
![]()
A może u siebie fotę jaką wrzucisz?
kalair pisze:klaudiafj pisze:Hej Piękne
Już wróciłam i film super, serio, najlepsza część!
Jadłam ten popcorn karmelowy i pycha!!! On jest w cinema city, ale w kubku obok przekąsek. W ogóle czasu nie było więc ja pobiegłam po przekąski i wzięłam duży popcorn, popcorn karmelowy, nesti i małą cole i zapłaciłam 37 zł aża ten popcorn był ogromny i jak mnie mąż zobaczył to mnie wyśmiał, że ja taka mała a ten popcorn taki wielki
A tak to polecam film, bo efekty wizualne rewelacyjne
Zaszalałaś!![]()
To mówisz, ze trzecia część najlepsza? No,to jestem skłonna uwierzyć, trzeba będzie obejrzeć.![]()
Zrobiłyście mi smaka na ten karmelowy popcorn.
Moli25 pisze:kalair pisze:A że tak zapytam[póki Klaudia w kinie], ileż to dziewczę waży, że się odchudzać musi?, hę?
![]()
A może u siebie fotę jaką wrzucisz?
O 10 kg za duzo
aannee99 pisze:Ja na diecie tydzień jestem i ..Daję radę,na wadze -5 kgw prawdzie na początku to woda zlatuje, ale już czuję się lepiej
aannee99 pisze:5 kg,to tak.. Względnie, ale to nie koniec
aannee99 pisze:Ja na diecie tydzień jestem i ..Daję radę,na wadze -5 kgw prawdzie na początku to woda zlatuje, ale już czuję się lepiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], luty-1, Sigrid i 1202 gości