Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 21, 2015 21:41 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Super, że film się podobał, ja takich nie oglądam za to mój M. owszem :D

No cóż, ceny tych przekąsek niskie nie są, ale to normalka :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro sty 21, 2015 21:52 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

klaudiafj pisze:Hej Piękne :)

Już wróciłam i film super, serio, najlepsza część! :)

Jadłam ten popcorn karmelowy i pycha!!! On jest w cinema city, ale w kubku obok przekąsek. W ogóle czasu nie było więc ja pobiegłam po przekąski i wzięłam duży popcorn, popcorn karmelowy, nesti i małą cole i zapłaciłam 37 zł aż 8O a ten popcorn był ogromny i jak mnie mąż zobaczył to mnie wyśmiał, że ja taka mała a ten popcorn taki wielki ;)

A tak to polecam film, bo efekty wizualne rewelacyjne :)

Zaszalałaś! :lol:
To mówisz, ze trzecia część najlepsza? No,to jestem skłonna uwierzyć, trzeba będzie obejrzeć. :D
Zrobiłyście mi smaka na ten karmelowy popcorn. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sty 21, 2015 21:53 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

kalair pisze:
Moli25 pisze:
kalair pisze:
klaudiafj pisze:To Twój mąż Marto jak mój - myśli że całe ciacho dla niego do jednej kawy :D

Mój też. Mnie się w ogóle piec nie opłaca! :twisted:

Marta-nie tknęłaś!? 8O :mrgreen:

Klaudia, drapak macie cudny, A oczka Kitusiowe przekochane, kocham takie foteczki! :1luvu: :1luvu:

Ino powąchałam i smakiem się obeszłam, blachę pizzy też wrąbał, ale taka okrągłą blachę do pizzy mam :D 28 cm :D ja nawet nie popatrzyłam. teraz się zawzięłam i musze zrzucić to co sobie założyłam :D :ok:

A że tak zapytam[póki Klaudia w kinie :lol: ], ileż to dziewczę waży, że się odchudzać musi?, hę? :twisted:
A może u siebie fotę jaką wrzucisz? :P

O 10 kg za duzo :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro sty 21, 2015 21:55 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

kalair pisze:
klaudiafj pisze:Hej Piękne :)

Już wróciłam i film super, serio, najlepsza część! :)

Jadłam ten popcorn karmelowy i pycha!!! On jest w cinema city, ale w kubku obok przekąsek. W ogóle czasu nie było więc ja pobiegłam po przekąski i wzięłam duży popcorn, popcorn karmelowy, nesti i małą cole i zapłaciłam 37 zł aż 8O a ten popcorn był ogromny i jak mnie mąż zobaczył to mnie wyśmiał, że ja taka mała a ten popcorn taki wielki ;)

A tak to polecam film, bo efekty wizualne rewelacyjne :)

Zaszalałaś! :lol:
To mówisz, ze trzecia część najlepsza? No,to jestem skłonna uwierzyć, trzeba będzie obejrzeć. :D
Zrobiłyście mi smaka na ten karmelowy popcorn. :mrgreen:

Mówiłam ze pyszny :1luvu: ja do kina chodzę nie po to by film oglądać a zeby popcornu karmelowego poskubać :lol:
Moj małżonek tez sie ze mnie śmiał zawsze bo mnie nie było nigdy widać za tym kubłem popcornu. Z metra cięta jestem :ryk:
Obrazek

Moli25

Post » Śro sty 21, 2015 21:57 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Moli25 pisze:
kalair pisze:A że tak zapytam[póki Klaudia w kinie :lol: ], ileż to dziewczę waży, że się odchudzać musi?, hę? :twisted:
A może u siebie fotę jaką wrzucisz? :P

O 10 kg za duzo :lol:

Akurat..pewnie ściemniasz. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sty 21, 2015 21:59 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Ja na diecie tydzień jestem i ..Daję radę,na wadze -5 kg :mrgreen: w prawdzie na początku to woda zlatuje, ale już czuję się lepiej :mrgreen:
Obrazek

aannee99

Post » Śro sty 21, 2015 22:01 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

aannee99 pisze:Ja na diecie tydzień jestem i ..Daję radę,na wadze -5 kg :mrgreen: w prawdzie na początku to woda zlatuje, ale już czuję się lepiej :mrgreen:

Tez mam 5 do tylu :201494 lżej mi o wiele. Mi jest troche ciężej bo pracuje w restauracji i niestety czesto gęsto musze próbować tego co wychodzi... Ale to takie minimum :roll:
Obrazek

Moli25

Post » Śro sty 21, 2015 22:50 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

8O O matko to aż tyle was ubyło ?? toż to połowa ciała mnieej :strach:

Klaudia - o to może też zobaczę trzecią część :ok: :ok: dwóch pierwszych nie dałam rady do końca :ryk:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Śro sty 21, 2015 22:51 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

5 kg,to tak.. Względnie, ale to nie koniec :mrgreen:
Obrazek

aannee99

Post » Śro sty 21, 2015 22:54 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

aannee99 pisze:5 kg,to tak.. Względnie, ale to nie koniec :mrgreen:

To nie dobrze sobie takie cele zakładać, można się zapędzić za daleko :roll: A 5 kg.to sporo :ok:
Obrazek

sistersy25

Post » Śro sty 21, 2015 22:55 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Zapuściłam się, serio :mrgreen:
Obrazek

aannee99

Post » Śro sty 21, 2015 22:57 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

A tam, wydaje ci się ;D Lepiej mieć te 5 kg więcej, niż za mało :D
Obrazek

sistersy25

Post » Śro sty 21, 2015 22:59 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Jak kto lubi :mrgreen:
Obrazek

aannee99

Post » Śro sty 21, 2015 23:14 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

:) Noo w sumie;p Są gusta i guściki :ok: Najważniejsze aby się sobie podobać, o ! :) :piwa:
Obrazek

sistersy25

Post » Śro sty 21, 2015 23:37 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

aannee99 pisze:Ja na diecie tydzień jestem i ..Daję radę,na wadze -5 kg :mrgreen: w prawdzie na początku to woda zlatuje, ale już czuję się lepiej :mrgreen:

Ja też muszę schudnąć a pomyśleć że ważyłam 43 kg - fakt przez anoreksje, ale jednak. 5 kg na tydzień to jakoś podejrzanie dużo, może to literówka i na miesiąc miało być? ;)
Ja niestety lubię "poszaleć" z jedzeniem i to wychodzi coraz bardziej. Na orbitreku nie chce mi się deptać, bo nie mam weny teraz na życie fit :)
A będzie tylko gorzej :/

Jeszcze mam popcorn, bo nie dojedliśmy ;D

A film podoba się stuprocentowo temu, kto książki nie czytał, bo Ci co czytali widzą jego wady. Ja nie czytałam, więc dla mnie produkcja 10/10 w skali filmweb :D
I wyjątkowo szybko śmignął. Każdy mówi, że za krótki :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]