Dodałam kilka fantów

40. Miseczka Trixie, pomarańczowa z rybką, średnica ok. 12 cm. Nieużywana, nowiutka, wyjęta z pudełka do zrobienia zdjęcia.

Licytacja od: 7 pln
Kup Teraz: 15 pln
Licytuje: 41. Miseczka Trixie, granatowa w środku, biała z zewnątrz, średnica ok. 13 cm. Nieużywana, nowiutka, wyjęta z pudełka do zrobienia zdjęcia.

Licytacja od: 7 pln
Kup Teraz: 15 pln
Licytuje: 42. Przepiękna torebka, którą dawno temu dostałam w prezencie i chyba nigdy nigdzie nie zabrałam - jest śliczna i żal mi się z nią rozstawać, ale to po prostu nie mój styl, a trochę żal, żeby była śliczna tylko u mnie w szafie

ma bardzo piękną, wiśniowo-śliwkową obudowę z delikatnego materiału, wyszywaną w złote słonie. Jest usztywniana, na suwaku wisi miniatura np. na drobne. W środku nie ma żadnej kieszonki, ale to typowa bankietówka, tylko na najpotrzebniejsze rzeczy

drewniane rączki.
18 cm szerokości, 15 cm wysokości.

Licytacja od: 30 pln
Kup Teraz: 50 pln
Licytuje: 43. Czarna połyskliwa torebka, jakby ze skaju? Oryginalna skóra to chyba nie jest. W środku jedna kieszonka np. na klucze czy telefon, jedna zasuwana kieszonka na zewnątrz. Kolejna, która zdobi tylko moją szafę

38 centymetrów szerokości, 25 wysokości w najwyższym miejscu.

Licytacja od: 15 pln
Kup Teraz: 30 pln
Licytuje: 44. Brązowa, chyba skórzana torebka zakupiona tu, na miau - i nigdy nie noszona. Kupiłam razem z nią identyczną szarą i tę bardzo sobie chwalę, ale w międzyczasie przestałam chodzić w brązach i ta do niczego mi nie pasuje. Bardzo praktyczna, ma jedną zasuwaną kieszonkę z zewnątrz, w środku podzielona wąską zasuwaną kieszonką (np. na listy), poza tym ma kieszonki na telefon, klucze, portmonetkę... nieużywana. 45 cm szerokości, ok. 25 cm wysokości.

Licytacja od: 25 pln
Kup Teraz: 50 pln
Licytuje: