Różności i przeceny - dużo nowości!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sty 20, 2015 21:52 Re: Różności i przeceny

Z czerwoną kulką poproszę (kup teraz), a listków zdjęcie niestety się nie otwiera...

aps

Od: Śro kwi 23, 2014 17:03

Post » Śro sty 21, 2015 12:00 Re: Różności i przeceny

Poprawiłam zdjęcia, nie wiem czemu się wysypały, ale teraz działają :oops:
Zerknij na listki i daj znać, czy też :ok: jestem gotowa na rabaty jeszcze większe przy kolejnych zakupach :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro sty 21, 2015 12:03 Re: Różności i przeceny

Na czym stanęło ze stojaczkiem (nr 1)? Shira kupuje :?:

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Śro sty 21, 2015 19:08 Re: Różności i przeceny

z listków jednak zrezygnuje..., poproszę o koszt przesyłki i numer konta :)

aps

Od: Śro kwi 23, 2014 17:03

Post » Czw sty 22, 2015 6:02 Re: Różności i przeceny

przepraszam, zapomnialam, rezygnuje
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw sty 22, 2015 10:24 Re: Różności i przeceny

To ja też poproszę o numer konta i info o możliwości odbioru osobistego w Wawie. Chyba że można gotówkę do ręki przekazać :mrgreen:

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Nie sty 25, 2015 21:50 Re: Różności i przeceny

Dodałam kilka fantów ;)

40. Miseczka Trixie, pomarańczowa z rybką, średnica ok. 12 cm. Nieużywana, nowiutka, wyjęta z pudełka do zrobienia zdjęcia.
Obrazek
Obrazek
Licytacja od: 7 pln
Kup Teraz: 15 pln
Licytuje:

41. Miseczka Trixie, granatowa w środku, biała z zewnątrz, średnica ok. 13 cm. Nieużywana, nowiutka, wyjęta z pudełka do zrobienia zdjęcia.
Obrazek
Obrazek
Licytacja od: 7 pln
Kup Teraz: 15 pln
Licytuje:

42. Przepiękna torebka, którą dawno temu dostałam w prezencie i chyba nigdy nigdzie nie zabrałam - jest śliczna i żal mi się z nią rozstawać, ale to po prostu nie mój styl, a trochę żal, żeby była śliczna tylko u mnie w szafie ;) ma bardzo piękną, wiśniowo-śliwkową obudowę z delikatnego materiału, wyszywaną w złote słonie. Jest usztywniana, na suwaku wisi miniatura np. na drobne. W środku nie ma żadnej kieszonki, ale to typowa bankietówka, tylko na najpotrzebniejsze rzeczy ;) drewniane rączki.
18 cm szerokości, 15 cm wysokości.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Licytacja od: 30 pln
Kup Teraz: 50 pln
Licytuje:

43. Czarna połyskliwa torebka, jakby ze skaju? Oryginalna skóra to chyba nie jest. W środku jedna kieszonka np. na klucze czy telefon, jedna zasuwana kieszonka na zewnątrz. Kolejna, która zdobi tylko moją szafę ;) 38 centymetrów szerokości, 25 wysokości w najwyższym miejscu.
Obrazek
Obrazek
Licytacja od: 15 pln
Kup Teraz: 30 pln
Licytuje:

44. Brązowa, chyba skórzana torebka zakupiona tu, na miau - i nigdy nie noszona. Kupiłam razem z nią identyczną szarą i tę bardzo sobie chwalę, ale w międzyczasie przestałam chodzić w brązach i ta do niczego mi nie pasuje. Bardzo praktyczna, ma jedną zasuwaną kieszonkę z zewnątrz, w środku podzielona wąską zasuwaną kieszonką (np. na listy), poza tym ma kieszonki na telefon, klucze, portmonetkę... nieużywana. 45 cm szerokości, ok. 25 cm wysokości.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Licytacja od: 25 pln
Kup Teraz: 50 pln
Licytuje:

Szalony Kot

Post » Nie sty 25, 2015 22:36 Re: Różności i przeceny

A z innych wieści - znalazłam łopatkę :mrgreen:
Wymiar to ten mniejszy, 23 cm. Szanowna Pani OKI reflektuje za free czy jednak będzie polować na większą?

Jakby to miała być do kuwety, to mam też jeszcze jedną nieużywaną łopatkę, którą mogę okazać :mrgreen:

Z ciekawostek zaś - psiak, którego sobie upatrzyłam (mało wiele, a bym adoptowała...) znalazła dom. Trochę stety, trochę niestety, bo chciałam go ja :roll: co z tego, że platonicznie, bo realnie sobie pozwolić jeszcze nie mogę...
http://fundacja-ast.pl/pl/adopcje/psy-f ... 711-nevada

Z tego powodu do ewentualnych beneficjentów bazarku zamiast Wolszczaków dojdzie inna Złota Bullka, która także wpadła mi w oko, czyli Mangda :mrgreen:
http://fundacja-ast.pl/pl/adopcje/psy-f ... /678-manga

Szalony Kot

Post » Nie sty 25, 2015 22:40 Re: Różności i przeceny

Szanowna Pani OKI reflektuje za free :201494
Akurat do karmy potrzebuję - mam coraz więcej różnych wiaderek i wygodniej mi, jak każde ma swój podajniczek w środku :roll:
A te łopatki są najwygodniejsze.
Chwalić bogów - żwirku wszystkie używają jednego, więc jedna łopatka starcza całkiem nieźle :mrgreen:

Dzięki! :1luvu:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie sty 25, 2015 23:16 Re: Różności i przeceny

No to zanotowane na pierwszej ;) dołączy do rosnącego stosiku rzeczy, które mam dla Ciebie, tylko podrzucić czasu brak... ale teraz będę dojeżdżać do pracy na Dworzec Wschodni, po Warszawie jeździć, to pewnie podrzucić będzie łatwiej :mrgreen:

Szalony Kot

Post » Nie sty 25, 2015 23:18 Re: Różności i przeceny

Poproszę zakładkę nr 16 za kup teraz.

katikot

Od: Pt paź 26, 2007 23:31

[poprzednia][następna]