MOJE KOCIE BIEDY III Pożegnanie z Przyjaciółmi.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 19, 2015 7:53 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Janinko a kłamali, że u Was drzew nie ma :D Ta "surowizna" to właśnie jest dla mnie piękne :-)
Zdjęcia Lalusia z małą rozwalają.
U nas w nocy mróz był, tak około pięciu.

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon sty 19, 2015 10:09 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Dzień dobry :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon sty 19, 2015 14:27 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

kicikicimiauhau pisze:Laluś z Calineczką pozdrawiają niedzielnie Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek
Janinko :oops: Dziękuję Ci za cieple słowa :201465 :

O ŁAŁ! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kurcze trafił swój na swego, oboje po przejściach :(
Ciężko będzie ich rozdzielać, czy trzeba?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon sty 19, 2015 14:42 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Calineczka z Lalusiem.... :oops: :1luvu: Piękny widok,ona taka maleńka kruszynka jest... :201461
Obrazek

aannee99

Post » Pon sty 19, 2015 16:04 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Witam <3
Chłopczyk bardzo zżył się z malutką,nawet za bardzo...
Gdy zabieram ją na karmienie biega,szuka i płacze,nie odstępują się na krok...razem się budzą i razem zasypiają,razem się bawią...
Laleczek jest kotem specjalnej troski,kotem bardzo ciężko chorym, nie wiadomo kiedy choroba się odezwie...bardzo się boję,aby stres związany z rozstaniem Calineczki nie przyczynił się do zaostrzenia choroby...oddając Calinkę rozsypię serce Lalusia na tysiące kawałków...tak chory kotek może to przepłacić zdrowiem, a nawet życiem :cry:
Przede mną bardzo ciężka decyzja...
kicikicimiauhau

Post » Pon sty 19, 2015 16:15 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Beatko,ale musisz wziąć pod uwagę,że to byłby jednak kolejny kotek do utrzymania. Laluś ma inne koteczki u Ciebie do towarzystwa,nie jest sam :) A Calineczka znajdzie super domek,tak myślę. Oczywiście decyzja należy do Ciebie,ale odpowiedzialnie wg. mnie byłoby Calineczce szukać domku <3 :)
Obrazek

aannee99

Post » Pon sty 19, 2015 16:51 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Dokladnie tak.
Obrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim życiu musieli być myszami.

Lifter

Od: Pt sie 09, 2013 10:47

Post » Pon sty 19, 2015 17:30 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Wiem,kochani,wiem...
Dlatego napisałam,że to bardzo trudna decyzja :(
Nie chciałabym złamać serca ciężko choremu kalekiemu kotkowi :(
Jego dobro jest dla mnie najważniejsze...
Janinko,kupiłam dzisiaj Puszkowi "wodę Jan" bardzo Ci kochana dziękuję za pomoc i serce <3 Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Pon sty 19, 2015 17:38 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Mój Ókochany Bzdylek,jaki opiekuńczy <3
ach..może już nic.... :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sty 19, 2015 17:53 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Sylwia,ja też już nic... :wink:
kicikicimiauhau

Post » Pon sty 19, 2015 18:25 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

wymiękłam :oops:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sty 19, 2015 18:47 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Przepraszam, może nie powinnam się w tej kwestii wypowiadać,w końcu to nie moja sprawa,ale napisałam to co myślę. Ja wiem, że Calineczka jest cudownym maleństwem, że reszta kotków może ją lubić, akceptować, ale to jednak kolejna mordka do wykarmienia, wizyty u weta etc trzeba to brać pod uwagę Beatko. Wiesz,ja chętnie bym wzięła kolejnego kotka,naprawdę, ale serce mówi jedno,a rozum co innego. Choć pracuję,to jednak dużo nie zarabiam, bywa różnie, akurat teraz taki kiepski okres u nas,przed wypłatą - musiałam pożyczyć na żwirek i karmę dla kotełków... Dlatego muszę brać pod uwagę takie sytuacje.

Zastanów się, przemyśl. Są domy tymczasowe gdzie są rezydenci i pojawiają się co rusz tymczasy, kotki się poznają,często lubią i kumplują, ale tymczasy idą do domków stałych,tak już jest :1luvu:

I nie miej mi ze zle Beatko tego, że to napisałam nie chcę żebyś myślała,że chcę źle, bo jest odwrotnie, naprawdę :)
Obrazek

aannee99

Post » Pon sty 19, 2015 18:56 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

jozefina1970 pisze:Janinko a kłamali, że u Was drzew nie ma :D Ta "surowizna" to właśnie jest dla mnie piękne :-)
Zdjęcia Lalusia z małą rozwalają.
U nas w nocy mróz był, tak około pięciu.

- bo jest ich faktycznie bardzo malo, jeszcze zalezy w jakim rejonie, ja mieszkam w najmlodszej czesci kraju i tu najwiecej kamienia, sam kamien praktycznie.
Dawno temu, jak przyplyneli tu pierwsi mieszkancy Is byla zadrzewiona, zielona wyspa, niestety, wycieto "w pien" co do drzewka.
...a u mnie dzisiaj sztormowe wiatrzysko z duzym deszczyskiem haha

Myszolandia, faktycznie ta fotka przeslodka

Kici,
Puszenku; pij kotku na zdrowie
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Pon sty 19, 2015 19:33 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Cześć Janinka <3
Puszek bardzo Ci dziękuje i już pije, a pije :piwa:
Mi się bardzo podoba tam u Ciebie Janinko w Islandii,ślicznie :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Pon sty 19, 2015 20:11 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Obrazek

- te to mozna spotkac czesciej niz czlowieka, pogadac tez z nimi mozna, odpowiadaja zawsze to samo; meeee-eee-eee
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

[poprzednia][następna]