Boa dusiciel jest ok, w porównaniu z tymi psami Ja nie wiem jak Ty z nimi wytrzymujesz. Moje kociaste potffory, to są anioły *) w porównaniu z tym psim diabelstwem
*) Wypowiedź ważna tylko w tym poście. Cytowanie zabronione pod sankcją odpowiedzialności karnej
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców. NAUKA O KLIMACIE.PL
Z Chrumcią jest bardzo źle przestała jeść ostatecznie w sobotę, od tej pory pije tylko mleczko. Dzisiaj wmusiłam w nią mięsko. Czekam na wyniki krwi...
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców. NAUKA O KLIMACIE.PL
Próbujemy przegonić kostuchę na jakiś czas... Dzisiaj Chrumcia dostał kroplówkę dożylną. W domu do środy mamy jej robić kroplówki dożylne i podskórne plus leki. Ale jak Chrumcia nie zacznie sama jeść to nic z tego nie będzie Na razie nie chce sama jeść nic, karmie ją strzykawką. Dzisiaj po dwóch kroplówkach, które jej wczoraj zrobiliśmy czuła się nieco lepiej. Wczoraj nie było naszej Pani Doc, więc musiałam sama zadziałać.
dopoki mocznik nie spadnie moze nie chciec jesc ale uwazaj zeby jej nie przewodnic kazdy kot reaguje inaczej, to zalezy w jakim stanie sa jej nerki 3majcie sie