_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Gosiu dwa kochane cudeńka... rozpieszczam,przytulam,całuję...kochane maluchy u mnie pada śnieg,nieciekawie na dworze zimno i pochmurno,ani śladu słonka.
Cześć Aniu, u nas dzisiaj wogóle nie wyszło słonko a teraz tak brzydko,szaro,siąpi deszcz...za chwilę zbieram się do bezdomnych. pewnie już wypatrują mnie czy idę.
- o, taka u mnie pogoda, te zdjecia zrobilam w piatek, pierwsze przez okno stolowki, drugie przed wejsciem do pracy. Pracujemy w gorach, 50 km. od miejsca zamieszkania. Pogoda dopisuje nam od kilku dni.
Ostatnio edytowano Nie sty 18, 2015 16:33 przez 111janina, łącznie edytowano 1 raz
Janinka,dziś nie robiłam pogoda naprawdę brzydka to i fotki będą brzydkie... latem zdjęcia wychodzą pięknie,a zimą... za niedługo postaram się dodać fotki bezdomniaczków...
Tak wstawiły się wszystkie... ciamkały a ciamkały... Dziś miały i surowe serca i puszki Butcher i gourmetami poczęstowałam niedzielnie...niwch im na zdrowie pójdzie