MOJE KOCIE BIEDY III Pożegnanie z Przyjaciółmi.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 14, 2015 17:57 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Może Pani zechce na stałe skorzystać z Twoich usług? Byłoby super!
A kolana nie lekceważ - może jakieś rtg lepiej zrobić?

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro sty 14, 2015 18:18 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Cześć Józefina...
Jeszcze jest trochę roboty,to jest dom,więc napewno na trochę się załapię...
A i w ogródku praca,poza tym znam tą panią,to starsza,miła osoba,w piątek będę sprzątać piwnicę...
Mam nadzieję,że kolano do tego czasu przejdzie...
kicikicimiauhau

Post » Śro sty 14, 2015 18:28 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

To dobrze!
No też mam nadzieję, że będzie ok z kolanem, ja ze swoimi czterdzieści lat się męczę, średnia przyjemność

jozefina1970

Post » Śro sty 14, 2015 18:34 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

W tą noc po upadku to tak strasznie mnie bolało :placz:
ból straszny,na taki mocny ból to biorę Ketonal...Pyralgina nie pomaga :(
Jak nie muszę to lekarza unikam,chyba,że nie ma wyjścia
kicikicimiauhau

Post » Śro sty 14, 2015 18:38 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Wiem, że bardzo cie bolało, czytałam. Martwi mnie to, że ono dalej boli. Też za lekarzami nie przepadam ale czasami nie da się inaczej :-(

jozefina1970

Post » Śro sty 14, 2015 18:51 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Wiesz ja też się martwię trochę,bo boli i boli..
Ale nie będę się nad sobą przecież rozczulać...
Najważniejsze,że koty są zdrowe,nie chorują i na razie jest dobrze...bo to mnie zawsze najmocniej mnie dobija :(
kicikicimiauhau

Post » Śro sty 14, 2015 19:37 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Ale pomyśl także o sobie, bo jak ty będziesz chora to kto zaopiekuje się kotkami. Naprawdę nie lekceważ kolana to bardzo wredny staw, mogłaś uszkodzić sobie łękotkę. Jak nie przejdzie do końca tygodnie idź do lekarza.Cieszę się że masz "fuchę" oby tak dalej. Pozdrawiam Was :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro sty 14, 2015 19:49 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Gosieńko,też Cię pozdrawiam kochana :1luvu:
Będzie dobrze...musi...Gosiu,wiesz niekiedy mam wrażenie,że czuwają nad nami kocie anioły...
ja w to wierzę <3
kicikicimiauhau

Post » Czw sty 15, 2015 7:29 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Cześć ferajno! :) Jak się macie?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sty 15, 2015 11:29 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

kalair pisze:
nie stworzę, mam sugerować, że Twój jest do niczego, czy co? :twisted: :P

halo halo !!!!
fcależenie Luda różne podpisy mają i mój się nie zmieści we wszystkich ooooo
A gdzie mój Skarbek ?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sty 15, 2015 15:19 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Hej Kicikicimiauhau :)

Byłam dziś z moimi pannicami u wetki i pytała o Twojego Lalusia - pamiętała! :D Powiedziałam, że Laluś ma się bardzo dobrze i wyrósł na dumnego nastolatka. Pytała też o jego choróbkę, powiedziałam że bez zmian, że nieaktywna. Dobrze powiedziałam, prawda ;)

Pozdrawiamy :) Trzymaj się ZDROWO! :kotek:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw sty 15, 2015 15:27 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Doczytałam o Twoich problemach z kolanem - doskonale Cię rozumiem, ja też staram się unikac lekarzy, ale jesli ten ból się utrzymuje, to nie lekceważ, tylko jednak podejdź do "ludzkiego weta".

Przy okazji przywitam się, bo dopiero teraz tu dotarłam ;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw sty 15, 2015 16:23 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

jozefina1970 pisze:Może Pani zechce na stałe skorzystać z Twoich usług? Byłoby super!
A kolana nie lekceważ - może jakieś rtg lepiej zrobić?

A może komuś poleci jeszcze? :ok: :ok: :ok:

Beatka, kolano Ci nadal dokucza? Troszkę długo już..
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sty 15, 2015 18:28 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Dzień dobry kochani :1luvu:
witam się,u nas jakoś leci,na podwórzu +7 stopni,rano było słoneczko,przyjemnie.
SkaskaNH,bardzo się cieszę,że przydreptałaś,naprawdę :wink:
Klaudiu,dobrze powiedziałaś,Laluś jest zdrowy i bardzo wesoły,to najważniejsze.
Myszolandii i wszystkim wielbicielom obiecuję zdjęcia maluszka...jutro?
Kolano już lepiej,naprawdę...nie martwcie się,dziękuję,że się troszczycie i pytacie <3
Bardzo mi miło...
Chciałam podziękować Dorotce z fb za podarowanie moim podopiecznym bezdomnym 10 kg karmy i za żwirek <3
Wielkie pokłony :201494
Podarowanie karmy to dla mnie największy dar...dar od serca <3
Dziękuję...
i trochę rozliczeń :
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Czw sty 15, 2015 19:58 Re: MOJE KOCIE BIEDY III Pomóż pomagać... Podaruj serce...

Witam,
to masz, Beatko, jak sobie zyczylas - temperatura plusowa i sloneczko, koty nie marzna.
U mnie lekki "minusik" (-5) ale slonecznie i wiaterek lagodny.
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

[poprzednia][następna]