Patrzę na Kitusie i jakbym troche widziała swoją Moli

Przyznaj sie ze trzymalas jakis smakołyk wysoko i koty jak zahipnotyzowane stoją i pozują

Piękne zdjecia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Jk zrobiłaś zdjęcia po 22 i nie widać, że użyłaś flesza, a zdjęcia takie jaśniutkie?
kalair pisze:Dorcia, każdy aparat ma jakieś manualne ustawienia,, no, przynajmniej większość. Ale Ty i tak zamierzasz kupować nowy, prawda?? Klaudia, przepraszam za OT.
Sihaja pisze:Mój też. I jak się robi ciemno to nie robię zdjęć kotkom, bo wychodzą żółte i nieostre.A z lampą błyskową to znowu sierść odbija światło i wychodzą zdjęcia okropnie....
Chcę sobie kupić lepszy aparat, ale dla typowego amatora, w większości korzystam z automatycznych ustawień. Chciałabym, żeby był szybki (wiadomo, kotki w miejscu nie siedzą) żeby ładnie zdjęcia krajobrazów i architektury wychodziły i makro i zbliżenie jakieś w miarę miał, i głębię ładną no i wnocy też żeby zdjęcia wychodziły - i w domu i np w mieście, bo zwiedzać lubięno i żeby był nieduży bo chciałabym mieć go zawsze przy sobie, w torebce. No i żeby cenowo mnie było na niego stać
Ale wymagania, co?
kalair pisze:Dorcia, każdy aparat ma jakieś manualne ustawienia,, no, przynajmniej większość. Ale Ty i tak zamierzasz kupować nowy, prawda?? Klaudia, przepraszam za OT.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 16 gości