Wczoraj minął rok, gdy po raz ostatni widziałam, głaskałam, obiecywałam dobre życie Borysowi. Minął rok, od zaginięcia Borysa. Wierzę, że żyje. Wierzę, że z Waszą pomocą odnajdę Go. Proszę o Waszą uwagę, Wasz czas, Wasze myśli. Borys gdzieś jest, czeka. Pomóżcie Borysowi wrócić.
Nie ma dnia, żebym nie pomyślała o tym biednym psie. Dla mnie jest to taki swoisty symbol ludzkiego sumienia. Symbol krzywdy, obojętności i zdrady. I słów, że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie.
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019
Może ktoś sie odezwie , ktoś go wypatrzy .....Ty wciąż czekasz masz nadzieje wiec ..Musi sie udac i wierze że kiedyś napiszesz w tytule że sie odnalazł
Tez nadal trzymam kciuki i jak gdzies widze piesa z taką ciapatą sierścią to sprawdzam czy nie ma opcji ze to Borys. Mam nadzieję że się znajdzie i ookaze się że trafił w dobre miejsce.
wczoraj czytałam o psie odnalezionym w schronie po 5 latach do schronu trafił ok roku od zaginięcia - gdy go juz nie szukali
Borys zniknął jak "kamień w wodę" albo nie żyje albo jest gdzieś "przetrzymywany" jak "przycisnąć" schrony na obszarze połowy Polski (co najmniej) aby przejrzały swoje boksy i to dokładnie i rzetelnie mnie już brak pomysłów a moze 500zł to za mało aby kogoś zmobilizowac do działania?
Moim zdaniem ktoryś z psów, którego zdjęcia są tu na forum może być Borysem. Nie wierzę w możliwość odnalezienia psa jedynie na podstawie fotografii. Porownałam zdjęcia kotki Ogryni z czasu gdy ją szukałam i teraz. Teraz jest grubsza i paski na czole są w innym ułożeniu i innej grubości. Ma też więcej białego puszku wokół pyszczka. Stąd taki mój wniosek jeśli chodzi o Borysa. Oczywiście w przypadku Ogryni "szczęśliwie" ma charakterystyczne ucho, ale gdyby tak nie było, nigdy bym jej nie odnalazła mając do wglądu tylko zdjęcia.
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019
Dzis na fb bylo ogloszenie psa kolo Wyszkowa. Z komorki nie mam jak wkleic. Kilka osob pisalo o Borysie i ze przekazane wlascicielom tylko nie mam pewnosci ze pisaly o tym samym Borysie. Ostatnio widzialam kilka ogloszen poszukujacych psa o takim imieniu. Gosia ktos sie z Toba kontaktowal?