Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna84 pisze:jarekm pisze:ASK@ pisze:anna84 pisze:Czy po 2 tygodniach od podania kotu tabletki Aniprazol muszę podać kotu ponownie tabletkę czy może się bez tego obejść? Nie chcę kota niepotrzebnie truć.
Cały cyrk polega na tym by aniprazol podać po 2 tygodniach w ten sam sposób. Chyba wet to wyjaśniła
Jakie łatwe życie prowadzą ludzie co mają jednego kota.
Ale ja za to jestem sześć razy bardziej szczęśliwy
a jakby policzyć te dokarmiane
to ho ho ho i jeszcze trochę
jarekm wcześniej nigdy nie miałam kota i jakoś szczególnie nie zwracałam nigdy na nie uwagi dopóki nie stałam się właścicielką kocurka Tomusia:) Nie wiedziałam, że koty mogą być takie kochane:)
U siebie na wsi spotykam wiele kotów, które mają właścicieli, ale nie mieszkają z nimi razem w domu tylko po prostu chodzą po podwórzach i wędrują własnymi ścieżkami. Mój kocurek jest chyba jedyny na wsi, który mieszka w mieszkaniu razem ze mną i moją rodziną.Staram się, aby miał u mnie dobrze. Jakbym miała warunki to pewnie miałabym ich więcej, no, ale mieszkam w bloku a tam sąsiedzi są różni-wiele z nich jest negatywnie nastawiona do kotów....
anna84 pisze:nie rozumiem co w tym dziwnego...?
Arcana pisze:No nie razbieriosz. To rozpoznawanie tasiemca od lipca zeszlego roku jest fascynujace. Jak biedak padnie ze starosci, to trzeba wymyslic nowego
ASK@ pisze:Arcana pisze:No nie razbieriosz. To rozpoznawanie tasiemca od lipca zeszlego roku jest fascynujace. Jak biedak padnie ze starosci, to trzeba wymyslic nowego
Fakt, z wielkim zapałem temat jest ciągnięty .I chyba nie jedyny taki powstał .Autorka ma widać takie hobby:) A kto ile ma kotów i jak się nimi opiekuje to akuratnie najmniejszy problem sąsiadów .
Arcana pisze:No nie razbieriosz. To rozpoznawanie tasiemca od lipca zeszlego roku jest fascynujace. Jak biedak padnie ze starosci, to trzeba wymyslic nowego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 58 gości