Jutro zadzwonię do Vetcardii i umówię Kudłatego na zabieg ,już mam pełne galoty

Podobno urósł bardzo

fajny jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:No popatrz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Podrywacz
dorcia44 pisze:
Blusinek mój kochany ,który jest u cudownej osoby ,musi mieć wyrwane wszystkie zębyjuż są umówieni na 31 stycznia (jak nie pomyliłam ) z dr. Jodkowską.
aannee99 pisze:Witaj Dorciu
Jestem w szoku,lekkim...tzn. nie wiem czy lekkim....ale w szoku na pewno. Nie mam pomocy od nikogo,mało tego,sama w miarę swoich możliwości pomagam swoim rodzicom. Mama kilka miesięcy temu dowiedziała się,że ma raka,była chemia,po której była operacja,jest dobrze,ale nie wiemy co będzie dalej,w lutym tomograf i zobaczymy co dalej,pracuje tylko tata,kokosów nie zarabia,o nie. Ja pracowałam 6 lat na nocki,praca ciężka fizycznie,ale..lubiłam tą pracę,naprawdęPoszłam do tej pracy mając 19 lat,córcia była malutka,w nocy była od opieką moich rodziców. Cieszyłam się z tej pracy bardzo,choć była bez żadnej umowy,niestety
Zakład jednak zlikwidowano. Pracy szukałam długo,wysłałam naprawdę bardzo dużo CV,wykonałam dużo telefonów.
Byłam na rozmowach...
Jeśli już coś było,to problem z dojazdem,bo bez auta ani rusz by tam dojechać,a z mojej miejscowości nikt niestety nie dojeżdżał. Pilnowałam dwójkę chłopców,dzieci mojej koleżanki,żadne kokosy,ale dzieci kocham i każdy grosz się liczył,cieszyłam się. Chłopcy poszli do przedszkola. Dalej pracy szukałam,ale nie jest łatwo. Obecnie opiekuję się 2 letnią dziewczynką, nie zarabiam dużo,naprawdę..ale cieszę się,że mam te 500 złotych,ktoś powie,co to jest?. Niby nie dużo,ale miej te 500 złotych dodatkowo w domu,a nie miej ich,jest różnica,prawda?.
Bywa różnie,grudzień był ciężki,niby człowiek wszystko z głową kupuje,tylko te potrzebne rzeczy,ale jednak zawsze ten grudzień jest trudny,trzeba jednak iść do przodu i coś robić aby było dobrze,prawda?.
Przepraszam,że się tak rozpisałam,wybacz...
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 1522 gości