g.d.
pozdrawiam Wszystkie Dziewczynki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:bardzo bym chciała, Fasolkoaby w Polsce były same takie głupie jak Twoja Duża
![]()
g.d.
pozdrawiam Wszystkie Dziewczynki![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:Guciu, nasza duża jest najgupsza na świecie i okropna![]()
Fasolka
betell pisze:No i pięknie. Aktualnie siedzę i czytam wątek Noska (53 strony!) a mój własny kot zaraz będzie mieć pretensję, że ledwo wróciłam do domku a zamiast brykać z kotami to siedzę przy komputerze. Nie mówiąc o tym, że mam zaległy art. i zaraz w poniedziałek odbiorę nieprzyjemny telefon.
A tak poważniej, to za życia poprzedniej kotki próbowałam się dokocić. Moja długoletnia kotka przeżywała stres, ale ta nowa dostała takiego szoku, że siedziała zasikana i nie jadła i nie piła i płakała tak długo aż ochrypła. A ja płakałam z nią. Zabrała ją pani, która ją miała na DT i nie mogła uwierzyć, że to przytulaste i kontaktowe zwierzątko tak się zachowywało. A przy niej, kotka skubnęła chrupki, popiła wodąi spakowała się do kontenerka.
Od tego czasu, wiem że bywają koty delikatne o własnym systemie przekonań i koniec.
Mam nadzieję, że łazienka zostanie odzyskana przez koty zasiedziałe, dzięki temu, że koty rezydujące tam zyskają wspaniałe domki.
mateosia pisze:Fasolko, wybaczysz wtrącanie informacji o Twoim kuzynie na Twoim wątku?![]()
Proszę czytających o pamiętanie, że Nonio jest też zapewne kuzynem Sylwusia i Melci.
mateosia pisze:
Tak napomknę tylko, że to drugi wątek Noska. Pierwszy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=142253 jest o tym, jak Nonio przybył do nowego domku (od str. 18) i zaprzyjaźniał się z rezydentką - Florentynką. Bardzo polecam, nie tylko dlatego, że to mój Nonio, ale było to ciekawe dokocenie - w jednopokojowym mieszkaniu, więc bez możliwości izolacji. Ale Nonio bardzo się starał, by wszystko dobrze poszło
![]()
Fasolko, wybaczysz wtrącanie informacji o Twoim kuzynie na Twoim wątku?![]()
Proszę czytających o pamiętanie, że Nonio jest też zapewne kuzynem Sylwusia i Melci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości