Szylkretki są piękne-159:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 10, 2015 16:03 Re: Szylkretki są piękne-159:)

Dorota pisze:
kalair pisze:

Jestem Twoja. Na zawsze. :oops: :oops:

:1luvu:

M.

Ja się też cieszę Mrusiu, i wiesz.... :oops:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob sty 10, 2015 16:04 Re: Szylkretki są piękne-159:)

anulka111 pisze:Czesc -= u nas podcisnienie :roll:

Ledwo sie zwloklam z wyrka :roll:

A ja wstałam wyspana, i mnie to zadziwia! 8O :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sty 10, 2015 16:04 Re: Szylkretki są piękne-159:)

Sihaja pisze:Cześć. U nas też do kitu...

U nas pada i pada i pada.. ponuro strasznie, chociaż po połudnu na chwilkę się słoneczko przebiło. Malutką chwilkę.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sty 10, 2015 16:32 Re: Szylkretki są piękne-159:)

Czeeeść :)
Tak poodwiedzam cioteczki dziś. Zajrzałam "do siebie" i troszkę napisałam co mnie taki szmat czasu nie było.
Życie.
Poczytam co u Ciebie (potem :) )
Pozdrawiam ciepło :)

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Sob sty 10, 2015 16:33 Re: Szylkretki są piękne-159:)

Obrazek
BALETY :ryk: :1luvu:

Piękne koteńki :1luvu: :1luvu: Wrzucaj zdjęcia zamiast linków, łatwiej będzie oglądać :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob sty 10, 2015 16:37 Re: Szylkretki są piękne-159:)

Nelly pisze:Czeeeść :)
Tak poodwiedzam cioteczki dziś. Zajrzałam "do siebie" i troszkę napisałam co mnie taki szmat czasu nie było.
Życie.
Poczytam co u Ciebie (potem :) )
Pozdrawiam ciepło :)

Łaaaa! Hej Alinko! :D :D U mnie, hmmm.. da się żyć. :lol: A co u Ciebie??? Jak ferajna? Wszyscy zdrowi?? :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sty 10, 2015 16:42 Re: Szylkretki są piękne-159:)

kalair pisze: A co u Ciebie??? Jak ferajna? Wszyscy zdrowi?? :D

Trochę napisałam na wątku naszym co u nas. "Bawię się z mężem w mamę i tatę" :lol: No zdrowi jesteśmy i ludzie i koty. Estian problemy stwarza z siooo. Dawniej to się nazywało SUK, a jak teraz nie pamiętam :lol:
Kupię chętnie maszynkę do robienia pieniędzy, nie ma masz na zbyciu?
Ostatnio edytowano Sob sty 10, 2015 16:43 przez Nelly, łącznie edytowano 1 raz

Nelly

Post » Sob sty 10, 2015 16:42 Re: Szylkretki są piękne-159:)

klaudiafj pisze:Obrazek
BALETY :ryk: :1luvu:

Piękne koteńki :1luvu: :1luvu: Wrzucaj zdjęcia zamiast linków, łatwiej będzie oglądać :)

Kochana, tych fotków bylo za dużo, żeby zdjęcia dać :lol: Normalnie są oczywiście. :lol:
Stwierdzam, że Lafinka była najdłuższym koteczkiem jako nastolatka. A teraz jest najgrubszym..hmm.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sty 10, 2015 16:46 Re: Szylkretki są piękne-159:)

Może i najgrubsza, ale bardzo urocza. Ten jej pysiaczek jest śliczny :) Może jakieś aktualne zdjęcie?
Irysia to najpiękniejsza kicia z wielkim wdziękiem, pięknie się Lafinką opiekowała :) też proszę o aktualne zdjęcie :)
A Safolek musiała sobie jakoś poradzić z dwiema dorosłymi kobietkami, jak do Ciebie przyszła. No i poradziła sobie wspaniale i wyrosła na piękną, błękitną puchatkową piękność - proszę o aktualne zdjęcie :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob sty 10, 2015 16:46 Re: Szylkretki są piękne-159:)

Nelly pisze:
kalair pisze: A co u Ciebie??? Jak ferajna? Wszyscy zdrowi?? :D

Trochę napisałam na wątku naszym co u nas. "Bawię się" w mamę i tatę :lol: No zdrowi jesteśmy i ludzie i koty. Estian problemy stwarza z siooo. Dawniej to się nazywało SUK, a jak teraz nie pamiętam :lol:
Kupię chętnie maszynkę do robienia pieniędzy, nie ma masz na zbyciu?

Już zajrzałam oczywiście! :D E, to Wnusia Was chyba odmłodziła, co? :mrgreen:
Niestety, sama bym taką maszynkę chciała :twisted: Że też nikt nie wymyslił jeszcze, a tak technika poszła do przodu! :ryk:
Biedny Estianek, ucałuj słoneczko od Ciotki, i resztę też.
Dobrze, ze się odezwłas, bo kontakt z Tobą jakoś trudny do zrealizowania był :mrgreen: ,,, a z tego co pamiętam, w pracy nie bardzo mogłaś porozmawiać. Jak będziesz miała chwilę czasu, postaraj się o jakies fotki, a jak w ogóle koteczki do Weronisi się odnoszą?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sty 10, 2015 16:48 Re: Szylkretki są piękne-159:)

Sihaja pisze:Może i najgrubsza, ale bardzo urocza. Ten jej pysiaczek jest śliczny :) Może jakieś aktualne zdjęcie?
Irysia to najpiękniejsza kicia z wielkim wdziękiem, pięknie się Lafinką opiekowała :) też proszę o aktualne zdjęcie :)
A Safolek musiała sobie jakoś poradzić z dwiema dorosłymi kobietkami, jak do Ciebie przyszła. No i poradziła sobie wspaniale i wyrosła na piękną, błękitną puchatkową piękność - proszę o aktualne zdjęcie :)

No przecież daję aktualne zdjęcia gadzinek. :ryk:
Tiaa...Safolek sobie poradził, nie miał wyjścia, ale to totalnie bezstresowy kot, przyjazny, chociaż nie wiem, jak jej sie udało na taką wyrosnąc wśród tych dwóch panienek.. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sty 10, 2015 17:00 Re: Szylkretki są piękne-159:)

kalair pisze: a jak w ogóle koteczki do Weronisi się odnoszą?

Koteczki baardzo dobrze. Weronika do nich w zasadzie też z małymi wyjątkami. Czasami je "męczy" ale bronimy kotów :lol: Ogonki lekko przetrzebione ale dajemy radę :mrgreen: Lubi się przytulić, ale jak za długo kot pozwoli to za mocno je ścisk, ucapi futro, trzeba pilnować
A w ogóle to z każdym kotem ma inny układ, co jest bardzo fajne :D
Najmniejszy kontakt ma z Xianą bo Xiana nie lubi za bardzo i zwiewa przeważnie. Gonić kotów to Weronika nie goni, jak sobie kot odejdzie to ma spokój. A Estian i Maurycy pozwalają jej na więcej, ale najwięcej to o dziwo wampir Maurycy 8O I z nim ma najlepszy kontakt. Bawią się w łapki często :)

Nelly

Post » Sob sty 10, 2015 17:04 Re: Szylkretki są piękne-159:)

Nelly pisze:
kalair pisze: a jak w ogóle koteczki do Weronisi się odnoszą?

Koteczki baardzo dobrze. Weronika do nich w zasadzie też z małymi wyjątkami. Czasami je "męczy" ale bronimy kotów :lol: Ogonki lekko przetrzebione ale dajemy radę :mrgreen: Lubi się przytulić, ale jak za długo kot pozwoli to za mocno je ścisk, ucapi futro, trzeba pilnować
A w ogóle to z każdym kotem ma inny układ, co jest bardzo fajne :D
Najmniejszy kontakt ma z Xianą bo Xiana nie lubi za bardzo i zwiewa przeważnie. Gonić kotów to Weronika nie goni, jak sobie kot odejdzie to ma spokój. A Estian i Maurycy pozwalają jej na więcej, ale najwięcej to o dziwo wampir Maurycy 8O I z nim ma najlepszy kontakt. Bawią się w łapki często :)

No to fajnie :P Kotki sobie poradzą, aczkolwiek dziecko ma silny uścisk, może czasem nie dać rady się wyrwać-kot oczywiście. :lol: Ale nauczą się siebie, a Weronnika rośnie. :ok: Ile ona ma juz? Ok 2 latek ma? Czy młodsza, bo się pogubiłam troszkę.. :oops:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sty 10, 2015 17:06 Re: Szylkretki są piękne-159:)

Na życzenie Dorotki!
Lafcia
Obrazek

Safisia
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sty 10, 2015 17:08 Re: Szylkretki są piękne-159:)

kalair pisze: aczkolwiek dziecko ma silny uścisk, może czasem nie dać rady się wyrwać-kot oczywiście. :lol: Ale nauczą się siebie, a Weronnika rośnie. :ok: Ile ona ma juz? Ok 2 latek ma? Czy młodsza, bo się pogubiłam troszkę.. :oops:

No mocny, naprawdę ma ten uścisk, trzeba pilnować. W tym, że rośnie cała nadzieja :) Ale ogólnie nie jest źle. Ona ma teraz już 2,5 roku.
Z tym, że maleńka jest, bardzo maleńka i mało waży. Ale buźkę ma "pełną".

Nelly

[poprzednia][następna]