Dorota pisze:kalair pisze:
Jestem Twoja. Na zawsze.![]()
![]()
![]()
M.
Ja się też cieszę Mrusiu, i wiesz....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Czesc -= u nas podcisnienie![]()
Ledwo sie zwloklam z wyrka
Sihaja pisze:Cześć. U nas też do kitu...
Nelly pisze:Czeeeść![]()
Tak poodwiedzam cioteczki dziś. Zajrzałam "do siebie" i troszkę napisałam co mnie taki szmat czasu nie było.
Życie.
Poczytam co u Ciebie (potem)
Pozdrawiam ciepło
kalair pisze: A co u Ciebie??? Jak ferajna? Wszyscy zdrowi??
klaudiafj pisze:![]()
BALETY![]()
Piękne koteńki![]()
Wrzucaj zdjęcia zamiast linków, łatwiej będzie oglądać
Nelly pisze:kalair pisze: A co u Ciebie??? Jak ferajna? Wszyscy zdrowi??
Trochę napisałam na wątku naszym co u nas. "Bawię się" w mamę i tatęNo zdrowi jesteśmy i ludzie i koty. Estian problemy stwarza z siooo. Dawniej to się nazywało SUK, a jak teraz nie pamiętam
![]()
Kupię chętnie maszynkę do robienia pieniędzy, nie ma masz na zbyciu?
Sihaja pisze:Może i najgrubsza, ale bardzo urocza. Ten jej pysiaczek jest ślicznyMoże jakieś aktualne zdjęcie?
Irysia to najpiękniejsza kicia z wielkim wdziękiem, pięknie się Lafinką opiekowałateż proszę o aktualne zdjęcie
A Safolek musiała sobie jakoś poradzić z dwiema dorosłymi kobietkami, jak do Ciebie przyszła. No i poradziła sobie wspaniale i wyrosła na piękną, błękitną puchatkową piękność - proszę o aktualne zdjęcie
kalair pisze: a jak w ogóle koteczki do Weronisi się odnoszą?
Nelly pisze:kalair pisze: a jak w ogóle koteczki do Weronisi się odnoszą?
Koteczki baardzo dobrze. Weronika do nich w zasadzie też z małymi wyjątkami. Czasami je "męczy" ale bronimy kotówOgonki lekko przetrzebione ale dajemy radę
Lubi się przytulić, ale jak za długo kot pozwoli to za mocno je ścisk, ucapi futro, trzeba pilnować
A w ogóle to z każdym kotem ma inny układ, co jest bardzo fajne![]()
Najmniejszy kontakt ma z Xianą bo Xiana nie lubi za bardzo i zwiewa przeważnie. Gonić kotów to Weronika nie goni, jak sobie kot odejdzie to ma spokój. A Estian i Maurycy pozwalają jej na więcej, ale najwięcej to o dziwo wampir MaurycyI z nim ma najlepszy kontakt. Bawią się w łapki często
kalair pisze: aczkolwiek dziecko ma silny uścisk, może czasem nie dać rady się wyrwać-kot oczywiście.Ale nauczą się siebie, a Weronnika rośnie.
Ile ona ma juz? Ok 2 latek ma? Czy młodsza, bo się pogubiłam troszkę..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Sigrid i 13 gości