Moli ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 08, 2015 15:17 Re: Moli ♥

kalair pisze:Przepiękne ma oczka Moli! :1luvu:

Dziekujemy :1luvu: to po mamie :lol: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw sty 08, 2015 16:03 Re: Moli ♥

Moli25 pisze:
kalair pisze:Przepiękne ma oczka Moli! :1luvu:

Dziekujemy :1luvu: to po mamie :lol: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Niewątpliwe :D Wszystkie nasze dzieciaki piękne jak ich mamy :D :piwa:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Czw sty 08, 2015 17:35 Re: Moli ♥

Jakie to słodkie. Rozgadane koty są cudne :0 <3
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw sty 08, 2015 17:36 Re: Moli ♥

Wpadamy z rewizytą i pozdrawiamy :)
Królowa Sasza i król Forest :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160259

Cookie <3, moja na zawsze [*]

monmar

Od: Śro sty 15, 2014 14:26

Post » Czw sty 08, 2015 17:39 Re: Moli ♥

Ja też się nie dorobiłam a mam 30 lat :mrgreen: Moje koty to moje dzieci :D Mama twierdzi, że mi bije z braku dzieci :wink: Ale fakt jest taki, że nawet jak będę mieć dzieci to będę mieć różne dzieci - i te ludzkie i te kocie - co za różnica skoro każdym się trzeba opiekować i kochać :D Dla moich kotów jestem mamą niewątpliwie, jak coś się dzieję to biegną do mnie, opowiadają, skarżą się, proszą o jeść, o przytulenie, nawet z brudną pupą to do mamci i mamcia umyje, a co! :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw sty 08, 2015 17:44 Re: Moli ♥

klaudiafj pisze:Ja też się nie dorobiłam a mam 30 lat :mrgreen: Moje koty to moje dzieci :D Mama twierdzi, że mi bije z braku dzieci :wink: Ale fakt jest taki, że nawet jak będę mieć dzieci to będę mieć różne dzieci - i te ludzkie i te kocie - co za różnica skoro każdym się trzeba opiekować i kochać :D Dla moich kotów jestem mamą niewątpliwie, jak coś się dzieję to biegną do mnie, opowiadają, skarżą się, proszą o jeść, o przytulenie, nawet z brudną pupą to do mamci i mamcia umyje, a co! :ryk:

Na dzieci jeszcze czas jest :piwa: Haha, moja ciotka mówi to samo, że w moim wieku to ona już 3 kę miała i ze mi na głowę bije, bo co jak co ale ona jeszcze nie widziała by ktoś tak za futrzakami biegał, brał na ręce, całował, gadał z nimi :roll: ale co ona tam może wiedzieć :ryk: :piwa:
Obrazek

sistersy25

Post » Czw sty 08, 2015 17:45 Re: Moli ♥

klaudiafj pisze:Ja też się nie dorobiłam a mam 30 lat :mrgreen: Moje koty to moje dzieci :D Mama twierdzi, że mi bije z braku dzieci :wink: Ale fakt jest taki, że nawet jak będę mieć dzieci to będę mieć różne dzieci - i te ludzkie i te kocie - co za różnica skoro każdym się trzeba opiekować i kochać :D Dla moich kotów jestem mamą niewątpliwie, jak coś się dzieję to biegną do mnie, opowiadają, skarżą się, proszą o jeść, o przytulenie, nawet z brudną pupą to do mamci i mamcia umyje, a co! :ryk:

Klaudia to my te same roczniki i takie same mamy :D mama gotuje, karmi,mama sprząta, mama dupsztal podciera, mama zmienia opatrunki, mama do weta jezdzi, całuje tuli i gada ile wlezie

Tato- zabawia :ryk:

To czekamy na dzieci :D
Obrazek

Moli25

Post » Czw sty 08, 2015 17:46 Re: Moli ♥

Sistersy, jeśli w Twoim nicku jest liczba Twojego wieku, to faktycznie masz jeszcze spoooro czasu! Nie ma się co śpieszyć. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sty 08, 2015 17:48 Re: Moli ♥

Kalair, prawie:D 26 mi stuknie właśnie i w żadnym wypadku się nie spieszę :D Mam jeszcze kupę czasu by myśleć o dzieciach, na pewno nie przed 30 tka :) :piwa:
Obrazek

sistersy25

Post » Czw sty 08, 2015 17:50 Re: Moli ♥

To trzymać kciuki za mnie :D na mnie czas :D
Obrazek

Moli25

Post » Czw sty 08, 2015 17:53 Re: Moli ♥

Nie ma co się spieszyć:D Chyba że już naprawdę ten czas 100% pewności nadszedł to zaciskam kciuki mocno by się udało :)
Obrazek

sistersy25

Post » Czw sty 08, 2015 18:02 Re: Moli ♥

sistersy25 pisze:Na dzieci jeszcze czas jest :piwa: Haha, moja ciotka mówi to samo, że w moim wieku to ona już 3 kę miała i ze mi na głowę bije, bo co jak co ale ona jeszcze nie widziała by ktoś tak za futrzakami biegał, brał na ręce, całował, gadał z nimi :roll: ale co ona tam może wiedzieć :ryk: :piwa:

właśnie, ale moja mama raz twierdzi że to nienormalne i ze całe uczucia macierzyńskie przelałam na koty, a potem innym razem mówi, że mądrzy ludzie czekają z dziećmi, bo co my teraz mamy za życie w tej Polsce. Więc nigdy nie wiem jakiego obecnie jest zdania, ale zawsze tego samego, że już najwyższy czas :D
Moli25 pisze: Klaudia to my te same roczniki i takie same mamy :D mama gotuje, karmi,mama sprząta, mama dupsztal podciera, mama zmienia opatrunki, mama do weta jezdzi, całuje tuli i gada ile wlezie

:piwa: :piwa: Ja zawsze wiedziałam, że w wieku 30 lat zostanę mamą, że wcześniej nie chcę. Ale przyszedł ten wiek i dalej nie chcę ;p Ale od dwóch dni mam spodnie ciążowe ;p Co to za wygodne galoty do biegania po domku ;p

klaudiafj

Post » Czw sty 08, 2015 18:08 Re: Moli ♥

klaudiafj pisze:
sistersy25 pisze:Na dzieci jeszcze czas jest :piwa: Haha, moja ciotka mówi to samo, że w moim wieku to ona już 3 kę miała i ze mi na głowę bije, bo co jak co ale ona jeszcze nie widziała by ktoś tak za futrzakami biegał, brał na ręce, całował, gadał z nimi :roll: ale co ona tam może wiedzieć :ryk: :piwa:

właśnie, ale moja mama raz twierdzi że to nienormalne i ze całe uczucia macierzyńskie przelałam na koty, a potem innym razem mówi, że mądrzy ludzie czekają z dziećmi, bo co my teraz mamy za życie w tej Polsce. Więc nigdy nie wiem jakiego obecnie jest zdania, ale zawsze tego samego, że już najwyższy czas :D
Moli25 pisze: Klaudia to my te same roczniki i takie same mamy :D mama gotuje, karmi,mama sprząta, mama dupsztal podciera, mama zmienia opatrunki, mama do weta jezdzi, całuje tuli i gada ile wlezie

:piwa: :piwa: Ja zawsze wiedziałam, że w wieku 30 lat zostanę mamą, że wcześniej nie chcę. Ale przyszedł ten wiek i dalej nie chcę ;p Ale od dwóch dni mam spodnie ciążowe ;p Co to za wygodne galoty do biegania po domku ;p

To jak juz spodnie ciążowe nosisz to powoli sie szykujesz :ryk:
Ja nie sadziłam ze mozna sie zakochać tak w kotach :ryk:
Obrazek

Moli25

Post » Czw sty 08, 2015 18:09 Re: Moli ♥

Nie, nie, muszę najpierw zorganizować prace :D Ale już myślałam, że jak będzie wózek to łatwiej będzie się z kotami przemieszczać ;p :ryk: skrzywienie umysłowe

klaudiafj

Post » Czw sty 08, 2015 18:10 Re: Moli ♥

Moli25 pisze:Ja nie sadziłam ze mozna sie zakochać tak w kotach :ryk:

:lol: No to ja nie wiem, na co czeksz z przygarnięciem towarzystwa dla Moli.Jeden to MAŁO! :mrgreen: Śpiesz się, zanim będą dzieci ludzkie. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]