kalair pisze:Przepiękne ma oczka Moli!
Dziekujemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Przepiękne ma oczka Moli!
Moli25 pisze:kalair pisze:Przepiękne ma oczka Moli!
Dziekujemyto po mamie
![]()
![]()
![]()
![]()
klaudiafj pisze:Ja też się nie dorobiłam a mam 30 latMoje koty to moje dzieci
Mama twierdzi, że mi bije z braku dzieci
Ale fakt jest taki, że nawet jak będę mieć dzieci to będę mieć różne dzieci - i te ludzkie i te kocie - co za różnica skoro każdym się trzeba opiekować i kochać
Dla moich kotów jestem mamą niewątpliwie, jak coś się dzieję to biegną do mnie, opowiadają, skarżą się, proszą o jeść, o przytulenie, nawet z brudną pupą to do mamci i mamcia umyje, a co!
klaudiafj pisze:Ja też się nie dorobiłam a mam 30 latMoje koty to moje dzieci
Mama twierdzi, że mi bije z braku dzieci
Ale fakt jest taki, że nawet jak będę mieć dzieci to będę mieć różne dzieci - i te ludzkie i te kocie - co za różnica skoro każdym się trzeba opiekować i kochać
Dla moich kotów jestem mamą niewątpliwie, jak coś się dzieję to biegną do mnie, opowiadają, skarżą się, proszą o jeść, o przytulenie, nawet z brudną pupą to do mamci i mamcia umyje, a co!
sistersy25 pisze:Na dzieci jeszcze czas jestHaha, moja ciotka mówi to samo, że w moim wieku to ona już 3 kę miała i ze mi na głowę bije, bo co jak co ale ona jeszcze nie widziała by ktoś tak za futrzakami biegał, brał na ręce, całował, gadał z nimi
ale co ona tam może wiedzieć
![]()
Moli25 pisze: Klaudia to my te same roczniki i takie same mamymama gotuje, karmi,mama sprząta, mama dupsztal podciera, mama zmienia opatrunki, mama do weta jezdzi, całuje tuli i gada ile wlezie
Tato- zabawia![]()
To czekamy na dzieci
klaudiafj pisze:sistersy25 pisze:Na dzieci jeszcze czas jestHaha, moja ciotka mówi to samo, że w moim wieku to ona już 3 kę miała i ze mi na głowę bije, bo co jak co ale ona jeszcze nie widziała by ktoś tak za futrzakami biegał, brał na ręce, całował, gadał z nimi
ale co ona tam może wiedzieć
![]()
właśnie, ale moja mama raz twierdzi że to nienormalne i ze całe uczucia macierzyńskie przelałam na koty, a potem innym razem mówi, że mądrzy ludzie czekają z dziećmi, bo co my teraz mamy za życie w tej Polsce. Więc nigdy nie wiem jakiego obecnie jest zdania, ale zawsze tego samego, że już najwyższy czasMoli25 pisze: Klaudia to my te same roczniki i takie same mamymama gotuje, karmi,mama sprząta, mama dupsztal podciera, mama zmienia opatrunki, mama do weta jezdzi, całuje tuli i gada ile wlezie
Tato- zabawia![]()
To czekamy na dzieci
![]()
Ja zawsze wiedziałam, że w wieku 30 lat zostanę mamą, że wcześniej nie chcę. Ale przyszedł ten wiek i dalej nie chcę ;p Ale od dwóch dni mam spodnie ciążowe ;p Co to za wygodne galoty do biegania po domku ;p
Moli25 pisze:Ja nie sadziłam ze mozna sie zakochać tak w kotach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Murfel i 56 gości