MOJE KOCIE BIEDY III Pożegnanie z Przyjaciółmi.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 06, 2015 21:58 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.3 Pomóż mi pomagać... Zmieńmy ich lo

111janina pisze:...ale ona na tym zdjeciu juz tak madrze patrzy...
zuchwe ma czarna a chrapki biale, jak moj Maluszek, slodka

Kochana jest, taka maleńka... Wdzięczna bardzo..
kicikicimiauhau

Post » Wto sty 06, 2015 22:06 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.3 Pomóż mi pomagać... Zmieńmy ich lo

111janina pisze:Myszolandia?
Ty chyba naprawde sie zakochalas :)

No kocham tego koofniarza no :oops:
No bo jak tu nie kochać tego koofniarza no :oops:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sty 06, 2015 22:11 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.3 Pomóż mi pomagać... Zmieńmy ich lo

...w beciku blekitnym maluszek
Obrazek
Obrazek

111janina

Od: Śro cze 18, 2014 19:16

Post » Wto sty 06, 2015 22:16 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.3 Pomóż mi pomagać... Zmieńmy ich lo

Ale cuuuuuudnie <3
Wygląda jak :aniolek:
Sylwia masz talent,pięknie...
kicikicimiauhau

Post » Śro sty 07, 2015 18:25 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.3 Pomóż mi pomagać... Zmieńmy ich lo

Witam Was cieplutko <3
Chciałabym podziękować z całego serca za wsparcie moich bezdomniaczków Józefinie1970 :201494 oraz Cindy :201494 oraz 111janina za wpłatę dla ulubieńca Puszka :201494 Dziękuję Wam z całego serca :1luvu:
Dzisiaj doszła też karma dla bezdomniaczków - Sanabelle 10 kg, zbiórka z miau, prowadzona przez meg11 :201465
Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim darczyńcom za okazane serce, jesteście wspaniali. :201494
Dzisiaj doszła też paczuszka dla małej Calineczki,kupiłam jej mleko dla kociąt oraz musy Babycat...jest zachwycona. :D
U nas nadal bardzo zimno,przeraźliwie...
Wiatr dokucza,poza tym jest ślisko,trzeba bardzo uważać.
Tak chciałabym żeby mrozy już odpuściły,bo ciężko i mnie i kotom.Po powrocie miałam tak obolałe i skostniałe palce w rękach...myślałam,że się popłaczę,nie da się nakładać jedzonka i nalewać mleczka w rękawiczkach.
Misiu już zakończył swoje wędrówki do kotków,nawet ubranka mu nie pomogły...
Jest mu strasznie zimno.
Śpi i czeka na lepsze czasy...

Obrazek Obrazek
Nasze przedszkole :wink:
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Śro sty 07, 2015 19:30 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.3 Pomóż mi pomagać... Zmieńmy ich lo

Superowe te zakupy,
a ta buteleczka ze smokiem jaka fajna!
Calinka juz chyba na smok za duza, ma zeby ale kiedys moze sie przydac a i gadzet fajny
Obrazek
Obrazek

111janina

Post » Śro sty 07, 2015 19:44 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.3 Pomóż mi pomagać... Zmieńmy ich lo

Janinko,hej...
Fajne są te rzeczy do maluszków,buteleczka jest extra,mała jak widzi smoka to aż się rwie do piciu piciu
Jak zacznie już tak na całego jeść to będę jej babycat suchy moczyć w tym mleczku.
Mała już rozgląda się za zabawkami,będę musiała się zacząć rozglądać,chciałam jeszcze dla niej jakieś ciepłe,przytulne spanko <3 może będą jakieś promocje w zoo+ :201461
kicikicimiauhau

Post » Śro sty 07, 2015 20:03 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.3 Pomóż mi pomagać... Zmieńmy ich lo

...mowisz, ze ona ciagnie przez smoka?
Rozumiem, ze zakupy to mleczko i musy
a buteleczka ze smoczkami i metalowe pudelko na karme (fajne) to dodatek, prezenty do zakupu, tak?
Ostatnio edytowano Śro sty 07, 2015 20:09 przez 111janina, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

111janina

Post » Śro sty 07, 2015 20:08 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.3 Pomóż mi pomagać... Zmieńmy ich lo

No,tak :)
Wiesz jak słodko <3
kicikicimiauhau

Post » Śro sty 07, 2015 20:11 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.3 Pomóż mi pomagać... Zmieńmy ich lo

Co Ty powiesz?
myslalam, ze kociak z zebulcami juz nie ciagnie, haha.
Obrazek
Obrazek

111janina

Post » Śro sty 07, 2015 20:24 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.3 Pomóż mi pomagać... Zmieńmy ich lo

111janina pisze:...mowisz, ze ona ciagnie przez smoka?
Rozumiem, ze zakupy to mleczko i musy
a buteleczka ze smoczkami i metalowe pudelko na karme (fajne) to dodatek, prezenty do zakupu, tak?

Janinko, pudelko-puszka jest po innej karmie, kupilam jakis czas temu :)
W mleku są trzy smoczki i buteleczka, i trzy torebki mleczka po 100g, fajnie się malutkiej pije, ze spodeczka jeszcze nie potrafi, za malutka jeszcze - najedzona, teraz zasnęla :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Śro sty 07, 2015 20:59 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.3 Pomóż mi pomagać... Zmieńmy ich lo

Musi byc fajne karmic ja z tej buteleczki...
wiesz co?
przypomnialam sobie...
mialam okolo 20 lat, mieszkalam z rodzicami i mielismy kotke Dzuline, ona miala dzieci na wiosne, zostawilismy jednego-chlopaka, potem byl jesienny miot, dzieci zostaly wyadoptowane a chlopak, ten z poprzedniego miotu ciagnal kotke mimo, ze byl paro-miesieczniakiem i mial juz niezle zebulce.
Wiecej kaciat Dzula nie miala (antykoncepcja) ale dozyla kilkunastu lat z nami, zmarla na zmiany now. w sutku (to bylo tyle tat temu, nie bylo takiej swiadomosci, powszechnej sterylki, w koncu internetu z doradztwem).
Tak sobie przypomnialam w zwiazku z tym, ze pomyslalam, ze mala majac zabki ze smoka nie ciagnie.
Obrazek
Obrazek

111janina

Post » Śro sty 07, 2015 21:09 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.3 Pomóż mi pomagać... Zmieńmy ich lo

Janinko,u Ciebie w Islandii też taki mróz :strach:
Calincia ma jeszcze maleńkie ząbki, przyzwyczajona do tej buteleczki.. Rosnie nam dziewczynka..
Janinko, pewnie, ze kiedys tak nie znano sterylizacji.. Teraz niby lepiej, ale tez jak niektorzy są okrutni dla zwierzat :cry:
kicikicimiauhau

Post » Śro sty 07, 2015 21:46 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.3 Pomóż mi pomagać... Zmieńmy ich lo

kicikicimiauhau pisze:Janinko,u Ciebie w Islandii też taki mróz :strach:

- nie, teraz nie ale w zamian wiatrzysko z deszczyskiem.
Wiesz, tu jest tak, ze jednego dnia mroz i snieg a drugiego deszcz i sztorm.
My siedzimy cale dnie w pracy, wracam do domu pozno, moje dni w tygodniu to praca, samochod, dom-spac i znowu samochod i praca.
Weekendy sa fajne i lato - biale noce, 24 godziny widne, czesto ze sloncem o 2.00 w nocy, rekompensata za czarne dni zimowe.
Obrazek
Obrazek

111janina

Post » Śro sty 07, 2015 21:49 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.3 Pomóż mi pomagać... Zmieńmy ich lo

To pięknie tam u Ciebie...
Białe noce coś cudnego :1luvu:
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]