♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś ♥ Słodkości str. 86 ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 05, 2015 21:14 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś ♥Słodziaki znów str.

Dzięki Aniu ;) za miesiąc pani ma mnie znów "pomierzyć" i zobaczymy jak mi idzie zrzucanie wagi. W dni "nieklubowe" postaram się ćwiczyć coś na steperze w domu, ale nie wiem jak tam moje mięśnie na to :P No i cały czas dietka, dietka, dietka. Nie jakieś "12,5 kalorii dziennie" ale nie jem: słodyczy, smażonego, białego chleba (żytni tylko) czy ogólnie węglowodanów złożonych. Za to wsuwam owocki w postaci koktajli i piję herbatki z L-karnityną :P

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon sty 05, 2015 21:20 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś ♥Słodziaki znów str.

Właśnie, dieta do ćwiczeń powinna być jednak dołączona :-) wcale nie musi być straszna, na pewno rezygnacja z ziemniaków, ze smażonych rzeczy,z cukru, jasnego chleba,fast foodów :ok:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon sty 05, 2015 21:26 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś ♥Słodziaki znów str.

Z cukru korzystam tylko do kawy, więc i kawę ograniczam. Jeśli uda mi się wytrzymać tydzień w pracy, gdzie mamy ekspres i pyszną kawę 2 metry od mojego biurka, bez ani jednej filiżanki, to będzie sukces ;)

Spilett

Post » Pon sty 05, 2015 21:53 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś ♥Słodziaki znów str.

Idziemy do spanka, bo już zaczyna mnie wszystko boleć :) Muszę jeszcze umyć gary i pokroić chleb...

Do jutra Pyszczki :1luvu:

Spilett

Post » Pon sty 05, 2015 21:54 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś ♥Słodziaki znów str.

Spilett pisze:
aannee99 pisze:Madzia, super, podziwiam za decyzję, bo ja jestem taka, że jak już to sama w domu poćwiczę,biegam z koleżanką, ale tak by pójść wśród ludzi i z nimi ćwiczyć, to się wstydzę :mrgreen:

Ja właśnie też się wstydziłam i gotowa byłam zwiać spod drzwi :P Ale Rafał mi kazał wejść do środka to wlazłam :P

Brawo dla Rafała, że wspiera Cię :ok:
To super sprawa z ćwiczeniami pod okiem fachowca, ja też muszę pomyśleć o tym.
Madzia zdradzisz ile kosztuje taka przyjemność ?
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon sty 05, 2015 21:59 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś ♥Słodziaki znów str.

Z ziemniakami to jest mit, że należy je ograniczać - właśnie nie, bo są zdrowe, ale same, gotowane lub gotowane na parze mają mało kcal i dużo wartości odżywczych. Tuczą dodatki do ziemniaków jak sosy tłuste czy inne takie zapchaj dziury :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon sty 05, 2015 22:05 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś ♥Słodziaki znów str.

Annaa pisze:
Spilett pisze:
aannee99 pisze:Madzia, super, podziwiam za decyzję, bo ja jestem taka, że jak już to sama w domu poćwiczę,biegam z koleżanką, ale tak by pójść wśród ludzi i z nimi ćwiczyć, to się wstydzę :mrgreen:

Ja właśnie też się wstydziłam i gotowa byłam zwiać spod drzwi :P Ale Rafał mi kazał wejść do środka to wlazłam :P

Brawo dla Rafała, że wspiera Cię :ok:
To super sprawa z ćwiczeniami pod okiem fachowca, ja też muszę pomyśleć o tym.
Madzia zdradzisz ile kosztuje taka przyjemność ?

Rzutem na taśmę przed wyłączeniem kompa ;)
Ja mam karnet studencki, z racji ważnej legitymacji (jeszcze do czerwca) więc na 3 miesiące kosztuje 330 zł.

Spilett

Post » Pon sty 05, 2015 22:10 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś ♥Słodziaki znów str.

Dzięki Madzia :)
Muszę zorientować się w cenach u mnie, bo to na prawdę jest super mobilizacja.
Życzę Ci powodzenia i wytrwałości :D
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon sty 05, 2015 23:12 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś ♥Słodziaki znów str.

Dobry wieczor :D
nowy rok nowe postanowienia :D łącze sie z Toba, za tydzien mam wizytę u dietetyka, ustala mi indywidualny plan żywieniowy, mierzy wzdłuż i wszerz i jade z koksem :D sama zumba mi nic nie da. Teściowa moja schudła około 15 kg u to dzięki Niej mam motywacje :D damy rade! :D

Kurczę Twoj Chester faktycznie jakby postawić naprzeciwko Moli to odbicia lustrzane pyszczków :1luvu: mordy kochane do całowania :201463
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon sty 05, 2015 23:49 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś ♥Słodziaki znów str.

klaudiafj pisze:Z ziemniakami to jest mit, że należy je ograniczać - właśnie nie, bo są zdrowe, ale same, gotowane lub gotowane na parze mają mało kcal i dużo wartości odżywczych. Tuczą dodatki do ziemniaków jak sosy tłuste czy inne takie zapchaj dziury :)

Sama nie wiem,ale ja słyszę wszędzie,że jak dieta,to ziemniaki nie wchodzą w grę,absolutnie :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto sty 06, 2015 7:58 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś ♥Słodziaki znów str.

Moli25 pisze:Dobry wieczor :D
nowy rok nowe postanowienia :D łącze sie z Toba, za tydzien mam wizytę u dietetyka, ustala mi indywidualny plan żywieniowy, mierzy wzdłuż i wszerz i jade z koksem :D sama zumba mi nic nie da. Teściowa moja schudła około 15 kg u to dzięki Niej mam motywacje :D damy rade! :D

Popieram! Moja mama poszła do dietetyka, bo miała dość odchudzania się na własną rękę. Dostała zróżnicowany jadłospis, natomiast z racji tego, że jest po chorobie pani dietetyk tak to ustawiła, że mama chudnie sobie pomalutku, 2 kilo na miesiąc. Ale już w sumie zeszło 6 kilo! Poza tym mama mówi, że te porcje są tak duże, że nawet nie zjada tej, którą dietetyk odmierzył 8O Więc jednak można schudnąć jedząc do syta :ok:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Wto sty 06, 2015 8:44 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś ♥Słodziaki znów str.

Madzia , ale nie wyrzucaj cukru i kawy . co mi zaproponujesz jak przyjadę ? . Herbatkę Paracelsus :twisted: :twisted: :twisted:

Gratuluję postanowienia :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Wto sty 06, 2015 10:03 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś ♥Słodziaki znów str.

Kubus, no pewnie ze nie wyrzuce - zawsze bedzie na Ciebie czekac ;)
Pozdrawiamy snieznie jeszcze z wyrka :D

Spilett

Post » Wto sty 06, 2015 10:08 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś ♥Słodziaki znów str.

u nas śnieżku ciut ciut , ale zawsze to ładniej .

Madziś , ndz 25.01 na 99%
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

[poprzednia][następna]