Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spilett pisze:aannee99 pisze:Madzia, super, podziwiam za decyzję, bo ja jestem taka, że jak już to sama w domu poćwiczę,biegam z koleżanką, ale tak by pójść wśród ludzi i z nimi ćwiczyć, to się wstydzę
Ja właśnie też się wstydziłam i gotowa byłam zwiać spod drzwiAle Rafał mi kazał wejść do środka to wlazłam
Annaa pisze:Spilett pisze:aannee99 pisze:Madzia, super, podziwiam za decyzję, bo ja jestem taka, że jak już to sama w domu poćwiczę,biegam z koleżanką, ale tak by pójść wśród ludzi i z nimi ćwiczyć, to się wstydzę
Ja właśnie też się wstydziłam i gotowa byłam zwiać spod drzwiAle Rafał mi kazał wejść do środka to wlazłam
Brawo dla Rafała, że wspiera Cię![]()
To super sprawa z ćwiczeniami pod okiem fachowca, ja też muszę pomyśleć o tym.
Madzia zdradzisz ile kosztuje taka przyjemność ?
klaudiafj pisze:Z ziemniakami to jest mit, że należy je ograniczać - właśnie nie, bo są zdrowe, ale same, gotowane lub gotowane na parze mają mało kcal i dużo wartości odżywczych. Tuczą dodatki do ziemniaków jak sosy tłuste czy inne takie zapchaj dziury
Moli25 pisze:Dobry wieczor![]()
nowy rok nowe postanowieniałącze sie z Toba, za tydzien mam wizytę u dietetyka, ustala mi indywidualny plan żywieniowy, mierzy wzdłuż i wszerz i jade z koksem
sama zumba mi nic nie da. Teściowa moja schudła około 15 kg u to dzięki Niej mam motywacje
damy rade!
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 24 gości