Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mziel52 pisze:bez wcześniejszych testów białaczki nie wolno szczepić
mziel52 pisze:Po dwukrotnym szczepieniu w wieku około 5-6 miesięcy kicia będzie gotowa do sterylki.
gantra pisze:mziel52 pisze:bez wcześniejszych testów białaczki nie wolno szczepić
Masz na myśli Elisa?mziel52 pisze:Po dwukrotnym szczepieniu w wieku około 5-6 miesięcy kicia będzie gotowa do sterylki.
Mnie zawsze mówiono, że po pierwszej rui najlepiej.
Teraz nie ma ruchu u wetów, to raczej mała szansa była, że coś złapie. A bardzo chcieliśmy, żeby wetka obejrzała, bo nie byliśmy w 100% pewni płci... Mimo godzin treningu na 3-miesięcznych kotach znajomej, nadal nie było to takie oczywiste ;p. Ku naszej uldze, tak jak miało być, jest dziewczynka.mziel52 pisze:Nieszczepionego domowego kociaka nie ma sensu od razu nieść do weta, żeby coś niechcący złapał.
zuza pisze:Slodka CzarnulkaSuche bezzbozowe sa dobre
Nie musza miec wersji kitten, bo chyba nie maja w ogole.
Jak Wam wlaczy tryb dla niepelnosprawnych albo obroci pulpit to sie nie zdziwcieNiestety zwykle nie chca wspolpracowac i poprawiac tego, co zepsuly
Nahikka pisze:
Kicia jest szalona, biega, skacze, wszędzie jej pełno.
Szczególnie upodobała sobie nasze fotele - uwielbia na nie wskakiwać, zaczepiać się pazurkami i wspinać. Już wspina się coraz wyżej, zawędrowała też na parapety ; ). Zamówiłam już jej drapak, bo Chrupka we wszystko wbija pazurki.
Wieczorem jak się kładziemy spać, to mała skacze jak najęta, po nas, po całym mieszkaniu ;p.
Jeszcze trochę pomiaukuje bez powodu, pewnie jeszcze przez jakiś czas będzie tęsknić za mamą i rodzeństwem...
Najbardziej bawi mnie, jak od drugiego dnia pobytu Chrupka zaczęła "zakopywać" jedzonko ;p.
Chłopak się śmieje, że czasem nasze jedzenie ma w mięsie mniej mięsa niż te kocie ;p.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 303 gości