Złamana MIEDNICA,WBITA w główkę kości udowej.Pilnie wsparcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 10, 2014 14:45 Re: Złamana MIEDNICA,WBITA w główkę kości udowej.Pilnie wspa

No ale może p/bólowe za słabe? Jak człowieka boli, to też jeść nie chce.
A co z tą ropą w rance?

gantra

Od: Sob kwi 06, 2013 5:42

Post » Śro gru 10, 2014 22:58 Re: Złamana MIEDNICA,WBITA w główkę kości udowej.Pilnie wspa

Ania G podsunęła mi wczoraj super pomysł-kurczak pieczony z rożna.
Tak też zrobiłam...
Ściągnęłam skórę, jeszcze leki przygotowywałam, odwróciłam się i patrze...ona je, nawet nie miałam odwagi ruszyć się.Rano dostała convalescence.

Niestety nic oprócz tego kurczaka nie chce, stan psychiczny wcale nie lepszy.Będę starała sie codziennie wrzucic pare zdj. w pracy,żeby pozbierać do ogłoszeń.
Wszystkie wyniki wskazują,że jest zdrowa, staram się poświęcić jej jak najwięcej czasu.
Jutro powieszę ogłoszenie o znalezieniu kotki, zobaczymy...

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Czw gru 11, 2014 0:25 Re: Złamana MIEDNICA,WBITA w główkę kości udowej.Pilnie wspa

Kciuki za tego kurczaka, żeby chociaż to jadła, jeszcze pomyślałam o rybie smażonej :20147

gantra

Post » Sob gru 13, 2014 2:10 Re: Złamana MIEDNICA,WBITA w główkę kości udowej.Pilnie wspa

Justynko, co u Was? Jak kotka się czuje?

gantra

Post » Nie gru 14, 2014 22:02 Re: Złamana MIEDNICA,WBITA w główkę kości udowej.Pilnie wspa

Nie jest latwo, jestem już zmęczona...próbuje wszystkiego,żeby zaakceptowała zwierzaki.Wczoraj trochę wołowiny zjadła,dzisiaj już wybrzydzała.Od piątku wiszą ogłoszenia o znalezieniu jej .
Convalescence nadal jest w ruchu, nie wiem ile to jeszcze potrwa.Do tej pory,to będę wrakiem człowieka.

justyna8585

Post » Pon gru 15, 2014 17:56 Re: Złamana MIEDNICA,WBITA w główkę kości udowej.Pilnie wspa

Duuuużo kciuków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Pon gru 15, 2014 19:04 Re: Złamana MIEDNICA,WBITA w główkę kości udowej.Pilnie wspa

Przydadzą się, bo rano kotka kaszlała, teraz dopiero wróciłam, muszę zobaczyć, czy nadal.
Psa akceptuje bez problemu

justyna8585

Post » Pon gru 15, 2014 23:16 Re: Złamana MIEDNICA,WBITA w główkę kości udowej.Pilnie wspa

też kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto gru 16, 2014 1:21 Re: Złamana MIEDNICA,WBITA w główkę kości udowej.Pilnie wspa

justyna8585 pisze:Przydadzą się, bo rano kotka kaszlała, teraz dopiero wróciłam, muszę zobaczyć, czy nadal.
Psa akceptuje bez problemu

Aaaa, to panna kicia czuje rywala/rywalkę (Twój to kot czy kotka?) do uczuć Pani Justynki :D

Justynko, dawaj znać jak z kaszlem, jedzeniem etc., czekamy tutaj.

gantra

Post » Czw gru 18, 2014 19:51 Re: Złamana MIEDNICA,WBITA w główkę kości udowej.Pilnie wspa

Jak kotka? I czy po biało-rudego ktoś przyjechał?
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Sob gru 20, 2014 19:50 Re: Złamana MIEDNICA,WBITA w główkę kości udowej.Pilnie wspa

Było mi naprawde ciężko i już wiem,że nie zdecyduje sie na żaden tymczas chorego kota.Ja nie mam warunków na to.Kaja mnie wykończyła.Jeszcze teraz ostatnie sob. i niedz. musze chodzić do pracy.Na dzień dzisiejszy ona je 2 razy dziennie i zjada-tylko wołowinę, kurczaka, z mokrej karmy czasem miamora.Jest bardzo wybredna, musiała być karmiona resztkami ze stołu.Jej stan emocjonalny jest dużo, dużo lepszy,ale daleko jej do wesołek, energicznej kotki.Zaakceptowała zwierzaki, nie jest już w ogóle zamykana.Jeszcze parę dni temu codziennie marnowałam chociaż 2 godz. na jej karmienie.Jaka to ulga, kiedy zjada coś...

Musiałam kupić jej obróżkę, nie wiem czy jest przemiana przez nią, czy przyzwyczaiła się.
Wg mnie jest gotowa do adopcji.Jest mała,filigranowa, mrucząca i delikatna.Myślę,że do statecznego kota przyzwyczaiłaby się, do psa ,królików i świnki też.

Potrzebuję Waszej pomocy, nie mam jak zrobić ogłoszeń,ani nie umiem uciąć tła ze zdj.Nie ma szans na zrobienie tego w pracy.Mam linka do picassy, gdzie są zdj., te ze schronu są ładne też.Czy mogę prosić o jakieś ogłoszenia?

Co do rozliczenia,to proszę o cierpliwość, nie miałam kiedy usiąść do tego,a jeszcze z wetem i tak nie dogadałam się.Przepraszam, ale naprawde było mi ciężko wszystko ogarnąć.

justyna8585

Post » Pt sty 02, 2015 20:27 Re: Złamana MIEDNICA,WBITA w główkę kości udowej.Pilnie wspa

Nikt nie zaglądał...Mam już laptop, wszystko działa.

Wkleję potem zdjęcia, zobaczycie jak przytyła. Kaja ustawiła wszystkie moje zwierzaki.Zjada tylko to, na co ma ochotę. Miala jeszcze zapalenie ucha i stan zapalny...

na razie wpłaty z konta fundacji:
wpłynęło:
-Marta Chodała - 50 zł
-Joanna Piros - 20 zł
-Irena Kopryna - 50 zł
-40 złi to wczesniejsze, bez opisu

Obrazek

Obrazek

justyna8585

Post » Pt sty 02, 2015 21:38 Re: Złamana MIEDNICA,WBITA w główkę kości udowej.Pilnie wspa

Śliczna! Jakby od zawsze mieszkała na własnej kanapie!
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Sob sty 03, 2015 9:21 Re: Złamana MIEDNICA,WBITA w główkę kości udowej.Pilnie wspa

justyna8585 pisze:Nikt nie zaglądał...]

A nieprawda, zaglądał, tylko czekał i się martwił :20147

Jest prześliczna, widać, że szczęśliwa :D
justyna8585 pisze: Kaja ustawiła wszystkie moje zwierzaki.Zjada tylko to, na co ma ochotę. Miala jeszcze zapalenie ucha i stan zapalny...

He, he, do tego jest inteligentna i wie, czego chce :mrgreen:

Justynko, pamiętam, ile wysiłku, nerwów, kosztowała Cię opieka nad Kają. Jesteś wielka Obrazek

gantra

[poprzednia][następna]