SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 01, 2015 0:11 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI :)

I znowu człowiek starszy o rok , z czego tu sie cieszyć??? Włosów ubywa, zęby wypadają, soczewki mętnieją, cycki opadają , macica wypada, mocz ubiega, stolec zapiera.... :evil: :evil: :evil: Ale qrna perspektywa :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw sty 01, 2015 0:17 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI :)

Ale koteczki i tak nas kochają :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw sty 01, 2015 0:20 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI :)

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
wypiłam wiśniówki którą ze 3 lata wstecz dostałam od Jek i po mnie :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw sty 01, 2015 0:22 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI :)

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :201478

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw sty 01, 2015 0:29 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI :)

majencja pisze:I znowu człowiek starszy o rok , z czego tu sie cieszyć??? Włosów ubywa, zęby wypadają, soczewki mętnieją, cycki opadają , macica wypada, mocz ubiega, stolec zapiera.... :evil: :evil: :evil: Ale qrna perspektywa :evil:

:ryk:
NAM TO NIE GROZI ,MY WIECZNE 18 :smokin:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 01, 2015 0:34 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI :)

dorcia44 pisze:
majencja pisze:I znowu człowiek starszy o rok , z czego tu sie cieszyć??? Włosów ubywa, zęby wypadają, soczewki mętnieją, cycki opadają , macica wypada, mocz ubiega, stolec zapiera.... :evil: :evil: :evil: Ale qrna perspektywa :evil:

No jasne tutaj same 18-stki :lol:

Dobrej i spokojnej nocy :1luvu:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw sty 01, 2015 0:47 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI :)

dobrej :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 01, 2015 1:01 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI :)

Dorciu, a ja cały czas nie mogę wyjść z podziwu 8O 8O 8O :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw sty 01, 2015 9:12 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI :)

Gdzie jest o jamniorach?? Jak ja czytam, że znowu mi umknęło??

I im , i Wam wszystkim, Dorotko zdrowia i sił do znajdowania radości w kolejnych dniach !
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw sty 01, 2015 9:27 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI :)

morelowa pisze:Gdzie jest o jamniorach?? Jak ja czytam, że znowu mi umknęło??

a tu :)

viewtopic.php?f=21&t=166763

Witam w 2015r :)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw sty 01, 2015 10:12 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI :)

No, przeczytałam ... wdzięczność ze zdumieniem kłębią mi się w głowie. Trochę się dołącza 'zdziwienia' postępowaniem ludzi, którzy od wigilii widzieli pieski..
Dzięki LimLim za drogowskaz :D

edit:
A, właśnie pierwszy raz tzw nowego roku, jak zwał tak zwał, jak nie liczyć wg jakiego kalendarza, to bez względu na to wszystko
NIECH JUŻ TYLKO BĘDZIE CORAZ LEPIEJ!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw sty 01, 2015 10:14 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI :)

dorcia44 pisze:

18 do setki :lol:

Najlepszego na nowy rok dla Was wszystkich i Waszych pupili.
Pomyślności :piwa: :D
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw sty 01, 2015 10:19 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI :)

Witam się z rana lekko z kacowana :mrgreen: ale to taki moralny kac :wink:
Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku ,zdrowia ,radości ,miłości ,pracy ,pieniędzy i spełnienia marzeń .
Niech w tym NR. będzie mniej niechcianych ,biednych ,porzuconych ,mniej cierpiących .
Dosiego Roku :1luvu:

Wczoraj już nie wychodziłam z psami ,bałam się że któraś się wystraszy ,rano pływałam w morzu moczu :twisted:

Tylko koty jak zwykle grzecznie kuwetkowały .

Wczorajszy dzień był ciężki ,rano pojechałyśmy z Agą (znów Ją z molestowałam ) do Winnicy ,zabrałyśmy i klatki łapki i transportery (na wszelki wypadek 3) kupę jedzenia .
Jechałyśmy półtorej godziny .
Na miejscu widziałam kościół ,cmentarz ,a w koło budy z fajerwerkami :?
Każda poszła na swoją część cmentarza ,szukając psiaka lub śladów jego bytności tz. ich bytności.
Kiedy już zamarzłam na kość bo mróz i wiatr tam hulał mignęło mi coś na kształt nosa .
Psina strasznie się bał ,krzyczał na mnie i uciekał ,łzy mnie dławiły ,ze strachu że ucieknie ta chudzina .
Swoim sposobem padłam na kolana i no kto by się oparł starej babie na klęczakach :mrgreen: psina się zatrzymał ,zamerdał ogonkiem .
W tym czasie Aga już leciała z gorącym kurakiem i transporterem ,jeszcze się bronił ,ale po pierwszych trzech kawałkach wzięłam chudzinkę na ręce i wsadziłam do transportera .
Nie umiem Wam opisać swojej radości i Agi też .bo Ona to trzeźwa głowa ,nie chciała jechać bo benzyna ,bo to może być stare zdjęcie bo to szalone ..a potem
widziałam na Jej twarzy taką radość ,taką ulgę...
Godziny mijały ,ja już umarłam z zimna sto razy przemierzając cmentarz i okolice za drugim pieskiem .
Dowiedziałam się w międzyczasie że ten mały spał również na grobie 7 letniego dziecka ,bo tam stale paliły się znicza .
Patrzyłam na tych ludzi którzy wędrowali po cmentarzu i zastanawiałam się jak to jest że nic w tym złego nie widzą ,w tym że psy umierają z głodu ,zimna ,przerażenia .
Kiedy już byłam ciężko przerażona że wrócimy z jednym ,znalazł się drugi :!: i to dzięki Panu z Gminy,bo to On go zauważył żebrzącego o jedzenie.
Dwa psy w transporterach ,jeszcze podjazd pod Gminę bo chcieli nas poznać (szkoda tylko że nikt nie pomyślał żeby chociaż nas gorącą herbatą poczęstować ) ,tam fajna sytuacja bo wchodzi Pan do pokoju z tel. w ręku ,kupa ludzi ,a Pn pyta która z Pań to Dorcia :lol:
Internet to potęga :idea:
Padła propozycja że Gmina pokryje koszta odpchlenia i odrobaczenia ,ale później bo Nowy Rok itp. szczerze ? a cóż to za koszta ? zapłaciłyśmy 65zł ,a reszta? a kastracja ? utrzymanie? właściwie podziękowałam ,ale kto wie czy nie będziemy pertraktować o zobienie na ich koszt kastracji.
Na razie chudzinki trafiły pod opiekę rodziców Agi do Łomianek ,nie są szczęśliwi ,ale kochają psy i jak mogą to pomogą :1luvu:
A psy chciały tylko jeść i spać ,spać i jeść ,no i kochać nas ,więc tuliły się do nas ,lizały po rękach ,twarzach i czegóż chcieć więcej ? zdążyłyśmy przed petardami i to jest najważniejsze.

Szukamy im domków ,więc gdyby ktoś coś to pisać mi tu rasras :wink:

Otrzymałam wczoraj wiele telefonów z chęcią pomocy ,dzwoniły Fundacje ,schroniska ,Pani z Poznania zaoferowała tymczas ,Fundacja jamników również ,ktoś chciał wpłacić 50 zł..nic nie zapisałam więc nie wiem co kto :lol: ,ale wszystkim serdecznie dziękuję .
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 01, 2015 10:34 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI :)

Dziewczyny jesteście NIESAMOWITE :1luvu:
To pierwsza informacja jaką przeczytałam w tym roku i tak jakoś cieplej zrobiło się na serduchu :1luvu:
Nie umiem pięknie pisać , ale cudnie że są tacy ludzie jak WY :1luvu:
Wiem że nie pomagacie dla pochwał . Ja jestem z Was dumna że znam takich ludzi chociaż wirtuanie :1luvu:
Życzę Ci Dorciu zdrówka , podążania za marzeniami i 365 szczęśliwych dni w 2015 roku :1luvu:

A psiakom Kochającego i Mądrego domu NA ZAWSZE :1luvu:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Czw sty 01, 2015 10:38 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI :)

dziękuję i wzajemnie ,najlepszego :1luvu:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]