MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Mała Calinka ocalona przed śmiercią

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 31, 2014 21:59 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Ale się rok zaczyna... :-(
Jest śliczna, to prawda ale zaczęła paskudnie...
Ostatnio edytowano Śro gru 31, 2014 21:59 przez jozefina1970, łącznie edytowano 1 raz

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro gru 31, 2014 21:59 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 - oby nowy rok przynosił tylko rad

Moja trójka się nie boi wystrzałów, nawet na oknie siedzą i patrzą na fajerwerki. Już od dwóch godzin strzelają.
:201437 Aby od Sylwestra cały Rok 2015 był ekstra, by marzenia się spełniały, by pieniążki w kieszeni się trzymały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały. Szczęśliwego Nowego Roku dla WSZYSTKICH :201453

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro gru 31, 2014 22:11 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

już powitałam Calineczkę na fejsbuku,
miała szczęście , wiadomo :201494
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Śro gru 31, 2014 22:24 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Jak dobrze, że tam byłaś. Maleńka miała szczęście i mam nadzieję, że to co zrobiłaś przyniesie wiele szczęścia Tobie.
Dobrego roku kici. Niech przyjdą same dobre dni dla Ciebie i wszystkich Twoich bliskich ludzi i zwierzów.

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Śro gru 31, 2014 23:04 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Obrazek Obrazek

Ojeja !!!!!!!!!! :love: Obrazek :love:

marivel pisze:Jak dobrze, że tam byłaś. Maleńka miała szczęście i mam nadzieję, że to co zrobiłaś przyniesie wiele szczęścia Tobie.
Dobrego roku kici. Niech przyjdą same dobre dni dla Ciebie i wszystkich Twoich bliskich ludzi i zwierzów
.

Nie pozostaje mi nic innego jak tylko się dopisać !!!!!
Żeby nie Ty to....
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro gru 31, 2014 23:15 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Ona jest taka słodka i bezbronna, uratowałaś kolejne kocie życie. Zdrówka dla Calineczki i dla wszystkich Twoich ogonków :201461
Pozdrawiam Was i jeszcze raz Wszystkiego co najlepsze w 2015 roku, niech Was omijają wszystkie troski i wreszcie uśmiechnie się los.I niech zawsze otaczają Cię tylko życzliwi ludzie. :1luvu:

Gosiagosia

Post » Śro gru 31, 2014 23:26 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Ojoj Beatko, ale Ci się trafiło kocie dziecko na Nowy Rok! Niesamowite! Ale szczęście dla Was obojga :D Gratuluję :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro gru 31, 2014 23:53 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Kici, czapki z głów przed Tobą i tym co robisz, Twoim poświęceniem i zaangażowaniem. Jak wszyscy tutaj uważam, że pomoc bezbronnym jest naszym obowiązkiem, a w Twojej działalności, i wielu innych osób z forum rzecz jasna, skupia się dobroć, empatia, poczucie obowiązku, pracowitość na rzecz najsłabszych, często niewidocznych, poświęcenie i długo by jeszcze wymieniać - cechy przecież tak bardzo deficytowe, którymi mogłabyś obdzielić co najmniej kilka osób. Jako podczytywaczka śledzę Twoją historię w miarę możliwości czasowych, i w końcu nadszedł czas na ujawnienie się - dzień i pora temu sprzyja. Tadam! Kibicuję Ci z całych sił. Mam nadzieję, że w nowym roku zadbasz też o siebie i wewnętrzny spokój, bo im bardziej Ty będziesz zadowolona z własnego życia, tym więcej sił będziesz miała na stawianie czoła wyzwaniom, których przecież Ci nie brakuje. Życzę Ci dużo wiary w siebie! To właśnie tacy ludzie jak Ty czynią ten świat piękniejszym - tak, banał, ale jak to z banałami bywa, niosą w sobie prawdę, nad którą się przechodzi do porządku dziennego lub w ogóle pomija. Dzięki Kici za to że jesteś:)

Jaszmija smukwijna

Od: Wto sie 19, 2014 13:39

Post » Czw sty 01, 2015 0:04 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Dziewczyny... Co tu mówic... Dziękuję Wam, ze jestescie :1luvu:
Jaszmija - Ty tez wiele dobrego robisz... Przygarnęłas schorowaną Aronię, to dla takich kotków jest największe dobro :201494 Zapraszam Cię serdecznie na wątek, wspaniale jest mieć tyle dobrych duszyczek przy sobie :201465
Własnie się zaczyna... Strzelają strasznie... :cry: Mam nadzieję, ze szybko przestaną, huk przeraźliwy...
Zimno u nas... :|
Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Czw sty 01, 2015 0:22 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Dzięki Kici, eee, nie ma najmniejszego porównania pomiędzy tym co robisz a moją "aktywnością" na rzecz zwierząt. To jest po prostu fakt, żadna fałszywa skromność. Jak miło, że pamiętasz o Aronii, mam w końcu trochę czasu, więc napiszę, co tam u stareńki słychać, a jest całkiem całkiem, choć mogłoby też być lepiej, ale bierzemy co jest.
Ściskamy ze zwierzętarnią:)

Jaszmija smukwijna

Od: Wto sie 19, 2014 13:39

Post » Czw sty 01, 2015 0:24 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Jaszmija smukwijna pisze:Kici, czapki z głów przed Tobą i tym co robisz, Twoim poświęceniem i zaangażowaniem. Jak wszyscy tutaj uważam, że pomoc bezbronnym jest naszym obowiązkiem, a w Twojej działalności, i wielu innych osób z forum rzecz jasna, skupia się dobroć, empatia, poczucie obowiązku, pracowitość na rzecz najsłabszych, często niewidocznych, poświęcenie i długo by jeszcze wymieniać - cechy przecież tak bardzo deficytowe, którymi mogłabyś obdzielić co najmniej kilka osób. Jako podczytywaczka śledzę Twoją historię w miarę możliwości czasowych, i w końcu nadszedł czas na ujawnienie się - dzień i pora temu sprzyja. Tadam! Kibicuję Ci z całych sił. Mam nadzieję, że w nowym roku zadbasz też o siebie i wewnętrzny spokój, bo im bardziej Ty będziesz zadowolona z własnego życia, tym więcej sił będziesz miała na stawianie czoła wyzwaniom, których przecież Ci nie brakuje. Życzę Ci dużo wiary w siebie! To właśnie tacy ludzie jak Ty czynią ten świat piękniejszym - tak, banał, ale jak to z banałami bywa, niosą w sobie prawdę, nad którą się przechodzi do porządku dziennego lub w ogóle pomija. Dzięki Kici za to że jesteś:)

:ok: :1luvu:

Gosiagosia

Post » Czw sty 01, 2015 1:06 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Jaszmija smukwijna pisze:Dzięki Kici, eee, nie ma najmniejszego porównania pomiędzy tym co robisz a moją "aktywnością" na rzecz zwierząt. To jest po prostu fakt, żadna fałszywa skromność. Jak miło, że pamiętasz o Aronii, mam w końcu trochę czasu, więc napiszę, co tam u stareńki słychać, a jest całkiem całkiem, choć mogłoby też być lepiej, ale bierzemy co jest.
Ściskamy ze zwierzętarnią:)

Każde uratowane kocie życie jest cenne :201494
kicikicimiauhau

Post » Czw sty 01, 2015 1:18 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Obrazek

Wszystkiego najwspanialszego, dziękuję że byłaś z nami, a my mogliśmy być z Tobą :D
Ta Calineczka ta dobrze trafiła :))) Co za Szczęściara - tak powinna się nazywać :D Słodkie małe kocie <3
Życzę Ci w końcu czystej radości z pomagania kotom bez tej nienawiści, która każde ludziom czynić zło. Oby to zło do nich wróciło!
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw sty 01, 2015 12:33 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Też widziałam Calineczkę na fb :1luvu:
Cudna koteńka, mam nadzieję, że znajdzie dobry dom :ok:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw sty 01, 2015 12:52 Re: MOJE KOCIE BIEDY cz.2 Maleńka Calineczka wita nowy rok..

Zdroweczka dla ślicznej Calineczki a dla Ciebie najlepszego w nowym roku.
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

[poprzednia][następna]