OTW13- maluszki...Jokot prosi o głosy w Krakvecie!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 31, 2014 17:14 Re: OTW13- 13-tka będzie pechowa? szczęśliwa? Witamy!

Zgodnie z zyczeniem masz pw. A generalnie wszystkiego najlepszego na Nowy Rok i oby żadnych gwałtownych jazd w nadchodzące dni i miesiące nie było :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro gru 31, 2014 17:44 Re: OTW13- 13-tka będzie pechowa? szczęśliwa? Witamy!

Mała nie je. Zaczęliśmy ją karmić siłą... znaczy się strzykawką. Nie ma wyjścia. :(
Jest zagubiona, wystraszona. Płacze, atakuje nas ,skarży się.
Z drugiej strony tuli się do nas. Uspokaja głaskana.
Jest taka drobna. O dziecinnej buzi i smutnych, zastrachanych oczach.
Tyle przerażenia w małym ciałku się tli.
Do tego jeszcze te wystrzały.

Wszystkim Wam życzymy by ten Nowy Rok 2015 był jak najlepszy.
Bogaty w dary różne. Od pieniążków przez zdrowie do szczęścia osobistego.
A ubogi w kłopoty i zmartwienia. Choroby i smutek.
Wszystkiego najlepszego Kochani :201439
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro gru 31, 2014 17:45 Re: OTW13- 13-tka będzie pechowa? szczęśliwa? Witamy!

Nienawidzę takich sytuacji :(
Trzymajcie się :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro gru 31, 2014 18:04 Re: OTW13- 13-tka będzie pechowa? szczęśliwa? Witamy!

Życzę Wam tego, czego i sobie: wytrwałości, opanowania, zmniejszającego się przez znajdowanie domów kociostanu.
Spokoju. :piwa:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro gru 31, 2014 18:43 Re: OTW13- 13-tka będzie pechowa? szczęśliwa? Witamy!

Do ostatniego dnia wciąż coś :evil:
Asia trzymajcie się i nowa mała niech da radę :!:
Lepszego tego Nowego Roku!!!!

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Śro gru 31, 2014 18:50 Re: OTW12-f.17,67 - Magicznych Świąt życzymy !

Szczęścia na Nowy Rok dla Ciebie kochana Asiu i całej rodzinki,oraz sierściuchom i zaglądającym na wątek
życzy
Ewa z ferajną

Obrazek

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro gru 31, 2014 19:09 Re: OTW13- 13-tka będzie pechowa? szczęśliwa? Witamy!

Niby mogłam rozłączyć się i udać ,że sprawy nie ma. Wszak dużo nas. I różnie z bytem bywa. I powinnam mieć świadomość swego położenia bom (nie) rozumna kobieta. Jakiś samozachowawczy instynkt powinnam też posiadać . I zadbać o dobrostan stada. Jeszcze powinnam umieć spać spokojnie jak ci co powyższe cechy posiadają.
Zrobiłam sobie drinka i piję do komputera. Degeneracja :mrgreen:
Zaraz muszę rozrabiać convę . Odwagi mi potrzeba bo jakoś mi jej brak przy tym skrzywdzonym kocie. Jednak jest inaczej jak biedę z przysłowiowej ulicy zabieram. Bieda też inaczej reaguje trafiając w ciepełko i pełną miskę. A tutaj mam doczynienie z malunią co jednego dnia, w jednym momencie straciła wszystko.
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 31, 2014 19:20 Re: OTW13- 13-tka będzie pechowa? szczęśliwa? Witamy!

Asiu, niby mogłaś. :wink: Ale byś spać nie mogła i jeszcze budziłabyś obcych ludzi po nocy. :wink:

Pij drinki dzisiaj i za mnie, bo ja na odwyku. :smokin: Zawsze w gotowości. :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro gru 31, 2014 19:31 Re: OTW13- 13-tka będzie pechowa? szczęśliwa? Witamy!

I ci ludzie konkretnie Ciebie szukali? Jesteś znana jak widac 8O

Lepszego nowego dla Ciebie, Rodziny, kociastych i Gości wątku :piwa:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 2 >>

Post » Śro gru 31, 2014 19:34 Re: OTW13- 13-tka będzie pechowa? szczęśliwa? Witamy!

Rany, ale se narobiłam - nie zaznaczyłam do wąta do śledzenia i musiałam teraz 6 stron przeczytać na szybko . Szybko czytałam, bo sie DZIEJE u Ciebie, Asiu , niebywale :strach:
Zresztą .. w sumie jak zwykle :mrgreen:
TO NIECH SIĘ WAM NADAL DZIEJE ALE JUŻ TYLKO POZYTYWNIE, SZCZĘŚLIWIE, RADOŚNIE!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro gru 31, 2014 19:49 Re: OTW13- 13-tka będzie pechowa? szczęśliwa? Witamy!

Asiu - wirtualnie z Tobą piję (na razie herbatę, potem będzie grzaniec). Więc nie w samotności i nie degeneracja. Niestety nie mogę Ci za bardzo w żaden sposób pomóc, bo zbyt wiele km nas dzieli bym wpadła Cię pocieszyć i pomóc z kotką. (nie wspominając o tym, że moje by mnie chyba zjadły). Tulaski, stukamy się wirtualnymi kieliszkami i do przodu :ok:
I ponieważ może to być nie dość jasne - kocham Cię i podziwiam. Za dobre serce, siłę i poczucie humoru w trudnych chwilach. A w całkiem złych za umiejętność podzielenia się swoim bólem. Ściskam,
A
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro gru 31, 2014 20:31 Re: OTW13- 13-tka będzie pechowa? szczęśliwa? Witamy!

Agneska pisze:Asiu, niby mogłaś. :wink: Ale byś spać nie mogła i jeszcze budziłabyś obcych ludzi po nocy. :wink:

Pij drinki dzisiaj i za mnie, bo ja na odwyku. :smokin: Zawsze w gotowości. :lol:

Aga, dziękuję tobie bardzo. Mała się trzyma choć jej oczy mi się nie podobają. Zapadły się. Jutro dzwonić będę czy jakiś wet jest ,więc jakby co to się odezwę. Mam nadzieję ,że do rana nic się nie zmieni. Bo boję się ją ciągać i narażać na dodatkowy stres. Teraz nawet jakby deczko lepiej jadła ,jak zaskoczyła.Płacze. Przenieśliśmy ją z klatki do łazienki. Kuwety z łazienki do przedpokoju. :mrgreen: Tami od razu wepchnęła się do jednej urządzając legowisko. Sterczą gadziny pod drzwiami.
Tak, Grażynko. Nas szukali. Suri była kotką "od nich" , wyjęta z ich samochodu. Wreszcie znaleźli kontakt do Danki. A potem poleciało.
Marzenko, dzięki ! Nie zasługują na pochwały.
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 31, 2014 20:52 Re: OTW13- 13-tka będzie pechowa? szczęśliwa? Witamy!

Zapadnięte oczy moga byc skutkiem odwodnienia. Mowiac nienaukowo, poduszeczki pod galkami wysychaja i oczy wpadają. Moja babuszka Murka tez tak kiedys miala i tyle pojelam z wyjasnien wetki.

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 2 >>

Post » Śro gru 31, 2014 21:11 Re: OTW13- 13-tka będzie pechowa? szczęśliwa? Witamy!

:(
kroplówki? Jak to zrobić?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro gru 31, 2014 21:49 Re: OTW13- 13-tka będzie pechowa? szczęśliwa? Witamy!

Arcana pisze:Zapadnięte oczy moga byc skutkiem odwodnienia. Mowiac nienaukowo, poduszeczki pod galkami wysychaja i oczy wpadają. Moja babuszka Murka tez tak kiedys miala i tyle pojelam z wyjasnien wetki.

Wet stwierdził ,że odwodniona nie jest. Znam takowe zapadnięcie. Miała różowe śluzówki w oczkach i pysiu. Trzecia powieka ok. Ropieje jej prawe oczko. Przymyka je. Jest zaognione. Dziąsła fatalne. Przedni, dolny ,lewy kieł ułamany. Z pysia jedzie. Uszy to kopalnia świerzbu. Na razie to zostawię .Przyjdzie czas na leczenie i zakrapianie. Stresu i majstrowania dodatkowego jej nie trzeba.
Jakoś "źle" reaguje na dotyk. Boli? Nerwy? Może powinnam nad obróżką się zastanowić. Cholera, a tu wsio pozamykane.
Postawiłam przeliczone chrupki.
Nasze już nawykły do nowego domownika i dały sobie spokój z obleganiem i dobijaniem się do drzwi.

Janusz złamał się :evil: Dał małej cichcem pieczony schabik. W sumie nie dziwię się. Sama wh wyjęłam.

Przyszły pozdrowienia i życzenia od naszych dziewczynek .Znaczy się mojej i Agneski. Taki fajny domek się im trafił. Pamiętam jak pierwszy raz maila p.Magdy przeczytałam. Wszystko w nim było. Humor też. Nawet nie bardzo było o co dodatkowo pytać. Nasze kobietki dogadały się. Przyszło cudne zdjątko jak razem polegują. To taka iskierka radości.

Moje upojenie :wink: drinkiem sięgnęło chyba zenitu. Kto kończy stary rok poprawianiem ogłoszeń, pisaniem tekstów, przeróbkami, dodawaniem nowych zdjątek... Tylko popapraniec co osiągnął stan gazowy :kotek: Znaczy się ja. :mrgreen:
Gumtree mamy już wycyckane. Teraz jeszcze reszta portalików .
Starczy "roboty' i na nowy rok.
Ostatnio edytowano Śro gru 31, 2014 21:53 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]