Witam wieczorową porą
zyzik pisze:Beato w Nowym Roku życzę dużo zdrowia, radości, forsy oraz szczęścia dla Ciebie i najbliższych, mało kocich nieszczęść na swojej drodze.
Zyziku, bardzo Ci dziękuję za wszystko

Wiele Ci zawdzięczam
Kochani - życzę Wam wiary w sercu, wytrwałości w dążeniu do
celu, samych słonecznych dni, przyjaciół wielu i spełnienia najskrytszych marzeń. SZCZĘŚLIWEGO, POMYŚLNEGO NOWEGO ROKU! Dziękuję Wam za wszystko - obecnosc, ciepłe słowa, pomoc... Niech Wasze dobro do Was powróci
Mam nadzieję, ze nowy rok będzie lepszy - nie spotkają nas smutki ani łzy, będą tylko radości... Zwierzaki nie będą chorować...
Erin pisze:Zimno, bardzo zimno.
I futerek na dworze bardzo żal.
Oby mrozy szybko minęły!
Mroz cały czas trzyma, w nocy dość mocno padał śnieg

Mam nadzieję, ze juz niedlugo się ociepli... Strasznie przykro, patrzac na Bezdomniaczki, jak im zimno, łapki marzną.. Szybciutko zjedzą i zaraz uciekają
Dziś dotarła ulubiona Sanabelle dla Bezdomniaczków zamówiona przez meg11 za pieniązki ze zbiórki na miau
Dziękujemy z całego serca! 
Z listopadowych pieniązkow → zostało 224.43

111janina pisze:...ale sa tez i radosci, przyznaj
- koty dostaja codziennie posilki, stac Cie bylo zakupic leki, ktorych koty potrzebuja, masz sile codziennie biec na stolowki, Puchatek jest u Ciebie i ma "zalatwiony" dobry domek, reszta domownikow zdrowa, nie sprawia problemow, zima minie i znowu bedzie wiosna...
Dbaj o siebie, to i kotom bedzie dobrze
Wiem, Janinko... Wiem... Jednak przykro, że one biedne są cały czas na tym zimnie... Tak bardzo bym chciala, zeby się zrobilo cieplej...

Wklejam rozliczenia - zakupiłam m.in. trochę mięsa dla kotów, karmę RC Norwegian dla Szpiegusia (uwielbia

)...

Topimy smalec do jedzonka dla bezdomniaczkow:

Lalunio bierze kapiel