Annuszka [*] & Pafnucy & Leon pies <3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 23, 2014 14:29 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto gru 23, 2014 18:22 przez klaudiafj, łącznie edytowano 1 raz
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto gru 23, 2014 14:43 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Zdrowych, radosnych i pogodnych Świąt!! <3 Ściskamy mocno z Antoninką :*

Obrazek
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Wto gru 23, 2014 20:36 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Puk puk :oops:
Szare ogony plus ja przyszliśmy życzyć duuuużo odpoczynku, spokoju i miłości w te święta :1luvu:
Obrazek
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Śro gru 24, 2014 12:34 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Obrazek
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw gru 25, 2014 20:02 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Dziękujemy dziękujemy dziękujemy pięknie za życzenia, niech te Święta jeszcze trwają bo wcale nie chcę wracać do rzeczywistości :strach: Piękne macie te kociska :1luvu:

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Pon gru 29, 2014 15:37 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Jak tam po świętach? :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mandala20

Od: Pon wrz 22, 2014 15:41

Post » Pon gru 29, 2014 20:37 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Witamy :1luvu: Powiem, że bywało znacznie lepiej. Zawsze miewam ból d***y kiedy wracam po przerwie do pracy. Niby nic, taki poniedziałek na rozruch, potem byliśmy na zakupach bo wyprzedaże w pełni, ale przytyłam i nie mieszczę się w swój standardowy rozmiar, i to mnie dodatkowo dobija. Od nowego roku zasuwam na dietę i siłkę, muszę zrzucić co najmniej 10kg. Za to koty w pięknej formie, szaleństwom nie ma końca. Choinka pozostaje nienaruszona, o wiele bardziej fascynujące są moje imieninowe kwiaty :mrgreen: Ostatnio oba dwa śpią z nami na łóżku, bo na parapecie trochę zimno przez te mroziska. Ale dajemy sobie radę, łóżko mamy duże :ryk: 8)

kotelsonciorny

Post » Wto gru 30, 2014 9:58 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Hej!

W końcu się pojawiłaś i odezwałaś ;) Widzę,że i u Ciebie postanowienie...to tak jak u mnie,jakąś konkretną dietę wybrałaś?.
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto gru 30, 2014 10:59 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Hej hej! Tak, jestem tutaj, nigdzie się nie wybieram :wink: ja się już naczytałam o dietach, ale idę na Dukana, wiem, że to kontrowersyjna dieta, ale mam znajomych którzy przy odrobinie zdrowego rozsądku zrzucili całkiem sporo kilogramów nie głodząc się przy tym. Nowy rok sprzyja takim postanowieniom, pytanie czy wytrwam :oops:

kotelsonciorny

Post » Wto gru 30, 2014 11:06 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

No proszę!!!. Dukan ;) Wiem,że dieta kontrowersyjna,ale ... wiemy co robimy,prawda?. Ja na tej diecie byłam od kwietnia do grudnia (2014) schudłam 24 kg. Głodna absolutnie nie chodziłam,bo przecież nie na tym ta dieta polega. Dużo białka,to podstawa,no potem te dni warzywne na zmianę z białkowymi,super sprawa. Przepisów na dania jest mnóstwo,na ciasta,desery - duuużo, piekłam Dukanowy sernik,ciasto zebrę, galaretkę mleczną robiłam, babeczki z mleka w proszku,rolady piekłam. Czułam się super,miałam dużo energii. Niestety popuściłam sobie. Stwierdziłam,że skoro schudłam,to mogę jeść normalnie,ale guzik prawda. Trzeba się pilnować. Niestety przytyłam i czuję się naprawdę źle. Dlatego po Nowym Roku robię zapas udek,ćwiartek,kupuję jajka,twaróg..i działam :mrgreen: Tobie życzę powodzenia kochana,dasz radę!!!. Początek jest trudny,ale jak będziesz widziała na wadze spadki,to...mobilizacja ogromna i chęci do dietkowania :)
Obrazek

aannee99

Post » Wto gru 30, 2014 11:18 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Mam niebywałą wręcz motywację, próbując wczoraj wcisnąć się w kieckę o rozmiar większą niż mój "standardowy" i co? I otóż jedno wielkie jajco, nie zmieściłam się. Nie boję się tej diety a Twoje słowa dodatkowo mnie motywują, dzięki! Ja już mam za sobą wiele diet, bo mając lat 23 roztyłam się do rozmiaru 44. Z 36. Do 36 nigdy nie wróciłam, ale wtedy schudłam do rozmiaru 38 i tak mi zostało. Do teraz, niech to szlag. Czas coś z tym zrobić, wiem że można :evil:

kotelsonciorny

Post » Wto gru 30, 2014 11:26 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Wiele różnych słów usłyszałam,że szkodzę sobie,że swoje zdrowie niszczę tą dietą,ale że tak powiem,miałam to gdzieś,serio 8) Czułam się na tej diecie naprawdę super,miałam mnóstwo energii... żałuję,że to zaprzepaściłam,serio. Teraz mam plan..schudnąć muszę,bo chcę i...jak osiągnę wagę,którą uwielbiam,to zaczniemy się starać o dzidziusia :mrgreen: <3 Niestety gdybym teraz chciała zajść w ciążę,to z obecną wagą..dojdę do takiej,że .. tragedia :oops: :mrgreen:
Obrazek

aannee99

Post » Wto gru 30, 2014 12:30 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Ja też wiele słyszałam, wiele czytałam, ale mam to w głębokim poważaniu. Co to ciąży to nie planuję, ale moja mama bardzo przytyła w ciąży ze mną, a że odziedziczyłam po niej skłonności obawiam się tego samego. Schudnę choćbym nie wiem co miała zrobić, schudnę :twisted:

kotelsonciorny

Post » Wto gru 30, 2014 13:18 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

dziewczyny martwię się o Was :roll: wszystkie osoby w moim otoczeniu które były na Dukanie wyszły z tego z rozwalonymi nerkami, jedna z nich prawie jedną nerkę straciła...
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Wto gru 30, 2014 13:28 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

No,różnie to bywa,ale ja czułam się idealnie,ale wiadomo - nie każdy tą dietę może stosować,to tak jak z innymi rzeczami :) Ja jestem zarejestrowana na forum,które jest poświęcone tej diecie,jest nas tam duuuuużo i nie spotkałam się z przypadkiem gdzie ktoś miał złe wyniki będąc na tej diecie,a nawet już po :)
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]