Pani chora na raka-komu cuda-wianki?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 18, 2014 6:32 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Jakoś się nie zdziwiłam, bo zakochiwać się jest w kim :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt gru 19, 2014 22:37 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Stwierdzam ,z e w oczach swoich zwierząt wykazałam się niezwykłą bezdusznością i okrucieństwem :mrgreen: :mrgreen:
Chcąc posprzątać wywaliłam towarzystwo na dwór-a ścislej na taras i kazałam połazić po ogrodzie. 8O :evil:
W psich oczach widziałam rozpacz gdyż pozbawiłam ich domowego ciepełka i posłania . Świeżo umyte szklane drwi od tarasu natychmiast zostały naznaczone odciskami psiej, mordy a klamki śladami łap.Dagmara z łatwością otwiera wszelkie drzwi
i jedyny sposób pozbycia sie potworów to przekrecenie klucza.
Buldog jazgotał az do zachrypnięcia by go wpuścic a Bunio wtórował mu basem :roll:
Biedne zestresowane pieski :lol:

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

Post » Pt gru 19, 2014 22:48 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Podła Pańcia!-wywaliła źwierza z domku!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob gru 20, 2014 8:35 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Dla zdrowia trzeba czasem zaczerpnąć świeżego powietrza. :D

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Wto gru 23, 2014 11:10 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

świątecznie....
niech się znajdzie miseczka czy talerzyk dla każdego przybysza i miejsce dla niego i serce dla niego.
I niech to będzie dobry świat w te święta i w kolejnym roku.
Dobry dla zwierzaków i dla ludzi.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto gru 23, 2014 22:15 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Dziękuje Dagmarko.
To piękne...niech się znajdzie miseczka czy talerzyk dla każdego przybysza i miejsce dla niego i serce dla niego......

A u mnie koty nie wykazały najmniejsego zainteresowania choinką.Żadnej próby trącania łapą bombek czy sciągania łańcucha
To dobrze :ok:
Biały poczyna sobie coraz śmielej.Roobi całodzienne wypady w plener i przy ostatniej deszczowej pogodzie wrócił wręcz unurzany w błocie :twisted:
W ramach atrakcji przypaliłam gulasz ale pierogi wyszły znakomite

Bunio& Daga

Post » Wto gru 23, 2014 22:45 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Najcieplejsze Świąteczne życzenia przesyłam Ci Basiu.
Kombinuję, jak by tu Ciebie porwać do mnie...Może w sobotę po świętach? Co Ty na to?

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Śro gru 24, 2014 10:25 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Dziękuje Lilianko Za cieplutkie życzenia :)
I ja przesyłam same serdeczności
Miło mi bedzie się z Tobą spotkać. Zadzwoń i ustalimy szczegóły :D

Bunio& Daga

Post » Śro gru 24, 2014 10:38 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Obrazek
Najserdeczniejsze Życzenia Świąteczne
Ostatnio edytowano Śro gru 24, 2014 23:50 przez Bunio& Daga, łącznie edytowano 1 raz

Bunio& Daga

Post » Śro gru 24, 2014 11:59 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi obok kominka, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzą Petka, TŻ i potfforki

Obrazek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw gru 25, 2014 13:43 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Basiu wszystkiego dobrego dla Ciebie i zwierzaków.

Transport niestety nie wypalił, zaraz poświetach puszczę zatem kolejne partie kurierem. :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw gru 25, 2014 17:44 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

I ja Życzę Spokojnych Świąt. :D
Nic sie nie martw. Tak też sobie pomyślałam ,ze kłopot z transportem.Jak będziesz mogła to wyślij kurierem :ok:

Bunio& Daga

Post » Pon gru 29, 2014 20:03 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Ale się działo :roll: :D
Wczoraj Liliana zabrała mnie do siebie.
Poznałam jej wspaniałą rodzinę i naturalnie dwa piękne koty :201461 :201461
W miłej,rodzinnej atmosferze ,przy suto zastawionym stole(same pyszności :D ) spędziłyśmy sympatycznie czas.
Jestem pełna podziwu jak bardzo Liliana jest zorganizowana ,pełna ciepła i życzliwości.
Kocury ma prześliczne :ok Ragdole są jej oczkiem w głowie.Wyczesane,puchate,mięciutkie .
Stale ktoś je głaszcze ,przytula i okazuje jak bardzo są w tym domu kochane.
Wspaniała rodzina ,super dom pełen miłości i rodzinnego ciepła.
A dzisiaj odwiedziła mnie Agneska
Bezbłednie odnalazła mnie na moim pustkowiu.
Nie dosyc ,z e obydwie dogadałysmy się w mgnieniu oka to jeszcze natychmiast okazało sie ,z e nadajemy na tych samych falach.
Obydwie lubimy dużo mówic :D
Mieszkałysmy w Warszawie niemal w tych samych miejscach i obydwie marzyłysmy by po zamieszkać kiedys z dala od wielkomiejskiego zgiełku.
To wspaniałe ,ż e udało nam się poznać.Szkoda tylko ,ze sie spieszyła bo zapewne nasze spotkanie trwałoby bardzo,bardzo długo :D
Liliana i Agneska wystapiły w roli Świetego Mikołaja przynoszac dary dla moich zwierząt
Ciesze się ,ze poznałam tyle wspaniałych sympatycznych ,życzliwych ludzi

Bunio& Daga

Post » Pon gru 29, 2014 20:21 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Agneskę znam od paru lat wirtualnie, najkochańszą koteczkę od niej miałam :)
ciepło Was pozdrawiam na pustkowiu, pewnie mroźno macie?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon gru 29, 2014 20:40 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Basiu., jakos w kratke ostatnio u mnie z wpadaniem na forum, wiec juz dzisiaj pozycze Ci najlepszego Nowego Roku, zeby zdrowie i szczescie szlo z, Toba krok w krok!
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

[poprzednia][następna]