Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 29, 2014 17:24 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Nie wytrzymałam na orbitrze 30stu min tylko 28. Ćwiczyłam 20 min na średnim obciążeniu nie szybko ale równo, potem 5 min na przedostatnim ciężkim i chciałam 5 min na najlżejszym szybko i poległam po 2 min. Jednak ćwiczenia muszą być dostosowane do możliwości, co mi po tym, że każą ćwiczyć np 10 min sprintem skoro nie umiem wytrzymać dwóch min. Postaram się ćwiczyć codziennie po 30 min na średnim. Zawsze to i tak lepiej niż nic. A ja nie ćwiczę normalnie, bo tego nie cierpię :)
A taki widoczek miałam za oknem podczas ćwiczeń:
Obrazek
Bardzo lubię ten widok, kojarzy mi się z książkami z dzieciństwa :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon gru 29, 2014 17:41 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

A zamiast tych ćwiczeń nie mógłby być taniec? Irlandzki, bolly, flamenco, taniec brzucha - cokolwiek Ci będzie najbardziej odpowiadało temperamentem?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon gru 29, 2014 17:46 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Hehe no mogłby ale to by trzeba było na niego chodzić, taniec jak najbardziej - uwielbiam :) Orbiter wiem, że mi zrobi dobrze tam gdzie potrzeba najbardziej ;) A inne rzeczy typu rower, rolki, taniec, łyżwy będą bonusem :)

klaudiafj

Post » Pon gru 29, 2014 18:01 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Ale przecież jak będziesz tańczyła - nawet w domu- coś energetycznego, zawierającego odpowiednie ruchy, to będziesz miała kondycję, wyrobisz mięśnie, spalisz ewentualny tłuszczyk i to łącząc przyjemne z pożytecznym.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon gru 29, 2014 18:18 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

To nie będzie takie efektowne w skutkach. Chciałam orbitra, mąż kupił to muszę ćwiczyć :D

klaudiafj

Post » Pon gru 29, 2014 18:26 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Piekne kocie Dziewczynki :1luvu: :1luvu: A co do tańca,to mnie to w ogóle nie kręci, choć wiem,że dużo osób w ten sposób aktywnie czas spędza. Każdy jednak musi znaleźć sobie coś dla siebie,coś co będzie mu odpowoadało, prawda? :) Moja znajoma chodzi na siłownię namiętnie, sprawia Jej to przyjemność, widzi efekty i co jakiś czas namawia mnie na siłownię,ale ja nie jestem jednak przekonana. Ja biegam,to lubię :ok:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon gru 29, 2014 18:44 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Moja szwagierka też chodzi na siłownie, biega, cwiczy w domu już sama nie wiem co jeszcze robi - typowa sportsmenka. Ja jestem znak zodiaku byczek - dla mnie tylko przyjemności hihi nie lubię sportu, nie lubię się męczyć i pocić. Choć tańczyć uwielbiam i sport, który jest zabawą nie sportem - np jazda na rowerze, rolkach, łyżwach, gra w paletki (badmingtona), pływanie, ale wszystko w ramach zabawy a nie konkretnie uprawianego sportu. Ale lubię sobie trochę podeptać na steperze przy filmie czy właśnie na orbitrze :)
Jak lubicie znaki zodiaku to mam sfotografowaną najlepszą pod słońcem książkę - księgę znaków zodiaku - mogę przesłać link do chomika :)

klaudiafj

Post » Pon gru 29, 2014 18:52 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

klaudiafj pisze:Moja szwagierka też chodzi na siłownie, biega, cwiczy w domu już sama nie wiem co jeszcze robi - typowa sportsmenka. Ja jestem znak zodiaku byczek - dla mnie tylko przyjemności hihi nie lubię sportu, nie lubię się męczyć i pocić. Choć tańczyć uwielbiam i sport, który jest zabawą nie sportem - np jazda na rowerze, rolkach, łyżwach, gra w paletki (badmingtona), pływanie, ale wszystko w ramach zabawy a nie konkretnie uprawianego sportu. Ale lubię sobie trochę podeptać na steperze przy filmie czy właśnie na orbitrze :)
Jak lubicie znaki zodiaku to mam sfotografowaną najlepszą pod słońcem książkę - księgę znaków zodiaku - mogę przesłać link do chomika :)

Witaj w klubie! Ja teź Byczątko, z 14 maja ;)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon gru 29, 2014 19:08 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

haha to by wszystko wyjaśniało :) Mówiłaś że nie lubisz ćwiczyć prawda?

klaudiafj

Post » Pon gru 29, 2014 19:16 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

NIENAWIDZĘ :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon gru 29, 2014 19:31 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

No to :piwa:
:mrgreen: :ok:

klaudiafj

Post » Pon gru 29, 2014 20:43 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

a ja raczek urodzony w niedzielę :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon gru 29, 2014 23:01 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

ja Baran, ale też nienawidzę ćwiczyć. Ja i sport to antagonizmy.

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pon gru 29, 2014 23:13 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

A ja wrześniowa Panna, najgorszy znak zodiaku, wszędzie tak piszą :twisted:
Alem przecież nie jest taka zła, co? :placz:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pon gru 29, 2014 23:14 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

vanesia1 pisze:A ja wrześniowa Panna, najgorszy znak zodiaku, wszędzie tak piszą :twisted:
Alem przecież nie jest taka zła, co? :placz:

Ja też panna i to z 13 - tego :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

[poprzednia][następna]