Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:Ależ one doceniają to, naprawdę.Cieszą się bardzo, kiedy przyjeżdżam, zawsze któreś wybiega mi na spotkanie.Malutko ich już zostałoKiedyś był tam dywan z kotów.Karmiłam jednak tylko w jednym miejscu, było trochę łatwiej.Tak się ucieszyłam, że to czarne, które miało chore oczko spało w budce
Bezdomne koty są totalnie niewyspane, muszą być czujne.W budce jest mnóstwo polarów, koce dodatkowo ją ocieplają, a i podwójne koce na drzwiach też coś dają.Nie ma tam tropiku, ale jest sucho, nie wieje, kot ma dwa wyjścia, może czuć się bezpiecznie.Jedzenie jest na blacie, a nie na podłodze, niezłe w sumie warunki.Trzeba będzie to czarne na wiosnę łapać.
Koty są tłuściutkie, wyglądają na zdrowe.I niech już nic się nie zmienia.
ewar pisze:Dzięki dziewczynom z dogo, którym jestem ogromnie wdzięczna czarny pies z Jamnicy już odebrany, już zaopiekowanyTo dziewczyny z Krakowa zadziałały.Przykre tylko jest to, że żadna z pobliskich fundacji nie zrobiła NIC, aby psu pomóc.Jest zagłodzony, leżał na śniegu, był w strasznym stanie.Wyję jak bóbr, ale to dlatego, ze już opadły emocje, że jakieś życie zostało uratowane.Dziękuję bardzo za odzew, terra, Selenga, Agnieszka, jesteście wielkie
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google Adsense [Bot] i 24 gości