Największy problem z nimi miałam przy dobieraniu smaków
Moderator: Estraven
Dostaje też od czasu do czasu porcję surowej piersi z kurczaka, ale znowu doczytałam, że surowego nie wolno, a bynajmniej się nie powinno...
Gdzieś na 12 - 13 stronie obecnego wątku była wzmianka o salmonelli..., ale dziś przeczytałam cały wątek raz jeszcze i doczytałam, że jednak wolno surowe i z tego się cieszę, przynajmniej jeden problem z głowy. Pierś z kurczaka kroję na małe porcje i mrożę, kot bardzo lubi takie surowe mięso. Czy taką porcję mogę podawać codziennie?kfiatek 1983 pisze:Ależ gdzie takie coś wyczytałaś? Surowe mięsko jest jak najbardziej ok.Dostaje też od czasu do czasu porcję surowej piersi z kurczaka, ale znowu doczytałam, że surowego nie wolno, a bynajmniej się nie powinno...
Rzeczywiście w wątku najczęściej pojawiają się te 3 marki, a więc zamówię na początek jakiś pakiet próbny z jednej z nich ( chodzi o karmę mokrą oczywiście ), natomiast jeśli chodzi o suchą to w wątku raczej nie pojawia się GranataPet - choć jest dostępna w sprzedażyPumaIM pisze:Owszem, GranataPet Delicatessen to dobra karma. Dobry też jest Catz Finefood i Feringa
grainfreek pisze:Ja Ci dam prostą radę na początek![]()
*Kup/zamów parę karm na próbę z tych polecanych i zobacz co będzie jadł
A która z tych lepszych wymienionych powyżej ma konsystencję zbliżoną do Whiskasa?, choć myślę, że skoro moja kotka je i saszetki, i chrupki, i surowiznę to popróbowała już różnych konsystencji i w tej kwestii nie powinno być problemu.grainfreek pisze: - trzeba wypróbować różne - najlepiej na początek zbliżone konsystencją do karmy którą kot je

Maupa pisze:to dane potrzebne do przelewów zagranicznych. olej to
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 53 gości