Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma i dzielnie znosi gości;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 26, 2014 15:00 Re: Bąbel & Spółka... PiPi oddycha jak nowa;) DZIĘKUJEMY!!!!

Kochana Kasiu Pecinko :1luvu: :1luvu: :1luvu: i Asiu Jerzykówko :1luvu: :1luvu: :1luvu: dziękuję Wam za cudowny czas :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,ja bym tak chciała co tydzień :oops:
Szkoda,ze ten czas tak szybko leci :evil: bardzo ciężko mi było się z Wami rozstawać :(

Obłoczki są cudowne,a jakie szczęśliwe <3 co zresztą sama wiesz
Tuptusia bym zalizała na cacy :oops: ale wypieściłam go i wytarmosiłam za ich obu,bo Atomiś trochę strachajło był,ale Atomisia też smyrnęłam,nie to ,że nie :mrgreen:
Tuptuś jest taki puchaty,taka żywa podusia :oops: Oczywiście musiałam popełnic samobójstwo ( czyt. utopić dzioba w futerku zacnym) :oops: :oops: :oops:

Ukochaj Asiu moje Kochania wszystkie ode mnie ,w szczególności wiesz kogo :oops:

Pluszak,a'la surykatka :mrgreen:

https://picasaweb.google.com/1063521049 ... MHBwKKIuQE
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sie 26, 2014 15:03 Re: Bąbel & Spółka... PiPi oddycha jak nowa;) DZIĘKUJEMY!!!!

oj, zazdraszczam niezmiernie :evil:

Foty genialne :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto sie 26, 2014 15:04 Re: Bąbel & Spółka... PiPi oddycha jak nowa;) DZIĘKUJEMY!!!!

kilka razy musiałam nieźle się nagimnastykować,żeby tego Kolo uchwycić jak chciałam,bo książę nie za każdym razem mi usiadł jak chciałam :mrgreen: ale dałam radę :mrgreen:
Szkoda Izuś,ze się nie spiknęłysmy,ale będzie jeszcze okazja na pewno :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto sie 26, 2014 20:57 Re: Bąbel & Spółka... PiPi oddycha jak nowa;) DZIĘKUJEMY!!!!

Wiem , Słoneczko, ze to spontan był, ale ja zupełnie nieprzygotowana, z zerowym stanem kasy (dopiero po południu na konto weszła), bez przygotowanego obiadu i z dojazdem do Zoo ok godzinnym. Widziałam, że u Joli w Buku też byłaś :ok: :ok: :ok:

Ale za to opowiem tu taką fajną śmiesznostkę z naszego, poznańskiego spotkania, na które Asię zapraszałam - niestety miała juz inne plany.
otóż umówiłyśmy się w knajpce z ogródkiem, w okolicach Starego Rynku, albowiem gościem honorowym miał być JAMNIK. Pierwsza dotarła dziewczyna, która nie znała NIKOGO, z osób , które miały być. Rozejrzała się JAMNIKA nie widać, więc spytała obsługę - no jamnika nie ma . Następna dotarła taka, co mnię znała, ale reszty też nie . I też spytała obsługę - o ŻYWEGO JAMNIKA :lol: :lol: . Przytomna pani kelnerka odparła, że jamnika nie ma , ale już ktoś o niego pytał - wskazując stosowny stolik. Następna dotarła dziewczyna, która też nikogo nie znała - stanęła na środku ogródka i - nerwowo się rozglądając, wyciągnęła telefon.....na co druga z przybyłych zareagowała natychmiast i dość donośnie miaaauuuu???? :ryk: :ryk: :ryk:
JAMNIK dotarł ostatni - ciągnąc za sobą swego bodyguarda, przywitany stosownym aplauzem tłumu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Czy muszę dodawać, ze do końca pobytu w rzeczonym lokalu stanowiłyśmy grupę nad wyraz barwną ?

Aaaa - w lokalu tymże przebywał także kot, niebagatelnej postury i urody, a kolejnym gościem był dorodny goldenek :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro wrz 17, 2014 19:41 Re: Bąbel & Spółka... PiPi oddycha jak nowa;) DZIĘKUJEMY!!!!

To my sobie obsikamy to i owo.

anieli

Od: Czw paź 25, 2012 16:11

Post » Wto wrz 23, 2014 16:21 Re: Bąbel & Spółka... PiPi oddycha jak nowa;) DZIĘKUJEMY!!!!

cześć, Ciocia , gdzie jesteś, że Cię tu nie ma ? Rolfik

ObrazekObrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro paź 08, 2014 13:55 Re: Bąbel & Spółka... PiPi oddycha jak nowa;) DZIĘKUJEMY!!!!

alessandra pisze:cześć, Ciocia , gdzie jesteś, że Cię tu nie ma ? Rolfik

ObrazekObrazek

Rolfiku kochany, już Ty dobrze wiesz :wink: :D

Kochane, strasznie długo nie pisałam :oops: . Troszkę zbyt wiele czasem się dzieje.
Najważniejsza wiadomość: PiPi czuje się znakomicie, nie ma żadnych niepokojących objawów, chyba że za taki wziąć wilczy apetyt :dance:
Bąbel rządzi, Michaś się lepi, Józio czaruje, Smoczek żaby zjada, Myszka fochy strzela, Saruś trzyma się w zdrowiu, Planeta się kręci ( jego zdrówko również), Smużka dziś przestała jeść czyli jak to w każdym domu, nudzić się nie można :wink: :D
Ściskam Was całym sercem :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro paź 08, 2014 16:40 Re: Bąbel & Spółka... PiPi oddycha jak nowa;) DZIĘKUJEMY!!!!

A Ty sama jak tam Aśiu ? udało CI się załatwić tę sprawę,co miałaś załatwić ? co rozmawiałyśmy ?
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie paź 19, 2014 22:29 Re: Bąbel & Spółka... PiPi oddycha jak nowa;) DZIĘKUJEMY!!!!

Myszka to ostatnio zdradziła swoją pańcię z moim pańciem :D
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Wto gru 23, 2014 11:01 Re: Bąbel & Spółka... PiPi oddycha jak nowa;) DZIĘKUJEMY!!!!

Tak długo nie zaglądałam do wątku moich Ukochań :oops:
Działo się bardzo wiele, no i czasu brak by o tym poopowiadać. Choć tych pogaduszek serdecznych z Wami często mi bardzo brakuje.
Nie będę opowiadać o akcjach ratunkowych i adopcjach, bo to codzienność większości z nas.
Ale pochwalę się, że przy okazji ratowania bezokiego Pajączka :1luvu: Klub Ślepaczków zyskał nową, prężną i bardzo pomocną członkinię, a ja fantastyczną koleżanę :D :D :D

To teraz dwa słowa o moich Ukochaniach :1luvu:
Otóż nadal kocham je do obłędu, a może nawet bardziej 8O
Planeta nadal zmaga się ze zdrówkiem, ciągle szukamy przyczyn jego problemów, teraz brana jest pod uwagę alergia pokarmowa :?
Michaś kwitnie, a ze zdowiem, jak to u nerkowca, róźnie, ale generalnie rzecz biorąc to jest bardzo dobrze :D
Smoczek złamał sobie paliczek w nóżce, ale dzielny jest i fika na trzech łapkach :wink:
Reszta brygady tryska zdrowiem, nawet Bąblowe kamienie w ryzach trzymamy :ok:
No, właśnie - Kozi Bobek tryska zdrowiem!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIC złego się nie dzieje :D :D :D
Po raz kolejny napiszę - całym sercem dziękuję Wam :1luvu: :1luvu: :1luvu: Najmocniej jak potrafię :!:

A oto nasza mała bohaterka :201461
Obrazek

Może to nie najbardziej gwiazdkowa fotka, ale to cudownie uratowany Kozi Bobek :D
I właśnie cudów, i tych wielkich i tych malutkich, prawdziwej magii Świąt życzę Wam najgoręcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Życzę wspólnie z moimi Ukochaniami, kochane nasze Cioteczki
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto gru 23, 2014 11:07 Re: Bąbel & Spółka... PiPi oddycha jak nowa;) DZIĘKUJEMY!!!!

najpiękniejszy bobek :)

świątecznie....
niech się znajdzie miseczka czy talerzyk dla każdego przybysza i miejsce dla niego i serce dla niego.
I niech to będzie dobry świat w te święta i w kolejnym roku.
Dobry dla zwierzaków i dla ludzi.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto gru 23, 2014 17:44 Re: Bąbel & Spółka... Wesołych Świąt i dobrego losu!!! Cudów

Obrazek
Pięknych, spokojnych Świąt życzymy!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro gru 24, 2014 9:31 Re: Bąbel & Spółka... Wesołych Świąt i dobrego losu!!! Cudów

Wszystkiego najlepszego na Święta i Nowy Rok życzy cała obsada norki :D
Obrazek
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]