ja swoich nie podgrzewam -bo nie ma gdzie
no i siedzę sama w pokoju -wiec zamykam drzwi i tyle

raczej nie pachnie na korytarzu
kasze i ryże gotuje od razu na sypko
to znaczy daję tyle wody, żeby się cała wchłonęła
ostatnio mój ulubiony ryz to jaśminowy -krótko się gotuje i zawsze wychodzi dokładnie taki jak trzeba
-dwie szklanki wody na szklankę ryżu i gotować pod przykryciem 15 minut
wczoraj zmiksowałam surowe serca drobiowe, dodałam krew i olej z łososia
bardzo wszystkim futrom smakowało
tylko Sweetie się złościła, bo koty też dostały i to dość dużo, a ona chciała wszystko dla siebie
chyba by pękła jak by to wszystko zjadła
tym bardziej że wczesnej dostała trochę surowej wołowiny i całych surowych serc
czyli krew i olej jest w porządku
tylko zacznę jeszcze raz z tymi drożdżami
jak je kilka dni temu dodałam do mieszanki -to się futrom nie podobał zapach
ale dodałam całą łyżeczkę na 30 dag mięsa
teraz spróbuję dodać szczyptę
serca łatwiej zmiksować w blenderze niż żołądki
nawet wody nie trzeba dodawać
i kupiłam łososia w puszce - łosoś, woda i sól
zobaczę, co futra na to