Dostałam też dwie faktury do zapłaty - na ponad 1 000 zł i na ponad 1 700 zł. Bardzo Wam dziękuję, że napełniliście Sakiewkę i mam z czego je opłacić.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chiara pisze:Śpieszę też zapewnić, że żaden kot nie został uduszony w wyniku pozowania do powyższych zdjęć.
Chiara pisze:alab108 pisze:Chiara pisze:Line pisze:Wspaniała robota, dziewczyny; jestem pod ogromnym wrażeniem:)
Trzeba przyznać, że akcja naprawdę rusza z kopyta.Poszła wieść o nas i teraz ściągają ludzie z różnych stron, przysyłają znajomych. Jest nadzieja w narodzie!
Oby kasa w tej sakiewce zawsze była
W zeszłym miesiącu prawie zdechliśmy, w tym za to płyniemy na fali. Trzeba wierzyć, że wszystko się uda!![]()
Agłaja^..^ pisze:Chiara pisze:alab108 pisze:Chiara pisze:Line pisze:Wspaniała robota, dziewczyny; jestem pod ogromnym wrażeniem:)
Trzeba przyznać, że akcja naprawdę rusza z kopyta.Poszła wieść o nas i teraz ściągają ludzie z różnych stron, przysyłają znajomych. Jest nadzieja w narodzie!
Oby kasa w tej sakiewce zawsze była
W zeszłym miesiącu prawie zdechliśmy, w tym za to płyniemy na fali. Trzeba wierzyć, że wszystko się uda!![]()
Ja cały czas wierzyłam i wierzę!wierzę, że
uda się złapać i wyciąć tyle kotek, że w końcu o bezdomności kotów będzie można zapomnieć
MalgWroclaw pisze:Chiara pisze:A trzy kolejne dzikie koteczki![]()
![]()
tym razem z Łukowa dostały właśnie zgodę na sterylki w ramach PS.
Mam wizję trzech kotek stojących w kolejce, pukających i pytających: "możemy?", "ja też mogę?", "ja też?"
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, kocidzwoneczek i 170 gości