marysienka pisze:Nr 8 za wywolawcza poprosze
Dziękuję

Moderator: Moderatorzy
marysienka pisze:Nr 8 za wywolawcza poprosze
Anna61 pisze:aleusha pisze:Jak pachnie nr 2 ?
To zależy co kto lubi, ale dla mnie zbyt duszące.(ja mam astmę to tylko łagodne preferuję)
aleusha pisze:Anna61 pisze:aleusha pisze:Jak pachnie nr 2 ?
To zależy co kto lubi, ale dla mnie zbyt duszące.(ja mam astmę to tylko łagodne preferuję)
Szkoda, że duszący, łudziłam się , że zapach jest owocowy, słodki. Nie znam tego zapachu, ale bardzo ładny ma flakonik.
Anna61 pisze:aleusha pisze:Anna61 pisze:aleusha pisze:Jak pachnie nr 2 ?
Szkoda, że duszący, łudziłam się , że zapach jest owocowy, słodki. Nie znam tego zapachu, ale bardzo ładny ma flakonik.
Dodałam opis, i sprawdziłam zapach, nie jest zły, nawet pachnie ładnie.
New Brand Rocking Love
- EAU DE PARFUM - 100 ml
Rocking Love marki New Brand to kwiatowo - owocowe perfumy dla kobiet.
Słodka kompozycja idealna na letnie dni. Lekka, ekspresyjna i poprawiająca nastrój.
Piramida zapachu:
- Nuta głowy: mango, grejpfrut
- Nuta serca: frezja
- Nuta podstawowa: wanilia, skóra, ambra, fasola Tonka
Jest to alternatywny zapach pewnych oryginalnych perfum.
Firma New Brand specjalizuje się w produkcji perfum o trwałych zapachach znanych na całym świecie.
aleusha pisze:
Ok, to za wyw. poproszę.
Miodalik pisze:Czy nr 6 i 12 nadają się na prezent ? Jak byś określiła zapach ?
Miodalik pisze:Marysieńska jest wpisana tylko przy nr 8![]()
Chciałabym coś na prezent dla b.młodej nastolatki - spróbuję gdzieś powąchać i szybko zdecydowac...
marysienka pisze:Aniu wyslalam pw. ale teraz zobaczylam, ze nie odpowiedzialas mi nic na temat nr 3
Miodalik pisze:Spokojniesprawdzę tę 12 i odezwę się - jesli jeszcze jakies zapachy Ci zostały to może powąchasz i ocenisz ? Rozowe i słodkie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości