Victoria's Secret, Adidas -dla ślepinka

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro gru 17, 2014 14:26 Re: Victoria's Secret,Boss,Mexx i inne, bazarek dla ślepinka

marysienka pisze:Nr 8 za wywolawcza poprosze :)

Dziękuję :201461
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw gru 18, 2014 18:38 Re: Victoria's Secret,Boss,Mexx,Dior,Chanel,Adidas -dla ślep

:201461
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Czw gru 18, 2014 20:57 Re: Victoria's Secret,Boss,Mexx i inne, bazarek dla ślepinka

Anna61 pisze:
aleusha pisze:Jak pachnie nr 2 ?

To zależy co kto lubi, ale dla mnie zbyt duszące.(ja mam astmę to tylko łagodne preferuję)

Szkoda, że duszący, łudziłam się , że zapach jest owocowy, słodki. Nie znam tego zapachu, ale bardzo ładny ma flakonik.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Czw gru 18, 2014 21:32 Re: Victoria's Secret,Boss,Mexx,Dior,Chanel,Adidas -dla ślep

aleusha pisze:
Anna61 pisze:

To zależy co kto lubi, ale dla mnie zbyt duszące.(ja mam astmę to tylko łagodne preferuję)

Szkoda, że duszący, łudziłam się , że zapach jest owocowy, słodki. Nie znam tego zapachu, ale bardzo ładny ma flakonik.

Dodałam opis, i sprawdziłam zapach, nie jest zły, nawet pachnie ładnie.

New Brand Rocking Love
- EAU DE PARFUM - 100 ml
Rocking Love marki New Brand to kwiatowo - owocowe perfumy dla kobiet.
Słodka kompozycja idealna na letnie dni. Lekka, ekspresyjna i poprawiająca nastrój.

Piramida zapachu:
- Nuta głowy: mango, grejpfrut
- Nuta serca: frezja
- Nuta podstawowa: wanilia, skóra, ambra, fasola Tonka

Jest to alternatywny zapach pewnych oryginalnych perfum.

Firma New Brand specjalizuje się w produkcji perfum o trwałych zapachach znanych na całym świecie.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw gru 18, 2014 21:39 Re: Victoria's Secret,Boss,Mexx,Dior,Chanel,Adidas -dla ślep

Anna61 pisze:
aleusha pisze:
Anna61 pisze:

Dodałam opis, i sprawdziłam zapach, nie jest zły, nawet pachnie ładnie.

New Brand Rocking Love
- EAU DE PARFUM - 100 ml
Rocking Love marki New Brand to kwiatowo - owocowe perfumy dla kobiet.
Słodka kompozycja idealna na letnie dni. Lekka, ekspresyjna i poprawiająca nastrój.

Piramida zapachu:
- Nuta głowy: mango, grejpfrut
- Nuta serca: frezja
- Nuta podstawowa: wanilia, skóra, ambra, fasola Tonka

Jest to alternatywny zapach pewnych oryginalnych perfum.

Firma New Brand specjalizuje się w produkcji perfum o trwałych zapachach znanych na całym świecie.

Ok, to za wyw. poproszę.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Czw gru 18, 2014 22:17 Re: Victoria's Secret,Boss,Mexx,Dior,Chanel,Adidas -dla ślep

aleusha pisze:
Ok, to za wyw. poproszę.

Dziękuję :201461 teraz tylko cały czas wącham rękę przy nadgarstku gdzie sobie delikatnie psiknęłam dla sprawdzenia zapachu.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt gru 19, 2014 12:39 Re: Victoria's Secret,Boss,Mexx,Dior,Chanel,Adidas -dla ślep

Czy nr 6 i 12 nadają się na prezent ? Jak byś określiła zapach ?

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Pt gru 19, 2014 13:33 Re: Victoria's Secret,Boss,Mexx,Dior,Chanel,Adidas -dla ślep

Miodalik pisze:Czy nr 6 i 12 nadają się na prezent ? Jak byś określiła zapach ?

numer 6 kupiła już marysienka
a 12 nadają się na prezent, ja teraz nawet też używam COCONUT PASSION
Skład perfum Victoria Secret Coconut Passion:

aloes, rumianek, kokos, lilia, wanilia
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=& ... GU&cad=rja

Secret Charm
Nuta zapachowa:
wiciokezew , jaśmin , rumianek , aloes

Zależy też co kto lubi.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt gru 19, 2014 13:53 Re: Victoria's Secret,Boss,Mexx,Dior,Chanel,Adidas -dla ślep

Marysieńska jest wpisana tylko przy nr 8 :)
Chciałabym coś na prezent dla b.młodej nastolatki - spróbuję gdzieś powąchać i szybko zdecydowac...

Miodalik

Post » Pt gru 19, 2014 14:08 Re: Victoria's Secret,Boss,Mexx,Dior,Chanel,Adidas -dla ślep

Miodalik pisze:Marysieńska jest wpisana tylko przy nr 8 :)
Chciałabym coś na prezent dla b.młodej nastolatki - spróbuję gdzieś powąchać i szybko zdecydowac...

Niestety marysienka kupiła już po zamknięciu bazarku przez prywatną wiadomość za 20zł, przykro mi Joasiu :( ale zapytam czy może by Ci je odstąpiła jak chcesz.
Ona też dla młodej nastolatki, może być ciężko. :crying:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt gru 19, 2014 15:58 Re: Victoria's Secret,Boss,Mexx,Dior,Chanel,Adidas -dla ślep

Spokojnie :) sprawdzę tę 12 i odezwę się - jesli jeszcze jakies zapachy Ci zostały to może powąchasz i ocenisz ? Rozowe i słodkie...

Miodalik

Post » Pt gru 19, 2014 16:34 Re: Victoria's Secret,Boss,Mexx,Dior,Chanel,Adidas -dla ślep

Aniu wyslalam pw. ale teraz zobaczylam, ze nie odpowiedzialas mi nic na temat nr 3 :)
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Pt gru 19, 2014 16:47 Re: Victoria's Secret,Boss,Mexx,Dior,Chanel,Adidas -dla ślep

marysienka pisze:Aniu wyslalam pw. ale teraz zobaczylam, ze nie odpowiedzialas mi nic na temat nr 3 :)

Bardzo dziękuję Marysiu :1luvu: dopiszę numer 6 dla Miodalik :D
Numer 3 i 7 też dopiszę do Ciebie, dziękuję. :201461
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie gru 21, 2014 10:48 Re: Victoria's Secret,Boss,Mexx,Dior,Chanel,Adidas -dla ślep

Bardzo dziękuję za zakupy a tym samym pomoc dla mich bebiśków. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
pw już porozsyłane. :ok:

Miodalik pisze:Spokojnie :) sprawdzę tę 12 i odezwę się - jesli jeszcze jakies zapachy Ci zostały to może powąchasz i ocenisz ? Rozowe i słodkie...

Joasiu już podjęłaś jakąś decyzję?
Pakuję wszystko to bym i Tobie też spakowała ewentualnie. :wink:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie gru 21, 2014 11:23 Re: Victoria's Secret,Boss,Mexx,Dior,Chanel,Adidas -dla ślep

Tak, wybrałam z numeru 12 te pomarańczowe :) i nr 6 oczywiście też. Tylko mam prośbę - to byłby prezenty na Swięta, a mam wątpliwości czy przesyłka pocztowa nie przyjdzie już po Swietach, widzę ile czasu teraz trwa dostarczenie do mnie czegokolwiek... Nie chciałabym ryzykować... Może mogłabym podjechać do Ciebie i odebrać osobiście ?

Miodalik

[poprzednia][następna]