Łatoszek i gromadka. Wiosennie i pachnąco :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 25, 2014 8:43 Re: Bezdomniaczki-Pomału wracamy do rzeczywistości.

morelowa pisze:No, nie opowiadaja Gosia - wszyscy zaglądają, albo dużo zagląda, ale ile można pisac, że koty piękne, zdjęcia piękne.... Jak się pogorszą to od razu będziesz miała odzew :mrgreen:
I nawet robotników od rur macie fajnych - możesz ich pozdrowić od forum :D

Otototo. U mnie robotnicy nie wpadli na zasłanianie rur a jak nie wodociągowe to te z gazem wymieniają od ponad pół roku. Normalnie wściku idzie dostać.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lis 28, 2014 0:30 Re: Bezdomniaczki-Pomału wracamy do rzeczywistości.

Alienor pisze:
morelowa pisze:No, nie opowiadaja Gosia - wszyscy zaglądają, albo dużo zagląda, ale ile można pisac, że koty piękne, zdjęcia piękne.... Jak się pogorszą to od razu będziesz miała odzew :mrgreen:
I nawet robotników od rur macie fajnych - możesz ich pozdrowić od forum :D

Otototo. U mnie robotnicy nie wpadli na zasłanianie rur a jak nie wodociągowe to te z gazem wymieniają od ponad pół roku. Normalnie wściku idzie dostać.

No ci teraz to byli akurat the best :) za to 2,5roku temu jak rury od wody pękły i kopali po całym osiedlu to była masakra. Na szczęście wszystkie koty wyszły z rur. Syjamka [*] to w ostatniej chwili zabrałam, gdyby mnie coś nie tknęło i nie pobiegłabym do dołu naprzeciwko i nie poświeciła latarką(bo tam gdzie siedział było bardzo ciemno choć był to dzień) a jego oczka by się nie zaświeciły to było by po kocie w tamtej chwili. On był wtedy jeszcze taki dzikawy, a że siedział ode mnie naprzeciwko jakieś 20-30metrów na rurach nie dało się go zabrać bo człowiek tam sie nie zmieścił a do tego kocisko się nie słuchało. Wiec tylko została mi kocimiętka bo lada chwila mieli zasypywać to wszystko-wiadomo że bym i mnie pozwoliła :roll: :evil: no ale byłam zmęczona po całym dniu siedzenia na osiedlu i pilnowania żeby jakiś tam nie wlazł. No ale ten akurat był szybszy. No to psikałam kocimiętką ile wlezie żeby do niego zapach doleciał i poszłam na górkę. Po chwili łobuz wyszedł i poleciał na parking.

Ile to ja się namęczyłam wtedy i myślałam że tym razem będzie to samo choć tutaj rury były na wierzchu. No ale na szczęście robotnicy pracując widzieli mnie codziennie jak wychodzę z jedzeniem i za mną kociaste biegną :mrgreen: Także o nic nie musiałam się martwić :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie gru 14, 2014 23:44 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

U kociastych jak zawsze spokojnie :) gorzej u mnie :( niektórzy wiedzą jak u mnie fatalnie :( :( od dwóch tyg ledwo się trzymam, same problemy :( myśli w jakimś dziwnym kierunku :(

Dobrze, że nie ma śniegu to nie jest tak ponuro :) zimno tez nie jest a co za tym idzie jedzenie nie marznie :) kociaste szczęśliwe :)
Ostatnio też z Butchersów przeszliśmy na Rossmany więc jedzenie teraz co 2tyg kupuję ostatnio wyszło 2x po 50zł z groszami dzisiaj 63zł :twisted: no i jak co miesiąc trzeba zamówić 18kg suchej Josery bo kotom smakuje i wcinają jak szalone :). Sianko do budek dodane i cieplutko jest :)

A tu kilka zdjęć :mrgreen: oczywiście zapraszam do odwiedzin kociastych w realu :) Gosiu wpadniesz :mrgreen:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CatAngel

Post » Pon gru 15, 2014 0:02 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CatAngel

Post » Pon gru 15, 2014 7:46 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

Przepiękne zdjęcia a kociaste widać że zadbane. Mają naprawdę dobrze przy Tobie.
:ok: :ok: :ok: Żeby się Twoje sprawy ułożyły pomyślnie :ok: :ok: :ok: . A jakbym mogła pomóc w jakikolwiek sposób, to wołaj na pw.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Pon gru 15, 2014 8:45 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

Pewnie się będę powtarzać w kółko - cudne zdjęcia i cudne koty .. nie wiem co cudniejsze :mrgreen:

Gosiu, może ktoś może cos pomóc w Twoich kłopotach? choć poradzić?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto gru 23, 2014 10:52 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

W te najpiękniejsze Święta
cudownych życzeń ślę moc,
niechaj się wszystkie
spełnią w wigilijną noc!
ŻYCZY ŁATEK I KOCIA GROMADKA :1luvu: :1luvu:

Obrazek

CatAngel

Post » Wto gru 23, 2014 15:21 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

GOSIU - RADOŚCI Z SIEBIE NAWZAJEM I Z TYCH WSZYSTKICH FUTER WOKÓŁ I ŻEBY ŻADNE NIEFAJNE SPRAWY JUŻ CIĘ NIE DOTYKAŁY!!!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto gru 23, 2014 15:46 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

:(
Ostatnio edytowano Czw lut 19, 2015 16:06 przez kicikicimiauhau, łącznie edytowano 1 raz
kicikicimiauhau

Post » Śro gru 24, 2014 9:34 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

Wszystkiego najlepszego na Święta i Nowy Rok życzy cała obsada norki :D
Obrazek

Alienor

Post » Śro gru 24, 2014 10:08 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

Obrazek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw gru 25, 2014 16:50 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

Obrazek
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Czw gru 25, 2014 22:05 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

Obrazek
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Śro sty 07, 2015 13:42 Re: Łatoszek i gromadka :) Pomału wracamy do rzeczywistości.

A u nas spokojnie:) kociaste widac że zadowolone ze śniegu :) szczególne Łatek,Moniczka,Gizmo i Złodziejka łapią czasami niewidzialne śnieżki :ryk: biegają po śniegu jak szalone. A jak im się rzuci śnieżki to bach na nie i tylnymi łapeczkami zgniatają :twisted:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CatAngel

[poprzednia][następna]