Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Przybiegłam z wątku Mru
Żeby potrzymać Redzika za łapkę i pocieszyć Cię, że trzy moje adoptusie żyją sobie spokojnie z kardiomiopatią, dwa z nich z bardzo zaawansowaną - jeden z nich ma już 12 lat, 6 lat od diagnozy, drugi ma 7 lat i 3 lata od diagnozy. Trzeci dość świeżo zdiagnozowany. Dostają leki, co roku kontrola u dr Niziołka - bywa różnie, raz lepiej, raz gorzej ale na ogół stabilnie i spokojnie.
Będzie dobrze!
Avian pisze:Fortekor to to samo co Prilium tylko w tabletkach.
Można dawać zamiennie - to leki obniżające cisnienie krwi, stosowane też przy niewydolności nerek.
Czyli własciwie podobne leki dostają.
W poniedziałek napiszę jak wyglądają te parametry u chłopaków - to moi adoptusie, mieszkają u forumowej Catherine, u niej sa papiery z badań![]()
Ja mam filmy i fotki z wszystkich ich badań - dr Niziołek zrzuca całe badania ze swojej maszyny na pendrive'a.
asim pisze:Redzik póki co bez zmian, czuje się raczej dobrze, mruczy, przychodzi na głaski![]()
Jak uda mi się siąść przed kompa to wrzucę jakieś fotki![]()
Murika zachowuje się jakby to nie ją operowano, biega, bawi się, jak zwykle![]()
Kokardeczce nie służy mokra karma, bo za każdym razem jak ukradnie Redzikowi to jest miękka kupa i tyłek umazany.
Muszę zważyć Fonkę, bo rośnie w oczach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana, nfd i 36 gości